- 16 Kasım 2021
- 453
- 454
- 28
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
İlk gebeliğimde 6+3 te duymuştum bnde cumaya aldım 6+6 da ilk defa gidecem kese için gitmedim direk kalp atışını duymak için inşallah sıkıntısız bı şekilde duyarızKızlar benim bat 11 ocak. Ben ilk doktor randevumu 23 şubata aldım. Yani 6+1 de gideceğim doktora. Gitmişken kalp atışını da duyayım diye öyle aldım.
Kalp atışı duyan arkadaşlar siz kaçıncı haftada duydunuz? Sizce 6+1 de kalp atışı duyulur mu
Benim 6. Haftada duyuldu ama 7. Haftada da duyulabiliyorKızlar benim bat 11 ocak. Ben ilk doktor randevumu 23 şubata aldım. Yani 6+1 de gideceğim doktora. Gitmişken kalp atışını da duyayım diye öyle aldım.
Kalp atışı duyan arkadaşlar siz kaçıncı haftada duydunuz? Sizce 6+1 de kalp atışı duyulur mu
Kalp atışını duyduysan üzülme kötü bişey değilKızlar geç döllenme kötü bir şeymi şuan 6.haftanin ortalarindayim adet tarihime gore bebegin 8 haftalik olmasi gerekiyormus kalp atışını da duydum ama icim hic rahat degil
Aaa bizim bat tarihleri aynıKızlar benim bat 11 ocak. Ben ilk doktor randevumu 23 şubata aldım. Yani 6+1 de gideceğim doktora. Gitmişken kalp atışını da duyayım diye öyle aldım.
Merhaba kizlar Rabbım nasip ederse Ekim annesiyim
İlk gebeliğimde 6+3 te duymuştum bnde cumaya aldım 6+6 da ilk defa gidecem kese için gitmedim direk kalp atışını duymak için inşallah sıkıntısız bı şekilde duyarız
Benim 6. Haftada duyuldu ama 7. Haftada da duyulabiliyor
Teşekkür ederim kızlarValla bende bekledim inşallah bi sıkıntı yoktur beklediğime pişman olmam zaman az kaldıkça içim içime sığmıyor aslında ama Allah’ımdan gelen bu hediye yine ona emanet diyerek kendimi sakinleştiriyorum
Bende tek seferde hepsini göreyim istedim ama insan da dayanamıyor. 7. Haftayı, 1 martı da beklemek istemedim. İnşallah 23 ğnde duyabilirim.Aaa bizim bat tarihleri aynıbende 23 Şubat düşündüm inşallah duyulur ya daha hiç gitmedim öncesi kese için falanda senin adet döngün kaç
Benim de 25/26 arası değişkenlik gösteriyor ovulasyon testi falan kullanmışmıydın ilk çocuk mu nasipse ? Aynen bende martı beklemek istemiyorum.Bende tek seferde hepsini göreyim istedim ama insan da dayanamıyor. 7. Haftayı, 1 martı da beklemek istemedim. İnşallah 23 ğnde duyabilirim.
Benim döngüm 24 gün canım. Senin peki?
Hangi testleri yaptıracaksınız acabaBende 6+2 aynıyız perşembe günü gideceğim bütün testlerimi yaptırıp ilk defa ama sabırsızlık geliyor araba
Evet erken olabiliyor alttan bakalım diyebiliyor daha geç mi gitsem ki diye düşünmedim değilBen de 7+3’te gideceğim kalp atışı için umarım duyabiliriz6 haftada gittiğimde haftaya gel demişti doktorum kalp atışı için. 19’unda gideceğiz inşallah
Ben alttan bakma taraftarı değilim sizlerde mi öyle düşünüyorsunuzEvet erken olabiliyor alttan bakalım diyebiliyor daha geç mi gitsem ki diye düşünmedim değil
Yani risk bence bilmiyorum ilk çocuğumda baktırdım ama sonra baya sancım olmuştu ilk olunca çok meraklı ve endişeliydim acemiydim bi de.Ben alttan bakma taraftarı değilim sizlerde mi öyle düşünüyorsunuz
Geçen sefer kanamam hiç olmadan bebeğin kalbi 9 haftada durmuştu. 12. Haftada öğrendim o yüzden kanamaya güvenmiyorum. Pazartesi içim rahatlayacak kısmetse. Olumlu düşünüyorum ama içim rahat değil. Çok teşekkür ederimCanım kanaman yok sadece psikolojik kötü hissediyorsun gerek yok güzel düşün benimle de hisset o enerjini bebeğine de hissettir lütfen pazartesi güzel haberi vereceğinden şüphem yok
Ovulasyon testi kullandım ama bir kez bile koyu çizgi çıkmadı. 2-3 kez çok silik çıktı. Onun dışında bembeyaz kaldı.Benim de 25/26 arası değişkenlik gösteriyor ovulasyon testi falan kullanmışmıydın ilk çocuk mu nasipse ? Aynen bende martı beklemek istemiyorum.
sen 6 da duyamadın yani. İnşallah biz duyarız. Neyse ya geç olsun güç olmasınBen de 7+3’te gideceğim kalp atışı için umarım duyabiliriz6 haftada gittiğimde haftaya gel demişti doktorum kalp atışı için. 19’unda gideceğiz inşallah
Geçen sefer kanamam hiç olmadan bebeğin kalbi 9 haftada durmuştu. 12. Haftada öğrendim o yüzden kanamaya güvenmiyorum. Pazartesi içim rahatlayacak kısmetse. Olumlu düşünüyorum ama içim rahat değil. Çok teşekkür ederim
Canım bende 19 haftalık bebeğimi kaybettim ne kadar zor olduğunu bende biliyorum ama yeni bir nefes yeni bir heyecan geçmişin etkisini hissetmeden düşünmeden yasamamız sart. Tek temennim yarın güzel haberi al sonrasında bu test işlerini bırak tadını çıkar olur muGeçen sefer kanamam hiç olmadan bebeğin kalbi 9 haftada durmuştu. 12. Haftada öğrendim o yüzden kanamaya güvenmiyorum. Pazartesi içim rahatlayacak kısmetse. Olumlu düşünüyorum ama içim rahat değil. Çok teşekkür ederim