- 17 Haziran 2023
- 1.033
- 2.525
- 34
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Son mesaj bana güzel enerji verdi çok teşekkür ederimAma hep devam mı edecek bu yoksa pazartesi rahatladıktan sonra bitecek mi? Lütfen bitsin. Geçmişte kötü şeyler yaşadık diye sürekli stres altında olmamalıyız. Hem bize hem bebeğe yazıkYolumuz uzun, yolumuz güzel, yolumuz çiçek bahçesi iyi düşünelim iyi olsun
Testimde kalmadı zaten bittiCanım bende 19 haftalık bebeğimi kaybettim ne kadar zor olduğunu bende biliyorum ama yeni bir nefes yeni bir heyecan geçmişin etkisini hissetmeden düşünmeden yasamamız sart. Tek temennim yarın güzel haberi al sonrasında bu test işlerini bırak tadını çıkar olur muunutma ki bebeğin herseyi hissediyor
Merhaba kızlar
11 Ocak sat tüp bebek transferim 29 Ocak. Transferin 12. Günü yani adet gecikmesinin 3. Günü beta hcg 694
Bu benim tüp bebek yöntemiyle ilk, toplamda 4. Gebeliğim. Umarım bu kez kucağıma Ekim ayı ile birlikte alacağım bebeğimi
Teşekkür ederim umarım hepimiz alırızCanım maşallah Rabbım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin benimde 1 kaybım var. Allah im sonuna kadar sağlıkla ilerletsin inşallah
Ben kullanıyorum canım. Daha önce kimyasal geçirdiğim için dr verdi. Ama devam etmem gerekiyor mu bilmiyorum henüz dr a gitmedim.Kızlar ne zaman doktora gittiniz
Kan sulandirici kullanan var mi
Benim ikinci olacak ilki planlı değildi ama ikinci de olsun diye uğraştık gerçekten şükür çokta bekletmedi Rabbim pcos falan varmıydı sende maşallah nasip etmiş Rabbim size de aratmadanOvulasyon testi kullandım ama bir kez bile koyu çizgi çıkmadı. 2-3 kez çok silik çıktı. Onun dışında bembeyaz kaldı.
Ben yine de ya yarın pik olursa diye o günü değerlendirdim.
Gecen sene subat ayında bir kaybım varDoğarsa kucağıma aldığım ilk bebeğim olacak.
Senin peki?
Ben kullanıyorum canım. Daha önce kimyasal geçirdiğim için dr verdi. Ama devam etmem gerekiyor mu bilmiyorum henüz dr a gitmedim.
Evet canım ben gebeliği yeni öğrendim sayılır sat 13 Ocak. Bana ilaç kullanımı için gerekli görülürse durumuna bakarız demişti. Siz de mi kimyasal geçirdiniz? Doktor tahlil falan mı yaptı da devamına karar verdi acabaBende 11 aydır kullanıyorum canim dr gebe kalınca igneye geçecez demişti. Yeni mi öğrendin sende
Sağlık ocağındaki doktorum be lazımsa bi yapıp seni yönlendireceğiz dedi eksik bi şey olursa artık tekrar yaptırırım ama onlar daha iyi biliyor sonuçta diye düşündümHangi testleri yaptıracaksınız acaba
çok şükür bin şükür. Çok büyük bir nimet farkındayım. Rabbim hiç aratmadı. Ama işte yarım kalan hikayem oldu.. İnşallah vakti saati gelmiştir de hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak nasip olurBenim ikinci olacak ilki planlı değildi ama ikinci de olsun diye uğraştık gerçekten şükür çokta bekletmedi Rabbim pcos falan varmıydı sende maşallah nasip etmiş Rabbim size de aratmadan
Sizin kaçıncı gebelik ? İlk çocuğunuz mu olacak ?çok şükür bin şükür. Çok büyük bir nimet farkındayım. Rabbim hiç aratmadı. Ama işte yarım kalan hikayem oldu.. İnşallah vakti saati gelmiştir de hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak nasip olur
Yaş da oldu 35. Bebek doğana kadar 36 olacak. İnşallah daha fazla vakit kaybetmeyiz
Bu ikinci gebelik.. Eğer Allah nasip ederse kucağıma aldığım illk bebeğim olacakSizin kaçıncı gebelik ? İlk çocuğunuz mu olacak ?
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba kızlar
11 Ocak sat tüp bebek transferim 29 Ocak. Transferin 12. Günü yani adet gecikmesinin 3. Günü beta hcg 694
Bu benim tüp bebek yöntemiyle ilk, toplamda 4. Gebeliğim. Umarım bu kez kucağıma Ekim ayı ile birlikte alacağım bebeğimi
HoşbuldumHoşgeldin canım aramızaİnşallah her şey çok güzel olacak
Evet canım ben gebeliği yeni öğrendim sayılır sat 13 Ocak. Bana ilaç kullanımı için gerekli görülürse durumuna bakarız demişti. Siz de mi kimyasal geçirdiniz? Doktor tahlil falan mı yaptı da devamına karar verdi acabai
Ben de yarın 34 oluyorum en çok yaş korkutuyor beni de Allah bu yıl kucaklarımızı boş bırakmasınBu ikinci gebelik.. Eğer Allah nasip ederse kucağıma aldığım illk bebeğim olacak
Anladım canım kaybın için çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağa alırsınCanım kurtaj oldum maalesef kalp atışı durmuştu. Benimde sat 13 Ocak beta olcturdun mu. Evet tahlile göre kullandım kan.sulandirici
Ben kullanıyorum canım 4 +2de gittim ama igneyi yazdırmak için muayene etmedi bu hafta perşembe 5+4olacak o zaman keseyi görmek için gidicem hem oksapar 4000lik hem ecoprin 150 lik kullanıyorumKızlar ne zaman doktora gittiniz
Kan sulandirici kullanan var mi