-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.121
Yaa maşallah ne gecem şimdi ailelere söyleyip herkesi mutlu edersinizEn güzel doğum günü hediyem kızlar
Evet tatlım diğer gruptaydim bu grupta daimi olurum inşallahCanımm diğer gruptaydım demi sen bu ikinciydi inşalkah gebelik vardır değerin artmış daha adet gecikmen olmadı ama demi
Ya canım daha doktora hiç gitmedim iki defa kan tahlili yaptım buarada bende senin memleketteyimEvet tatlım diğer gruptaydim bu grupta daimi olurum inşallahsen ne yaptın canım durumlar nasil
Bu son olan canım gecikmenin kaçıncı günüKızlar bugün yazmıştım ya sonucum çıkacak diye sonuç çıktı
7 şubat 10,2
9 şubat 32,66
12 şubat 186,6
Son olan çok mu artmış normal mi sizce ?
Bugün yada yarın adet günüm canım:)Bu son olan canım gecikmenin kaçıncı günü
O zaman gayet güzel canım değerin maşallah gözün aydınBugün yada yarın adet günüm canım:)
Waaow süper bir haber bu karşılaşırız inşallah canımYa canım daha doktora hiç gitmedim iki defa kan tahlili yaptım buarada bende senin memleketteyimbakarsın ni hastane kapısında karşılaşırız
Çok şükür tatlım Rabbım sağlıkla ilerlemeyi nasıp etsin hepimizeO zaman gayet güzel canım değerin maşallah gözün aydınsen gittin mi hiç doktora
Öyle bişey olsa ama kendimi iyi hissetmem veya bi sıkıntı hissetmez miyim bi yerim falan ağrımaz mıKeseyi görüp daha sonra beklemeye geçseniz daha iyi olur olumsuz yorum yapmak istemem ama ilk gebeliğim dış gebelikti ve anne için tehlikeli bir durum
Benim gecikme 2. Günü 125lerdeydi 5. Günü cuma baktırdım 749 mesela benim döngüm kısa diye sanırım seninle ayni sat 11 Ocak benim de 25/26 döngüm benim senin daha uzun sanırım demi ?Waaow süper bir haber bu karşılaşırız inşallah canımsenin kan sonuçların kac?
Randevu aldın mı kime gideceksinÇok şükür tatlım Rabbım sağlıkla ilerlemeyi nasıp etsin hepimizebende daha kendi doktoruma gitmedim çarşamba gitcem inşallah
İlk gebeliğimde prilam kullandım doktorum önermişti çok iyi geldi mide bulantimi kesti ama iştah yoktu bundada kullanıyorum ama doktora gittiğimde konuşacağım dozunu arttıracağım bir tane alıyorum yetmiyor kusmuyorum ama bulantım ara ara devam ediyorKizlar mide bulanti için doktor ilaç veren varmı metamid kullansam ne olur
Benim 2.5 haftalık bir fark çıkıyor.cok geçmiş olsunYok hiç önemli değilben de umarım sizin kafanızı karıştıracak birşey söylemem. Unutmayın her vaka kendine özeldir. Benimki öyle oldu diye sizinki de olumsuz olacak diye birşey yok. İlk gittiğimde 3-4 gün geriydi, sonra gittim 5 gün,sonra gittim 1 hafta gelişim geriliği olduğunu söyledi. Sonrasında da kalbi durmuş zaten.. Yani zaman ilerledikçe gelişim geriliği arttı. Benim hikayem böyle
2 hafta sonra kalp atışı için gidicem inşallah her şey yolundadır.teşekkür ederimGeç döllenme olabilir çok karşılaşılan bir durum.onemli olan kese yolk kesesi ve kalp atışı almak
Valla psikolojik olması imkansız, sürekli otobüste gibiyim ve otobüs tutuyor gibi, Allah biliyor çok zorKızlar mide bulantısı için erken değil mi biraz bu psikolojide olmakta etkiliyor olabilir mi ? İnsan kendini çok dinliyor ya bu süreçte başka işlerle odaklanıp düşünmemeye çalışıyorum kendimce ben inşallah süreç sıkıntısız geçer
Insallah canım cok sağolBence duyacaksın canım
Ağrır evet kanama da oluyor ama herkesin vücudu farklı tepki verebilir yine de takip etmek daha iyi bence 2 günde değil de haftada 1 kan verebilirsiniz.siz bilirsiniz tabiÖyle bişey olsa ama kendimi iyi hissetmem veya bi sıkıntı hissetmez miyim bi yerim falan ağrımaz mı