- 1 Şubat 2024
- 859
- 1.570
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #9.661
Sağol canım teşekkür ederim aminAllah safi ismiyle sifa versin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım teşekkür ederim aminAllah safi ismiyle sifa versin insallah
Ya cok gecmis neoldu annene haklisin nasil durumu nasil canimArkadaşlar geç oldu ama bayramınız mübarek olsun, bu bayram bizim için zor geçiyor arife gününden beri annem hasta hep acillerdeyiz ne tadım kaldı ne tuzum hamilelik duygusal yapıyor bide üstüne hastalik eklenince çok ağladım dualarınızı beklerim
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarArkadaşlar geç oldu ama bayramınız mübarek olsun, bu bayram bizim için zor geçiyor arife gününden beri annem hasta hep acillerdeyiz ne tadım kaldı ne tuzum hamilelik duygusal yapıyor bide üstüne hastalik eklenince çok ağladım dualarınızı beklerim
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar geç oldu ama bayramınız mübarek olsun, bu bayram bizim için zor geçiyor arife gününden beri annem hasta hep acillerdeyiz ne tadım kaldı ne tuzum hamilelik duygusal yapıyor bide üstüne hastalik eklenince çok ağladım dualarınızı beklerim
Benimkilerde oylee yaaa her gun suya anlatiyorum.serri gitsin diyeKızlar , bayram geçti ama iyi bayramlar herkese ancak bakabildim buralara o rüyalardan bende de çok var acaip stresli rüyalar görüyorum her biri farklı bir film konusu olabilir her şey çok net ve herşeyi hatırlıyorum
Ayhh gitsinler gitsinler çok stresli oluyorum uyanıncaBenimkilerde oylee yaaa her gun suya anlatiyorum.serri gitsin diye
Ben de kaşınmaya başlayınca yağ kullanmaya başladım. O zamandan beri kaşınmıyor göbeğim 16.haftadayım şu an.Kızlar 12. Haftaya girdim son günlerde göbek bölgemde kaşıntı oluyor. krem veya yağ kullanmaya başlasam mı?
Bende şuan 14. Haftadayım ara ara öyle şişkinlik oluyor. Laktozsuz süt içiyorum sabahları faydasını gördümMerhabalar, iyi bayramlar umarım herkes iyidir
Ben 13.haftamdayım. Birkaç gündür ne yesem karnımda inanılmaz bir şişkinlik oluyor çok rahatsız oluyorum sanki patlayacak gibi oluyorum neden oldu bu anlayamadım
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de sütü bir deneyeyim. Mahvetti beni iki gündürBende şuan 14. Haftadayım ara ara öyle şişkinlik oluyor. Laktozsuz süt içiyorum sabahları faydasını gördüm
Ay ne güzel benim 2li yapan doktor söylemedi konuşmadı bile cinsiyet soramadım ben. Kan da verdim ikili için 5 güne çıkar dedi ama heralde bayramda çalışmaz laboratuvarlar bilemedimİkili taramadan çıktım şimdi ultrasonda her şey normal çıktı şükür. Cinsiyetide söyledi. Kız hissediyorum dedim ama benimde erkek çıktı
Senin kadar stresli biri için fetal dna öneririm dedi panorama ve genox firmalarını önerdi. Sanırım panoramaya filan yaptıran vardı. Ne kadara yaptırmıştınız. İkilidense fetal dna yaptırayım diyorum. Ama fetal dna kötü çıkarsa onunda stresi var. Çok kararsızlık içindeyim kediannesibiri
Canım bende ikili için verdim kanı ama tatildeler heralde laboratuvarlar ne zaman çıkar bilmiyorum. Test sonuçları e-nabıza mı düşer acaba?Yaa bu genoks kanimi aldi tatile girmis nasil labarotuar kapali olabilir yaa ne sacma o kan neoluyor bekliyor herhalde
Canimmm cok sevindim sende erkek anasi olacaksij cogunluk gibjmasallah canimmm 2liyi neden yaptirdi ozaman fetal yaptir dediyse benimki gihi ben genoks yaptirdim ama tatildelermis ne sacma kan alemde allah bilirİkili taramadan çıktım şimdi ultrasonda her şey normal çıktı şükür. Cinsiyetide söyledi. Kız hissediyorum dedim ama benimde erkek çıktı
Senin kadar stresli biri için fetal dna öneririm dedi panorama ve genox firmalarını önerdi. Sanırım panoramaya filan yaptıran vardı. Ne kadara yaptırmıştınız. İkilidense fetal dna yaptırayım diyorum. Ama fetal dna kötü çıkarsa onunda stresi var. Çok kararsızlık içindeyim kediannesibiri
Hee yaa ne sacma kapali olabilirmi genetik yer orasj sonucta kan oyle bekliyor herhalde yaa bilsem bende ulassmiyorum kimseyeCanım bende ikili için verdim kanı ama tatildeler heralde laboratuvarlar ne zaman çıkar bilmiyorum. Test sonuçları e-nabıza mı düşer acaba?