- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.141
Doktor MFK varya bi post atmış bulantılar için Vitamin b6 ve zencefil geçiriyor diye inşallah şifa olurValla psikolojik olması imkansız, sürekli otobüste gibiyim ve otobüs tutuyor gibi, Allah biliyor çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor MFK varya bi post atmış bulantılar için Vitamin b6 ve zencefil geçiriyor diye inşallah şifa olurValla psikolojik olması imkansız, sürekli otobüste gibiyim ve otobüs tutuyor gibi, Allah biliyor çok zor
Merhaba bana adetin 3.günü sabah akşam toplam 5 gün vermişlerdi. Sanırım progesteron değerine göre karar veriliyormerhaba femara nasıl kullanılıyor acaba? ne zaman başlamalıyız adetin kaçıncı günü
Kızlar mide bulantısı için erken değil mi biraz bu psikolojide olmakta etkiliyor olabilir mi ? İnsan kendini çok dinliyor ya bu süreçte başka işlerle odaklanıp düşünmemeye çalışıyorum kendimce ben inşallah süreç sıkıntısız geçer
Benimki psikolojik olduğunu zannetmiyorum önceki gebeliğimde de 5 haftada başlamıştı bu 2 gebeliğimi bazen unutuyorum bir oğlum var çok şükür onunla ilgilenmekten mide bulantım olmasa aklıma bile gelmeyecek gebe olduğumKızlar mide bulantısı için erken değil mi biraz bu psikolojide olmakta etkiliyor olabilir mi ? İnsan kendini çok dinliyor ya bu süreçte başka işlerle odaklanıp düşünmemeye çalışıyorum kendimce ben inşallah süreç sıkıntısız geçer
Yaaa peki uzun mu sürüyor benim de mide yanmam aşırı çoktu kurtarmak için kendimi kusmaya çalışırdım ama ne zaman başladı hatırlamıyorum. Kendi kendime düşünmemeye odaklanmaya çalışıyorum inşallah farklı olur hepimiz şok rahat geçiririzBenimki psikolojik olduğunu zannetmiyorum önceki gebeliğimde de 5 haftada başlamıştı bu 2 gebeliğimi bazen unutuyorum bir oğlum var çok şükür onunla ilgilenmekten mide bulantım olmasa aklıma bile gelmeyecek gebe olduğum
Malesef bilmiyorum bu ay hiç ümitli değildim hatta spiral için adeti bekliyordum nasip...Son ilişki tarihiniz nedir? Geç yumurtlamış olabilirsiniz
Normal olmasa doktor önermez diye düşünüyorumMerhaba kızlar ben kalp atışını duydum bugün vajinal muanede karından baktığında duyamadı araştırdım bir sakıncası yok yazıyor ama gebeyken vajinal muane normal mi
Freely marka mı? Benimde bu testim böyle çıkıp yanlış sonuçlanmıştı.
Merhaba benimki 8 ocak ordan hesaplayabiliyo musunuz 21 ocaktada kan verdim beta 16 çıkmıştı şuan kaç haftalık sizceSon ilişki tarihiniz nedir? Geç yumurtlamış olabilirsiniz
Kaçıncı haftada duydunuz. Benimde 13.02 de randevum. 7+2 olucak. Sanki bişiler kötü olucakmış gibi duymıycakmışım gibi geliyor yaBı sefer hastaneden ağlamadan çıkacağım dedim ama gene ağladım kızlar Bebişin kalbini duyduk Darısı sizlere olsun
Ben de inşallah 10 ekim annesi oluyorumMuhtemelen şubat başı batlar yaklaştıkça grup kalabaklaşır. Şu an herkes adet tarihini bekliyor. Mesela benim bat 7 Şubat gibi bir şey. 7 şubata göre 10 Ekim annesi oluyorum. İnşallah
Benimde ilk muaynem vajinal oldu. Doktorum çok tatlı bir kadın bunun banada bebeğede bi zararı olmıycağını anlattı beni çok rahatlattı. O zaman 5+2 yid şimdi 7+2 olduk hiç bir sıkıntım olmadı sabah da kalp atışını duymaya gidicez inşallahKızlar vajinal sizce ilk dönemde sıkıntı mı ne düşünüyorsunuz
Benim arkadaşım yaptırdı ama şuan onun için geç kaldık. Ya gebelikten 6 ay önce ya da sigorta yaptırınca 1 adet görülmesi gerektiğini felan söyleyenler var.Kızlar aranızda hamilelik sigortası yaptıran var mı ya da yaptıran birini duyan?
Kaçıncı haftanızdı .Merhaba kızlar ben kalp atışını duydum bugün vajinal muanede karından baktığında duyamadı araştırdım bir sakıncası yok yazıyor ama gebeyken vajinal muane normal mi
Bana çok sakıncalı geliyor sonuçta ilk zamanda cinsel ilişki bile yasak derecesinde karından herşey gözükürken ben baktırmıcam göremese bile beklicem alttan baktırıp lekelenme görenler duydum bide benim bir düşüğüm var temkinli ilerliyorumMerhaba kızlar ben kalp atışını duydum bugün vajinal muanede karından baktığında duyamadı araştırdım bir sakıncası yok yazıyor ama gebeyken vajinal muane normal mi
6. Hafta boyutuna göreKaçıncı haftanızdı .
evet bende okudum muane sonrası lekelenme yaşayanları bana fikrimi çok soran olmadı bakmamız lazım dedi kabul ettim çünkü bende ohss durumuda var kistlerim baya büyüktü hala büyüklermiş onlara bakmak zorunda olduğu için bir sey diyemedim. Cinsel ilişki 0 1 ayı geçti ama bunu yaptırmak zorunda kaldımBana çok sakıncalı geliyor sonuçta ilk zamanda cinsel ilişki bile yasak derecesinde karından herşey gözükürken ben baktırmıcam göremese bile beklicem alttan baktırıp lekelenme görenler duydum bide benim bir düşüğüm var temkinli ilerliyorum