-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Canım çok erken zaten ben ilk çocuğumda 6 . Hafta dolunca alttan muayenede duyduk kalp atışı düşün normal kuzum bnce geç döllenme olabilir yani15 aralık son âdet tarihim canım bu hafta 5 doldu gibi
İçimde bi sıkıntı var ama gidecektim bugün acile vazgeçtim zaten pazartesi randevum var iki kere strese girmek istemediğimden bekleyeceğim. Açıkçası beta HCG baktiracaktim ama korktum.En azından üzüleceksem tek seferde üzüleyim artık kaldıramıyorum stresi. Şiddetli karın ve sırt ağrım oldu bakalım bekleyip göreceğizCanım yapma kendine bunu nolur test yapmayı bırak tadını çıkar hepsi testlerin farklı için rahat etmicekse doktora görün ama test yapıp stres yükleme kendine
Olumlu düşün canım… Olumsuzu çağırmaİçimde bi sıkıntı var ama gidecektim bugün acile vazgeçtim zaten pazartesi randevum var iki kere strese girmek istemediğimden bekleyeceğim. Açıkçası beta HCG baktiracaktim ama korktum.En azından üzüleceksem tek seferde üzüleyim artık kaldıramıyorum stresi. Şiddetli karın ve sırt ağrım oldu bakalım bekleyip göreceğiz
Kesinlikle kötü bir şey değil. Yumurtlama o zaman oluyor döllenme de. Yani doktorlar hep bat'da. 14 gün öncesi yumurtlama olarak düşündüğü için bebeği de ona göre değerlendiriyor. Kalp atışı duyduysan sıkıntı yok Allah'ın izniyleKızlar geç döllenme kötü bir şeymi şuan 6.haftanin ortalarindayim adet tarihime gore bebegin 8 haftalik olmasi gerekiyormus kalp atışını da duydum ama icim hic rahat degil
Insallah ya bakalim cuma gunu tekrar gidicemKesinlikle kötü bir şey değil. Yumurtlama o zaman oluyor döllenme de. Yani doktorlar hep bat'da. 14 gün öncesi yumurtlama olarak düşündüğü için bebeği de ona göre değerlendiriyor. Kalp atışı duyduysan sıkıntı yok Allah'ın izniyle
Insallah canım ❤Canım çok erken zaten ben ilk çocuğumda 6 . Hafta dolunca alttan muayenede duyduk kalp atışı düşün normal kuzum bnce geç döllenme olabilir yani
7.haftada net duyulur diye biliyorum ben birde kiloluysan karindan duymak zor oluyor bende oyle olmustuKızlar 6+2’yim bugün. Ne zaman gitsem karından kalp atışını duyabilirim sizce?
Benim de geç canım hatta seninle yakın günlerimiz insallah sorun olmazKızlar geç döllenme kötü bir şeymi şuan 6.haftanin ortalarindayim adet tarihime gore bebegin 8 haftalik olmasi gerekiyormus kalp atışını da duydum ama icim hic rahat degil
InsallahBenim de geç canım hatta seninle yakın günlerimiz insallah sorun olmaz
Kuzum benim de öyleydi hatta kesin adet olacam sandım ağrılardan dolayi bide kahverengi lekelenme oldu tam bat günü ama şimdi iyiyim çok şükür baya azaldı ağrılar Beta da artışta çok şükürKızlar daha öncede yazmıştım dün HCG 33.6 çıkmıştı adetime 3 gün var, ama belim çok ağrıyor bide adet olcak gibi bı sanci var daha önceki hamileliklerimde hiç böyle olmamıştı normal mi acaba
Bende 6+2 aynıyız perşembe günü gideceğim bütün testlerimi yaptırıp ilk defa ama sabırsızlık geliyor arabaKızlar 6+2’yim bugün. Ne zaman gitsem karından kalp atışını duyabilirim sizce?
Canım kanaman yok sadece psikolojik kötü hissediyorsun gerek yok güzel düşün benimle de hisset o enerjini bebeğine de hissettir lütfen pazartesi güzel haberi vereceğinden şüphem yokİçimde bi sıkıntı var ama gidecektim bugün acile vazgeçtim zaten pazartesi randevum var iki kere strese girmek istemediğimden bekleyeceğim. Açıkçası beta HCG baktiracaktim ama korktum.En azından üzüleceksem tek seferde üzüleyim artık kaldıramıyorum stresi. Şiddetli karın ve sırt ağrım oldu bakalım bekleyip göreceğiz
Bende 6+4 te gidiyorum bakalım insallah duyarız minikleriBende 6+2 aynıyız perşembe günü gideceğim bütün testlerimi yaptırıp ilk defa ama sabırsızlık geliyor araba
Sağol canım teşekkür ederimKuzum benim de öyleydi hatta kesin adet olacam sandım ağrılardan dolayi bide kahverengi lekelenme oldu tam bat günü ama şimdi iyiyim çok şükür baya azaldı ağrılar Beta da artışta çok şüküryani gayet oluyormuş regl sancısı
Benim tam 7+0 olacak o gün bakalım sabırlıydım şimdiye kadar ilk gebeliğim olmasına rağmen ama artık biraz sabırsızlanmaya başladımBende 6+4 te gidiyorum bakalım insallah duyarız minikleri
Bnm ilk gebelikte çıkmadı çok şükür şeker gebelik başlar başlamaz çıkabiliyor mu bnm bı bilgim yok iki gündür de ağız kuruluğum geçmiyor benim okuduklarimdan bildiğim kadarıyla 20.haftadan sonra çıkıyor deniliyor yanlış mı biliyorum bilgin varsa aydınlatırsan sevinirim. Sıkıntısız geçer inşallah gebeliğinDaha önceki gebeliklerinizde şekeriniz çıktıysa dikkatli olmanız gerekiyor benim şu anda yine sınırda çıktı açlık şekerim oncekinde insülin kullandım şimdide insallh sağlıklı bir şekilde keseyi ve kalp atışını duyarsak Dr dahiliyeyle beraber goturcez takipleri dedi , dün kan vermiştim yükselmeyi görmek için 5 Şubat'ta 210 9 Şubat'ta 877 çıkmış herkesin iki katından fazla artınca inşallah bı sıkıntı olmaz diye düşünmeye başladım şimdiden