- 17 Haziran 2023
- 1.033
- 2.525
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.181
Kese mi 7. Hafta son adet tarihiniz nedirYaş 26
İstanbul
7.hafta
Tahmini doğum tarihi 02.10.2024
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese mi 7. Hafta son adet tarihiniz nedirYaş 26
İstanbul
7.hafta
Tahmini doğum tarihi 02.10.2024
Kalp atışıKese mi 7. Hafta
Hayırlı olsun sat 15 aralık, yaş 30,kayseri,keseyi 4+0 da gördük inşallah kalp atışını güncelleyebilirim beklenen doğum tarihi 12 ekimSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsun beni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Son adet tarihiniz nedirKalp atışı
İlk gebeliğimde vardı mide yanması hemde gebeliğin basinda başlamıştı ama ben ikinci hamile kalmadan diyet yaptım 10 kilo falan verdim yediklerimi içtiklerime dikkat ettiğim için herhalde olmadı salçalı baharatlı domatesli bir şeyler yememeye dikkat et soda iç ılık bir iki yudum süt içebilirsin bu şekildeYaaa peki uzun mu sürüyor benim de mide yanmam aşırı çoktu kurtarmak için kendimi kusmaya çalışırdım ama ne zaman başladı hatırlamıyorum. Kendi kendime düşünmemeye odaklanmaya çalışıyorum inşallah farklı olur hepimiz şok rahat geçiririz
Canım gebeliğinin devam edip etmediğini bu şekilde mi kontrol ediyorsun?Kızlar moralim çok bozuk ne zamandır test yapmıyordum bugün aklıma esti öğlen test yaptım ikinci çizgi silikleşmiş gibi kopkoyuydu önce niye böyle oldu anlamadım bu da düşerse 3. kaybım olacak normalde 5+3 olması lazım bugün
Sat 12 aralik 2023Son adet tarihiniz nedir
Sat 31 OcakSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsun beni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Selamlar kızlarSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsun beni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Zorladiysan bogazin tahriş olmuştur önemli bisey degil benceKızlar dün akşam ilacımı içmeyi unutmuşum az önce midem bulandı aç karnına kusmaya çalıştım affedersiniz ama tükürükten başka bir şey gelmedi tükürükle beraber az kan geldi şu an boğazım ağrıyor boğazım mı tahriş oldu acaba diye düşünüyorum öyle bir şey oldu mu sizde
Maşallah sizinde mi bu 3. Çocuğunuz olacak cinsiyetleri ne farklı yaşamışsınız fark ediyor mu acaba?İlk gebeliğimde vardı mide yanması hemde gebeliğin basinda başlamıştı ama ben ikinci hamile kalmadan diyet yaptım 10 kilo falan verdim yediklerimi içtiklerime dikkat ettiğim için herhalde olmadı salçalı baharatlı domatesli bir şeyler yememeye dikkat et soda iç ılık bir iki yudum süt içebilirsin bu şekilde
Benim doğum günüm inşallah sağlıcakla duyarsın doğacağı günleri sayarken buluruz kendimiziHayırlı olsun sat 15 aralık, yaş 30,kayseri,keseyi 4+0 da gördük inşallah kalp atışını güncelleyebilirim beklenen doğum tarihi 12 ekim
İkinci gebelik canm ilki oğlan bakalım hayırlı ve sağlıklı olsunda cinsiyetin bı önemi yok bnm içinMaşallah sizinde mi bu 3. Çocuğunuz olacak cinsiyetleri ne farklı yaşamışsınız fark ediyor mu acaba?
İnşallahhhİkinci gebelik canm ilki oğlan bakalım hayırlı ve sağlıklı olsunda cinsiyetin bı önemi yok bnm için
Insallah canımBenim doğum günüm inşallah sağlıcakla duyarsın doğacağı günleri sayarken buluruz kendimizi