2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ama hep devam mı edecek bu yoksa pazartesi rahatladıktan sonra bitecek mi? Lütfen bitsin. Geçmişte kötü şeyler yaşadık diye sürekli stres altında olmamalıyız. Hem bize hem bebeğe yazık 🙈 Yolumuz uzun, yolumuz güzel, yolumuz çiçek bahçesi 🌸 iyi düşünelim iyi olsun 🙏🏻
Son mesaj bana güzel enerji verdi çok teşekkür ederim 🥰♥️

Canım bende 19 haftalık bebeğimi kaybettim ne kadar zor olduğunu bende biliyorum ama yeni bir nefes yeni bir heyecan geçmişin etkisini hissetmeden düşünmeden yasamamız sart. Tek temennim yarın güzel haberi al sonrasında bu test işlerini bırak tadını çıkar olur mu ❤️ unutma ki bebeğin herseyi hissediyor 🙌
Testimde kalmadı zaten bitti 😂 pazartesiyi bekleyip o zamana kadar olumlu düşüneceğim . Ben o doktorun kapısından en son ağlayarak çıktım inşallah bu sefer güleceğim 🌸💗

Merhaba kızlar🤍
11 Ocak sat tüp bebek transferim 29 Ocak. Transferin 12. Günü yani adet gecikmesinin 3. Günü beta hcg 694🧿
Bu benim tüp bebek yöntemiyle ilk, toplamda 4. Gebeliğim. Umarım bu kez kucağıma Ekim ayı ile birlikte alacağım bebeğimi🥹

Canım maşallah Rabbım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin benimde 1 kaybım var. Allah im sonuna kadar sağlıkla ilerletsin inşallah

Canım maşallah Rabbım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin benimde 1 kaybım var. Allah im sonuna kadar sağlıkla ilerletsin inşallah
Teşekkür ederim umarım hepimiz alırız🙏🏻
Forumda yazdıklarınıza baktım şimdi, kan pıhtılaşma sorununuz varsa, ne kadar erken kan sulandırıcı başlanırsa o kadar iyi diye biliyorum.

Ovulasyon testi kullandım ama bir kez bile koyu çizgi çıkmadı. 2-3 kez çok silik çıktı. Onun dışında bembeyaz kaldı.
Ben yine de ya yarın pik olursa diye o günü değerlendirdim.

Gecen sene subat ayında bir kaybım var 🥹 Doğarsa kucağıma aldığım ilk bebeğim olacak.

Senin peki?
Benim ikinci olacak ilki planlı değildi ama ikinci de olsun diye uğraştık gerçekten şükür çokta bekletmedi Rabbim pcos falan varmıydı sende maşallah nasip etmiş Rabbim size de aratmadan 🤎

Bende 11 aydır kullanıyorum canim dr gebe kalınca igneye geçecez demişti. Yeni mi öğrendin sende
Evet canım ben gebeliği yeni öğrendim sayılır sat 13 Ocak. Bana ilaç kullanımı için gerekli görülürse durumuna bakarız demişti. Siz de mi kimyasal geçirdiniz? Doktor tahlil falan mı yaptı da devamına karar verdi acaba

Benim ikinci olacak ilki planlı değildi ama ikinci de olsun diye uğraştık gerçekten şükür çokta bekletmedi Rabbim pcos falan varmıydı sende maşallah nasip etmiş Rabbim size de aratmadan 🤎
çok şükür bin şükür. Çok büyük bir nimet farkındayım. Rabbim hiç aratmadı. Ama işte yarım kalan hikayem oldu.. İnşallah vakti saati gelmiştir de hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak nasip olur 🤲🏻

Yaş da oldu 35. Bebek doğana kadar 36 olacak. İnşallah daha fazla vakit kaybetmeyiz 🙏🏻

çok şükür bin şükür. Çok büyük bir nimet farkındayım. Rabbim hiç aratmadı. Ama işte yarım kalan hikayem oldu.. İnşallah vakti saati gelmiştir de hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak nasip olur 🤲🏻

Yaş da oldu 35. Bebek doğana kadar 36 olacak. İnşallah daha fazla vakit kaybetmeyiz 🙏🏻
Sizin kaçıncı gebelik ? İlk çocuğunuz mu olacak ?

Merhaba kızlar🤍
11 Ocak sat tüp bebek transferim 29 Ocak. Transferin 12. Günü yani adet gecikmesinin 3. Günü beta hcg 694🧿
Bu benim tüp bebek yöntemiyle ilk, toplamda 4. Gebeliğim. Umarım bu kez kucağıma Ekim ayı ile birlikte alacağım bebeğimi🥹
Hoşgeldin canım aramıza 🌸🌸 İnşallah her şey çok güzel olacak 🌸

Evet canım ben gebeliği yeni öğrendim sayılır sat 13 Ocak. Bana ilaç kullanımı için gerekli görülürse durumuna bakarız demişti. Siz de mi kimyasal geçirdiniz? Doktor tahlil falan mı yaptı da devamına karar verdi acabai

Canım kurtaj oldum maalesef kalp atışı durmuştu. Benimde sat 13 Ocak beta olcturdun mu. Evet tahlile göre kullandım kan.sulandirici

Canım kurtaj oldum maalesef kalp atışı durmuştu. Benimde sat 13 Ocak beta olcturdun mu. Evet tahlile göre kullandım kan.sulandirici
Anladım canım kaybın için çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağa alırsın🙏🏻 günlerimiz aynı 👯 inşallah sürecimiz sağlıklı devam eder ben çarşamba ve cuma günü kandan baktırdım. 142 ve 396 çıktı yarın yeniden tahlil yaptıracağım bakalım

X