2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Benimki psikolojik olduğunu zannetmiyorum önceki gebeliğimde de 5 haftada başlamıştı bu 2 gebeliğimi bazen unutuyorum bir oğlum var çok şükür onunla ilgilenmekten mide bulantım olmasa aklıma bile gelmeyecek gebe olduğum

Yaaa peki uzun mu sürüyor benim de mide yanmam aşırı çoktu kurtarmak için kendimi kusmaya çalışırdım ama ne zaman başladı hatırlamıyorum. Kendi kendime düşünmemeye odaklanmaya çalışıyorum inşallah farklı olur hepimiz şok rahat geçiririz

Kızlar ben sabah altıda kabus görmüştüm buraya yazmıştım sabah doktora gittim ilk defa 6+4 de bebişi gördük kalp atışını az da olsa duyduk küp küp cihaz kaynaklı rabbim sağlıkla hepimize gebeliklerimizi sürdürmeyi nasip etsin tahliller verdim sonuçlar çıkmış yıllardır çektiğim demir eksikliği hariç bir sıkıntı yok gibi görünüyor

Kızlar vajinal sizce ilk dönemde sıkıntı mı ne düşünüyorsunuz
Benimde ilk muaynem vajinal oldu. Doktorum çok tatlı bir kadın bunun banada bebeğede bi zararı olmıycağını anlattı beni çok rahatlattı. O zaman 5+2 yid şimdi 7+2 olduk hiç bir sıkıntım olmadı sabah da kalp atışını duymaya gidicez inşallah

Merhaba kızlar ben kalp atışını duydum bugün vajinal muanede karından baktığında duyamadı araştırdım bir sakıncası yok yazıyor ama gebeyken vajinal muane normal mi
Bana çok sakıncalı geliyor sonuçta ilk zamanda cinsel ilişki bile yasak derecesinde karından herşey gözükürken ben baktırmıcam göremese bile beklicem alttan baktırıp lekelenme görenler duydum bide benim bir düşüğüm var temkinli ilerliyorum

evet bende okudum muane sonrası lekelenme yaşayanları bana fikrimi çok soran olmadı bakmamız lazım dedi kabul ettim çünkü bende ohss durumuda var kistlerim baya büyüktü hala büyüklermiş onlara bakmak zorunda olduğu için bir sey diyemedim. Cinsel ilişki 0 1 ayı geçti ama bunu yaptırmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…