- 13 Kasım 2022
- 1.937
- 4.005
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.161
Ben elendim canım sağlıkla gelsin bebeğin..Ben de inşallah 10 ekim annesi oluyorum
hayırlı olsun canım. Yas 35, sehir Ankara, sat 11 ocak,Sevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Hepimize hayırlı olsunSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Hayırlı olsunSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Eline sağlık canım şimdiden.Sevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Ay keseyi yazmayı unutmuşum. 5+0’da gördük keseyi. Kalp atışını da yazarım inş haftayaEline sağlık canım şimdiden.
Yaş 30, İstanbul, sat 30 Aralık.
Beklenen 4 Ekim ama hayırlısı bakalım
Yaş 33 şehir konya sat 7 Ocak beklenen doğum tarihi 13 Ekim keseyi daha görmedim nasipSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Yaş 34Sevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Hayırlı olsuun elinize sağlıkSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Süper olmuşSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Yaş 28 şehir bursa sat- 31.12.2023Bilgileriniz güncellenince etiketleyip haber verin kızlar ekledim yazanları
Merhaba keseyi 4+3 te karından mi gördünüz acabaYaş 28 şehir bursa sat- 31.12.2023
Kese- 4+3
Kalp atışı - 6+2
Tahmini doğum tarihi 5 ekim 2024
Listenin en genç annesiYaş 28 şehir bursa sat- 31.12.2023
Kese- 4+3
Kalp atışı - 6+2
Tahmini doğum tarihi 5 ekim 2024
Yaş 26Bilgileriniz güncellenince etiketleyip haber verin kızlar ekledim yazanları
Merhaba, vajinal muaynede gördüm, kalp atışını karından duydum amaMerhaba keseyi 4+3 te karından mi gördünüz acaba
Tamam teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebeğinizMerhaba, vajinal muaynede gördüm, kalp atışını karından duydum ama