2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar benim bat 11 ocak. Ben ilk doktor randevumu 23 şubata aldım. Yani 6+1 de gideceğim doktora. Gitmişken kalp atışını da duyayım diye öyle aldım.

Kalp atışı duyan arkadaşlar siz kaçıncı haftada duydunuz? Sizce 6+1 de kalp atışı duyulur mu
İlk gebeliğimde 6+3 te duymuştum bnde cumaya aldım 6+6 da ilk defa gidecem kese için gitmedim direk kalp atışını duymak için inşallah sıkıntısız bı şekilde duyarız

Kızlar benim bat 11 ocak. Ben ilk doktor randevumu 23 şubata aldım. Yani 6+1 de gideceğim doktora. Gitmişken kalp atışını da duyayım diye öyle aldım.

Kalp atışı duyan arkadaşlar siz kaçıncı haftada duydunuz? Sizce 6+1 de kalp atışı duyulur mu
Aaa bizim bat tarihleri aynı😍 bende 23 Şubat düşündüm inşallah duyulur ya daha hiç gitmedim öncesi kese için falanda senin adet döngün kaç

Merhaba kizlar Rabbım nasip ederse Ekim annesiyim 🥰
İlk gebeliğimde 6+3 te duymuştum bnde cumaya aldım 6+6 da ilk defa gidecem kese için gitmedim direk kalp atışını duymak için inşallah sıkıntısız bı şekilde duyarız

Benim 6. Haftada duyuldu ama 7. Haftada da duyulabiliyor

Valla bende bekledim inşallah bi sıkıntı yoktur beklediğime pişman olmam zaman az kaldıkça içim içime sığmıyor aslında ama Allah’ımdan gelen bu hediye yine ona emanet diyerek kendimi sakinleştiriyorum
Teşekkür ederim kızlar 🥰🥰

Perlitik Perlitik hoşgeldin canım 🌸

Aaa bizim bat tarihleri aynı😍 bende 23 Şubat düşündüm inşallah duyulur ya daha hiç gitmedim öncesi kese için falanda senin adet döngün kaç
Bende tek seferde hepsini göreyim istedim ama insan da dayanamıyor. 7. Haftayı, 1 martı da beklemek istemedim. İnşallah 23 ğnde duyabilirim.

Benim döngüm 24 gün canım. Senin peki?

Bende tek seferde hepsini göreyim istedim ama insan da dayanamıyor. 7. Haftayı, 1 martı da beklemek istemedim. İnşallah 23 ğnde duyabilirim.

Benim döngüm 24 gün canım. Senin peki?
Benim de 25/26 arası değişkenlik gösteriyor ovulasyon testi falan kullanmışmıydın ilk çocuk mu nasipse ? Aynen bende martı beklemek istemiyorum.

Ben de 7+3’te gideceğim kalp atışı için umarım duyabiliriz 🥹 6 haftada gittiğimde haftaya gel demişti doktorum kalp atışı için. 19’unda gideceğiz inşallah

Canım kanaman yok sadece psikolojik kötü hissediyorsun gerek yok güzel düşün benimle de hisset o enerjini bebeğine de hissettir lütfen pazartesi güzel haberi vereceğinden şüphem yok ❤️
Geçen sefer kanamam hiç olmadan bebeğin kalbi 9 haftada durmuştu. 12. Haftada öğrendim o yüzden kanamaya güvenmiyorum. Pazartesi içim rahatlayacak kısmetse. Olumlu düşünüyorum ama içim rahat değil. Çok teşekkür ederim 🥰

Benim de 25/26 arası değişkenlik gösteriyor ovulasyon testi falan kullanmışmıydın ilk çocuk mu nasipse ? Aynen bende martı beklemek istemiyorum.
Ovulasyon testi kullandım ama bir kez bile koyu çizgi çıkmadı. 2-3 kez çok silik çıktı. Onun dışında bembeyaz kaldı.
Ben yine de ya yarın pik olursa diye o günü değerlendirdim.

Gecen sene subat ayında bir kaybım var 🥹 Doğarsa kucağıma aldığım ilk bebeğim olacak.

Senin peki?

Geçen sefer kanamam hiç olmadan bebeğin kalbi 9 haftada durmuştu. 12. Haftada öğrendim o yüzden kanamaya güvenmiyorum. Pazartesi içim rahatlayacak kısmetse. Olumlu düşünüyorum ama içim rahat değil. Çok teşekkür ederim 🥰

Ama hep devam mı edecek bu yoksa pazartesi rahatladıktan sonra bitecek mi? Lütfen bitsin. Geçmişte kötü şeyler yaşadık diye sürekli stres altında olmamalıyız. Hem bize hem bebeğe yazık 🙈 Yolumuz uzun, yolumuz güzel, yolumuz çiçek bahçesi 🌸 iyi düşünelim iyi olsun 🙏🏻

Canım bende 19 haftalık bebeğimi kaybettim ne kadar zor olduğunu bende biliyorum ama yeni bir nefes yeni bir heyecan geçmişin etkisini hissetmeden düşünmeden yasamamız sart. Tek temennim yarın güzel haberi al sonrasında bu test işlerini bırak tadını çıkar olur mu ❤️ unutma ki bebeğin herseyi hissediyor 🙌

X