2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Canım yapma kendine bunu nolur test yapmayı bırak tadını çıkar hepsi testlerin farklı için rahat etmicekse doktora görün ama test yapıp stres yükleme kendine 🙏🥹
İçimde bi sıkıntı var ama gidecektim bugün acile vazgeçtim zaten pazartesi randevum var iki kere strese girmek istemediğimden bekleyeceğim. Açıkçası beta HCG baktiracaktim ama korktum.En azından üzüleceksem tek seferde üzüleyim artık kaldıramıyorum stresi. Şiddetli karın ve sırt ağrım oldu bakalım bekleyip göreceğiz

İçimde bi sıkıntı var ama gidecektim bugün acile vazgeçtim zaten pazartesi randevum var iki kere strese girmek istemediğimden bekleyeceğim. Açıkçası beta HCG baktiracaktim ama korktum.En azından üzüleceksem tek seferde üzüleyim artık kaldıramıyorum stresi. Şiddetli karın ve sırt ağrım oldu bakalım bekleyip göreceğiz
Olumlu düşün canım… Olumsuzu çağırma 🥰

Kızlar geç döllenme kötü bir şeymi şuan 6.haftanin ortalarindayim adet tarihime gore bebegin 8 haftalik olmasi gerekiyormus kalp atışını da duydum ama icim hic rahat degil

Kızlar daha öncede yazmıştım dün HCG 33.6 çıkmıştı adetime 3 gün var, ama belim çok ağrıyor bide adet olcak gibi bı sanci var daha önceki hamileliklerimde hiç böyle olmamıştı normal mi acaba 🥺

Kızlar geç döllenme kötü bir şeymi şuan 6.haftanin ortalarindayim adet tarihime gore bebegin 8 haftalik olmasi gerekiyormus kalp atışını da duydum ama icim hic rahat degil
Kesinlikle kötü bir şey değil. Yumurtlama o zaman oluyor döllenme de. Yani doktorlar hep bat'da. 14 gün öncesi yumurtlama olarak düşündüğü için bebeği de ona göre değerlendiriyor. Kalp atışı duyduysan sıkıntı yok Allah'ın izniyle 🤗💜

Kesinlikle kötü bir şey değil. Yumurtlama o zaman oluyor döllenme de. Yani doktorlar hep bat'da. 14 gün öncesi yumurtlama olarak düşündüğü için bebeği de ona göre değerlendiriyor. Kalp atışı duyduysan sıkıntı yok Allah'ın izniyle 🤗💜
Insallah ya bakalim cuma gunu tekrar gidicem

Kızlar daha öncede yazmıştım dün HCG 33.6 çıkmıştı adetime 3 gün var, ama belim çok ağrıyor bide adet olcak gibi bı sanci var daha önceki hamileliklerimde hiç böyle olmamıştı normal mi acaba 🥺
Kuzum benim de öyleydi hatta kesin adet olacam sandım ağrılardan dolayi bide kahverengi lekelenme oldu tam bat günü ama şimdi iyiyim çok şükür baya azaldı ağrılar Beta da artışta çok şükür 🤲yani gayet oluyormuş regl sancısı

Canım kanaman yok sadece psikolojik kötü hissediyorsun gerek yok güzel düşün benimle de hisset o enerjini bebeğine de hissettir lütfen pazartesi güzel haberi vereceğinden şüphem yok ❤️

Kuzum benim de öyleydi hatta kesin adet olacam sandım ağrılardan dolayi bide kahverengi lekelenme oldu tam bat günü ama şimdi iyiyim çok şükür baya azaldı ağrılar Beta da artışta çok şükür 🤲yani gayet oluyormuş regl sancısı
Sağol canım teşekkür ederim 🥰 evet gerçekten kan vermesem adet olcam sanardim 🥲 İnşallah sağlıkla yükselir 🤲❤️

Daha önceki gebeliklerinizde şekeriniz çıktıysa dikkatli olmanız gerekiyor benim şu anda yine sınırda çıktı açlık şekerim oncekinde insülin kullandım şimdide insallh sağlıklı bir şekilde keseyi ve kalp atışını duyarsak Dr dahiliyeyle beraber goturcez takipleri dedi , dün kan vermiştim yükselmeyi görmek için 5 Şubat'ta 210 9 Şubat'ta 877 çıkmış herkesin iki katından fazla artınca inşallah bı sıkıntı olmaz diye düşünmeye başladım şimdiden
Bnm ilk gebelikte çıkmadı çok şükür şeker gebelik başlar başlamaz çıkabiliyor mu bnm bı bilgim yok iki gündür de ağız kuruluğum geçmiyor benim okuduklarimdan bildiğim kadarıyla 20.haftadan sonra çıkıyor deniliyor yanlış mı biliyorum bilgin varsa aydınlatırsan sevinirim. Sıkıntısız geçer inşallah gebeliğin 🤗❤️

Kızlar benim bat 11 ocak. Ben ilk doktor randevumu 23 şubata aldım. Yani 6+1 de gideceğim doktora. Gitmişken kalp atışını da duyayım diye öyle aldım.

Kalp atışı duyan arkadaşlar siz kaçıncı haftada duydunuz? Sizce 6+1 de kalp atışı duyulur mu

X