- 16 Kasım 2021
- 453
- 454
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.521
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun canım.. İhmal etme sakın. Hemen git
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun canım.. İhmal etme sakın. Hemen git
Ben doktorun verdiği hap ile idare ediyorum bulantiya, leblebi, zencefil çayı gidiyor günler böyleyarın kontrole gidicem bakalım keseyi daha net görücez miyiz gec döllenmeden gecen hafta net görememiştik, bu gün öğlenden mide bulantım var siz napıyorsunuz mide bulantı icin
Kendini takip et, acile bir git hem birşey yoksa bile için rahat eder onlar da müdahale etmiş olur. Haber verirsin çok geçmiş olsunKızlar bir şey soracağım kanamam var gitgide arttı acile gitsem bir müdahalede bulunurlar mı sizce gerek var mı gitmeme
Canım haber ver bize deSağ ol canım
Canım benim saol çok şükür daha iyim bugün biraz bel kasık agrim artmaya başladı ama çok şükür güzel şeyler duydum sende okumuşsun zaten amin inşallah hepimiz sıkıntısız şekilde atlatalımCanım ne yaptın İnşallah iyisindir ne dedi doktor
Canım çok üzüldüm sende de mi başladı kanama acil de birsey yaparlar mi sanmam ben ilk gebeliğimde aşırı kanamayla gitmiştim yatış vermişlerdi kadın doğum servisine ertesi gün kadin doğum doktoru bakmisti progestan felan kullaniyo musun gerçi şimdiki doktoruma göre ise yaramiyormus progestan bilemiyorum canını sıkma lütfen Allah yardımcın olsunKızlar bir şey soracağım kanamam var gitgide arttı acile gitsem bir müdahalede bulunurlar mı sizce gerek var mı gitmeme
Çok teşekkürler canım amin inşallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza normal canimCanım gözün aydın çok sevindim adını Allah hayırlısıyla kucağına vermeyi de nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde. Normal yoldan mı ikiz gebelik
Canım hemen git arttıysa bi göster ihmal etme nolurKızlar bir şey soracağım kanamam var gitgide arttı acile gitsem bir müdahalede bulunurlar mı sizce gerek var mı gitmeme
Zaten doktorlar ilk üstten bakarlar gerekirse alttan bakarlar . Ayrıca düşük olup olmayacağını doktor daha iyi bilir .Kızlar cumartesi ilk muayeneye gideceğim annem ve kayınvalidem alttan muayene yaptırma diyip duruyorlar düşük olur diyorlar çok kafam karıştı ya
Aaaa nasıl oldu ki hayırlısı olsun var mı ailede ikiz bebek durumuKızlar ben dr dan geldim..ve ..bir değil iki kese gördük biri 5+3 biri 5+2 ile uyumlu dedi kalp atışlarını duyunca ikiz diyebiliriz dedi iki hafta sonraya çağırdı hala inanamiyorum inşallah nasıp olur ya
Anladım teşekkür ederimZaten doktorlar ilk üstten bakarlar gerekirse alttan bakarlar . Ayrıca düşük olup olmayacağını doktor daha iyi bilir .
Bende bi 6 Şubat verdim sonra 9 Şubat verdim katlayarak artmış görünce daha gitmedim kan vermeye kontrole de gitmedim şimdi haftaya mı gitsem yoksa sonra ki hafta mı onu düşünüyorum bi sen benden önce gidersin yaz muhakkak senin yumurtlama günü hangi gün çıkmıştı ovulasyon kullanmış mıydın konuştuk mu unuttum şimdi iki ili sormuş gibi oldum amaYok canım 23 şubatta gideceğim. Haftaya cuma yani. 6+1 olmuş olacak.
Ben 3 şubat cumartesi ve 8 şubat perşembe 2 kere kan vermiştim. Son kez bugün verdim. Yükselmesi normalse artık haftaya cumayı bekleyeceğim.
Sen ne yaptın?
Benimkinden bile yüksek çıkmışTeşekkürler Bat 1 gün sonra 210 4 gün sonra da 877 bana çok düşük gelmişti herkesin iki kattan fazla artış oluyor diye
Çok mu kanama canım ne yaptın gittin mi doktora kaçıncı haftadasınKızlar bir şey soracağım kanamam var gitgide arttı acile gitsem bir müdahalede bulunurlar mı sizce gerek var mı gitmeme
6+4 teyimÇok mu kanama canım ne yaptın gittin mi doktora kaçıncı haftadasın
Tam 6+0 da randevumKaçıncı haftada gideceksiniz
Geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol inş sabaha güzel haberler alacaksın inaniyorumKızlar hepinizden Allah razı olsun eşim geldi gidelim dedi bana bı kal geldi gitmek istemedim dedim yarın sabahta randevum var zaten bilmiyorum içim rahat gitmek istemedim eşim progestan getirdi yarına kadar Allah büyük