-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Ben önceki gebeliklerimde yaptırmamıştim ama kilolu doğdu iki çocuğum üçüncü de suyum fazlaydı meğer şekerim yuksekmis o kilo yapıyor Muş hem bebeğe hem bana evet ama şeker yükleme gerekli bence haftasına kadar bı sıkıntı yoksa şimdilik tahlillerde ağız kuruluğu normal olabilir hepimizin gebeliği sağlıklı geçer insallah canımBnm ilk gebelikte çıkmadı çok şükür şeker gebelik başlar başlamaz çıkabiliyor mu bnm bı bilgim yok iki gündür de ağız kuruluğum geçmiyor benim okuduklarimdan bildiğim kadarıyla 20.haftadan sonra çıkıyor deniliyor yanlış mı biliyorum bilgin varsa aydınlatırsan sevinirim. Sıkıntısız geçer inşallah gebeliğin
Amin amin inşallahBen de yarın 34 oluyorum en çok yaş korkutuyor beni de Allah bu yıl kucaklarımızı boş bırakmasın
Canım ben varim ama daha bulamadımKızlar Ankara da yaşayanınız var mı? Varsa hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben kayseride yaşıyorum ve ben de bulamadım gönlümce bir doktor varsa önerileriniz kızlarKızlar Ankara da yaşayanınız var mı? Varsa hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben kullanıyorum canım 4 +2de gittim ama igneyi yazdırmak için muayene etmedi bu hafta perşembe 5+4olacak o zaman keseyi görmek için gidicem hem oksapar 4000lik hem ecoprin 150 lik kullanıyorum
İnşallahhh yaaaa sağlıcakla alırsın kucağına inşallahçok şükür bin şükür. Çok büyük bir nimet farkındayım. Rabbim hiç aratmadı. Ama işte yarım kalan hikayem oldu.. İnşallah vakti saati gelmiştir de hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak nasip olur
Yaş da oldu 35. Bebek doğana kadar 36 olacak. İnşallah daha fazla vakit kaybetmeyiz
Ben kalp atışını duyunca başlayacağım. Pıhtılaşma var bendeKızlar ne zaman doktora gittiniz
Kan sulandirici kullanan var mi
Ben iki kez düşük yaptım pıhtılaşma olduğu için hemen başladı genetik yaptirmadiysan ondan vermemiş olabilir iğneyi önceki gebeliklerimde de hemen baslamistimBenimki keseyi görmeden vermedi canımcoraspirin yeter şuan dedi. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallahb
Aspirin baslasaydin o zaman hiç vermedi mi DrBen kalp atışını duyunca başlayacağım. Pıhtılaşma var bende
Canım benim testimde paı 4g4g homozigot ve diğerleri de heterozigot. İlk gebeliğimde de 10. Haftalarda başlanmıştı. Bunda da kalp atışını görüp başlayalım dedi. Sabah akşam oksapar 0.4 lük kullanıyorum. Senin nasıl canım kaçlık kullanıyorsunAspirin baslasaydin o zaman hiç vermedi mi Dr
Yaaa maşallah beta değerinde çok güzel bnceHoşgeldin canım aramızaİnşallah her şey çok güzel olacak
Ben tam 5 haftalikken gittim. Keseyi görünce kan sulandirici igneye başladık. Hamile kalmadan önce coraspirin başlamıştım zaten.Kızlar ne zaman doktora gittiniz
Ben tam 5 haftalikken gittim. Keseyi görünce kan sulandırılmış igneye başladık. Hamile kalmadan önce coraspirin başlamıştım zaten.Kızlar ne zaman doktora gittiniz
bazen benimde oluyor özellikle vücudu dinlediğimde ama çoğunluk gaz sancısı dua et elini karnına koy allaha dayan inşallah bi şey olmaz ben yarın bi doktora gideceğim devlette randevu buldum e merakımıza yenildikKızlar iyi akşamlar. Ara ara yoğun kasık ağrıları yaşıyorum azönce yolda yürürken bir anda yine şiddetli bir ağrı oluştu. Doktor normal olabileceğini söyledi. Kanama olmadığı sürece acile de gitmek istemiyorum. Ama ilk gebelik olduğu için haliyle korkuyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı. 6+2 bu arada
Aslında dinlemiyorum vücudumu. Hiç beklemediğim bir anda oluyor. Normal yürüyorum mesela hiç aklımda yokken birden oluyor. Kanama yok çok şükür ama yine de tedirgin oluyorum. İnşallah olmaz . Gidin tabi. Bizim de çarşamba günü kalp atışı inşallahbazen benimde oluyor özellikle vücudu dinlediğimde ama çoğunluk gaz sancısı dua et elini karnına koy allaha dayan inşallah bi şey olmaz ben yarın bi doktora gideceğim devlette randevu buldum e merakımıza yenildik
Ah kusura bakma yeni gördüm adetime 7 gün vardı. Bulantı hissi, sabah yorgunluklari 2. Oğlum da böyle ayni böyle olmuştum adetim gelmeden anlamıştım.Selam Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne gibi değişiklikler vardı. Birde adetinize kaç gün vardı