2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bnm ilk gebelikte çıkmadı çok şükür şeker gebelik başlar başlamaz çıkabiliyor mu bnm bı bilgim yok iki gündür de ağız kuruluğum geçmiyor benim okuduklarimdan bildiğim kadarıyla 20.haftadan sonra çıkıyor deniliyor yanlış mı biliyorum bilgin varsa aydınlatırsan sevinirim. Sıkıntısız geçer inşallah gebeliğin 🤗❤️
Ben önceki gebeliklerimde yaptırmamıştim ama kilolu doğdu iki çocuğum üçüncü de suyum fazlaydı meğer şekerim yuksekmis o kilo yapıyor Muş hem bebeğe hem bana evet ama şeker yükleme gerekli bence haftasına kadar bı sıkıntı yoksa şimdilik tahlillerde ağız kuruluğu normal olabilir hepimizin gebeliği sağlıklı geçer insallah canım 🥰❤️ açlık şekeriniz iyiyse sıkıntı olmaz inşallah

Ben kullanıyorum canım 4 +2de gittim ama igneyi yazdırmak için muayene etmedi bu hafta perşembe 5+4olacak o zaman keseyi görmek için gidicem hem oksapar 4000lik hem ecoprin 150 lik kullanıyorum

Benimki keseyi görmeden vermedi canım 😒 coraspirin yeter şuan dedi. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

çok şükür bin şükür. Çok büyük bir nimet farkındayım. Rabbim hiç aratmadı. Ama işte yarım kalan hikayem oldu.. İnşallah vakti saati gelmiştir de hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak nasip olur 🤲🏻

Yaş da oldu 35. Bebek doğana kadar 36 olacak. İnşallah daha fazla vakit kaybetmeyiz 🙏🏻
İnşallahhh yaaaa sağlıcakla alırsın kucağına inşallah🤎🤲🏻

Benimki keseyi görmeden vermedi canım 😒 coraspirin yeter şuan dedi. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallahb
Ben iki kez düşük yaptım pıhtılaşma olduğu için hemen başladı genetik yaptirmadiysan ondan vermemiş olabilir iğneyi önceki gebeliklerimde de hemen baslamistim

Aspirin baslasaydin o zaman hiç vermedi mi Dr 🤨
Canım benim testimde paı 4g4g homozigot ve diğerleri de heterozigot. İlk gebeliğimde de 10. Haftalarda başlanmıştı. Bunda da kalp atışını görüp başlayalım dedi. Sabah akşam oksapar 0.4 lük kullanıyorum. Senin nasıl canım kaçlık kullanıyorsun

Canım oksapar da kan sulandırıcı ya ben hiç kullanmiyorsun sandım bende oksapar 0.4 Luk kullaniyorum bı de ecoprin 150 lik tam hatırlamıyorum ama bende de homozigot birşeyler vardı 😃

Kızlar iyi akşamlar. Ara ara yoğun kasık ağrıları yaşıyorum azönce yolda yürürken bir anda yine şiddetli bir ağrı oluştu. Doktor normal olabileceğini söyledi. Kanama olmadığı sürece acile de gitmek istemiyorum. Ama ilk gebelik olduğu için haliyle korkuyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı. 6+2 bu arada

Kızlar iyi akşamlar. Ara ara yoğun kasık ağrıları yaşıyorum azönce yolda yürürken bir anda yine şiddetli bir ağrı oluştu. Doktor normal olabileceğini söyledi. Kanama olmadığı sürece acile de gitmek istemiyorum. Ama ilk gebelik olduğu için haliyle korkuyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı. 6+2 bu arada
bazen benimde oluyor özellikle vücudu dinlediğimde ama çoğunluk gaz sancısı dua et elini karnına koy allaha dayan inşallah bi şey olmaz ben yarın bi doktora gideceğim devlette randevu buldum e merakımıza yenildik

bazen benimde oluyor özellikle vücudu dinlediğimde ama çoğunluk gaz sancısı dua et elini karnına koy allaha dayan inşallah bi şey olmaz ben yarın bi doktora gideceğim devlette randevu buldum e merakımıza yenildik
Aslında dinlemiyorum vücudumu. Hiç beklemediğim bir anda oluyor. Normal yürüyorum mesela hiç aklımda yokken birden oluyor. Kanama yok çok şükür ama yine de tedirgin oluyorum. İnşallah olmaz . Gidin tabi. Bizim de çarşamba günü kalp atışı inşallah🙏🏻Hepimiz sağlıklı bir şekilde alalım kucaklarımıza bebişlerimizi🙏🏻

Selam Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne gibi değişiklikler vardı. Birde adetinize kaç gün vardı
Ah kusura bakma yeni gördüm adetime 7 gün vardı. Bulantı hissi, sabah yorgunluklari 2. Oğlum da böyle ayni böyle olmuştum adetim gelmeden anlamıştım.

X