- 17 Haziran 2023
- 1.033
- 2.525
- 34
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Evet aynı ama bozuk olabilir bozuk gibi ama içim rahat etmedi acile gitmemek için zor duruyorum.Pazartesi randevum var bekliyorum.Canım farklı testlemi yaptın test bozuk olabilir hemen evham yapma
Soruyu doğru anlamışsam eğer yumurtlama zamanları farklıdır, döllenme zamanları farklıdırKızlar birşey merak ettim mesela 4 ,5 günlük gecikme birinde beta hcg değeri düşükken diğerinde bu değer baya farkla yüksek çıkmış aslıdna adet gecikmeleri ayni sebep ne olabilir ki?
Oh çok sevindim seninle aynıyız biz bende çarşamba gideceğim insallahBen bugün gittim doktora hanımlar, 11 mm olmuşgeçen hafta 3’tü. Yolk sac oluşmuş. Yarın tam 6 hafta olacak sat’a göre, doktorum da 6 hafta 1 gün dedi, haftayla uyumlu yani. Haftaya kalp atışı duyulurmuş sanırım, hayırlısı bakalım
Bencede yolk görünüyor bu önemli bisi canımızı sıkmayın bence kesin başka bir doktora görünün lütfen olumsuz bisi görünmüyor ki neden öyle söyledi anlamıyorumÇok teşekkür ederim dediğiniz gibi geçen hafta kesenin içinde bir şey görünmüyordu.15 aralık son âdet tarihim
Canım yapma kendine bunu nolur test yapmayı bırak tadını çıkar hepsi testlerin farklı için rahat etmicekse doktora görün ama test yapıp stres yükleme kendineKızlar moralim çok bozuk ne zamandır test yapmıyordum bugün aklıma esti öğlen test yaptım ikinci çizgi silikleşmiş gibi kopkoyuydu önce niye böyle oldu anlamadım bu da düşerse 3. kaybım olacaknormalde 5+3 olması lazım bugün
Yumurtlama günü farklı oluyor arkadaşım dollendigi günden dolayı değerler farklıKızlar birşey merak ettim mesela 4 ,5 günlük gecikme birinde beta hcg değeri düşükken diğerinde bu değer baya farkla yüksek çıkmış aslıdna adet gecikmeleri ayni sebep ne olabilir ki?
Cok sağolun ❤günüme göre çoktan kalbi atması gerekiyomusBencede yolk görünüyor bu önemli bisi canımızı sıkmayın bence kesin başka bir doktora görünün lütfen olumsuz bisi görünmüyor ki neden öyle söyledi anlamıyorum
Stres yapacağım acile gidip Beta değerine baktırman daha doğru olur bence İnşallah bir sıkıntı çıkmazEvet aynı ama bozuk olabilir bozuk gibi ama içim rahat etmedi acile gitmemek için zor duruyorum.Pazartesi randevum var bekliyorum.
8. Haftaya kadar kalp atımlarını duymayan çok arkadaşım var inanın ki . Geç döllenme çok mümkün siz olumlu düşününCok sağolun ❤günüme göre çoktan kalbi atması gerekiyomus
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur8. Haftaya kadar kalp atımlarını duymayan çok arkadaşım var inanın ki . Geç döllenme çok mümkün siz olumlu düşünün
Normal evet bende de var 6 haftalık şu an. Doktorum normal demiştiMerhabalar, 4 hafta 6 günlük görünüyor takvime göre henüz doktora gitmedim ama kasık ağrılarım var bazen sağ bazen sol taraf , ama sol daha yoğun normal midir
Teşekkür ederimNormal evet bende de var 6 haftalık şu an. Doktorum normal demişti
Hımmm olabilir evetYumurtlama günü farklı oluyor arkadaşım dollendigi günden dolayı değerler farklı
Kaçıncı gündesin ki canım normalde döllenmene göre düşünelim seninkini deCok sağolun ❤günüme göre çoktan kalbi atması gerekiyomus
15 aralık son âdet tarihim canım bu hafta 5 doldu gibiKaçıncı gündesin ki canım normalde döllenmene göre düşünelim seninkini de
Gitmeye korkuyorum olumsuz olur diye randevumu bekleyeceğimStres yapacağım acile gidip Beta değerine baktırman daha doğru olur bence İnşallah bir sıkıntı çıkmaz