- Konu Sahibi kediannesibiri
- #9.621
Anladım canım çok geçmiş olsun benim de akıntım fazla belki vardır ama kadın doğuma gitmedim dahaTeşekkür ederim Alttan muayene ile anladılar sonra da kanımda çıktı zaten çok akıntım vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım çok geçmiş olsun benim de akıntım fazla belki vardır ama kadın doğuma gitmedim dahaTeşekkür ederim Alttan muayene ile anladılar sonra da kanımda çıktı zaten çok akıntım vardı
Bir kere çok çok fena bir rüya gördüm. Nefes nefese, ağlayarak uyandım ve saatlerce kasık ağrısı yaşadım. Çok korkmuştum. Bir daha olmadı Allah'tan. İnanılmaz gerçekçiydi.Kizlarrrr bisey sorcagim hamile kaldiginizdan beri kotu ruyalar goruyormusunuz ben cok.goruyorum
Tamamı kötü degil ama cok fazla sayıda rüya görüyorum ben de. Bir gecede belki 3 4 farklı ruya görüyorum uzun uzun ve net hatırlıyorum uyandığımda. Hamilelikten once boyle degildi.Kizlarrrr bisey sorcagim hamile kaldiginizdan beri kotu ruyalar goruyormusunuz ben cok.goruyorum
Canim benim hamile kalmadan once arkadasimin cok guvendigi tanidik hocasi vardi ona baktirmistim yazdirdi oda subyen ve kotu ruyalarim icin bayadir tasiyorum hamile kalinca gogsumde tasiyorum ,internrtten cok okudum ruyalar hamilelikte cok oluyormus ozellikle kabuslar kotu ruyalar korkunc neyse hormonal artis kaygi ve stresten kaynakliymisKızlar inanırmısınız bilmiyorum ama sübyan baktır dediler bana da düşüklerin kötü rüyaların sebebi oluyormuş dua taşıyınca üstünde geçiyormuş bilmiyorum baktırmadım daha bende düşük veya kötü rüya yok ama bi hocaya baktıracağım ne olur ne olmaz diye
Bendr dr cok artti ruyalarin anlamlarinida bakiyorum onlarda kotu iyice korkttum okumadigim dua kalmadiTamamı kötü degil ama cok fazla sayıda rüya görüyorum ben de. Bir gecede belki 3 4 farklı ruya görüyorum uzun uzun ve net hatırlıyorum uyandığımda. Hamilelikten once boyle degildi.
Ben kadın doğum aciline gittiğim halde bakmadılar geçmiş olsun canımYok canım virüs değil acile gittik bebeğe bakmadılar kadın doğum doktoru yoktu sadece normal doktor vardı o taktı serumu
Ne güzel bana kimse demedi bu olayı ben hiç duymamıştım daha yeni öğrendim hafta içi bende bi baktıracağım içim rahat olsun diye. Doğru hersey değişti vücudumuz da dediğin gibi stres korkular filan inşallah geçer en kısa zamanda ama sen sanırım sürekli görüyorsun ben sadece uzun süreli uyuduğum da rüya görüyorum hatta başında gördüm hamileliğin hep bebeğimi erkekti cokta rüya görmem şaşırmıştımCanim benim hamile kalmadan once arkadasimin cok guvendigi tanidik hocasi vardi ona baktirmistim yazdirdi oda subyen ve kotu ruyalarim icin bayadir tasiyorum hamile kalinca gogsumde tasiyorum ,internrtten cok okudum ruyalar hamilelikte cok oluyormus ozellikle kabuslar kotu ruyalar korkunc neyse hormonal artis kaygi ve stresten kaynakliymis
Ayy nasıl bakmadılar ya bebeğe bakmadılar mı sana da geçmiş olsun canımBen kadın doğum aciline gittiğim halde bakmadılar geçmiş olsun canım
Canim bel agrisi genelde oluyor heehalde cok mu agriyor kac haftasinBugün çok bel ağrım var ya kızlar benim olan var mı
Yaa bende tuvalet icin uyandiriyor ruyalarimi tuvalete cikiyorum geri uyiyorum tekrsr devam ediyorum benim uzun yillardir saglikli degil uykularim birde bu hafta iyice koptum kanamadan beri korkuyorum cok bebekte aklim hep ,muska olayini ben 1 yildan fazla yaptirali bende hamile kalinca gogsume koydum ama ruyalarim hamilelikte sonra iyice sacmaladi hep vardi daNe güzel bana kimse demedi bu olayı ben hiç duymamıştım daha yeni öğrendim hafta içi bende bi baktıracağım içim rahat olsun diye. Doğru hersey değişti vücudumuz da dediğin gibi stres korkular filan inşallah geçer en kısa zamanda ama sen sanırım sürekli görüyorsun ben sadece uzun süreli uyuduğum da rüya görüyorum hatta başında gördüm hamileliğin hep bebeğimi erkekti cokta rüya görmem şaşırmıştım
Çok değil ama bende pek olmuyordu 15 oldukCanim bel agrisi genelde oluyor heehalde cok mu agriyor kac haftasin
Bende de oluyoe neyden dolayi bilmiyorum iste yorum yapamiyorum yanlis biseu demek istemiyorum ,bacaklarima vuran agri zaman zaman belime ve karnima zaman zaman ,kanama yasadim ondan mi bebekten mi bende bilmiyorum 1 haftadir zor geciyor benimÇok değil ama bende pek olmuyordu 15 olduk
Ebe vardı canım speklumla vajinal muane yapma yetkisi varmış sadece ultrasonu doktor gerekli görürse gelip yapıyormuş bende vajinal ultrasonu istemedim aslında istemediğin speklumdu bebeğim tedavilerle oldu artık bıktım ondan adını duymak bile istemiyorum 4. Ayıma girdim vajinal istemedim doktorda gelip bakmadı saatlerce bekledim sonucları kanda idrarda temiz cıktı ama hala şiddetli karın ağrısı yaşıyorumAyy nasıl bakmadılar ya bebeğe bakmadılar mı sana da geçmiş olsun canım
Çok gaz da karin ağrısı yapar ?Ebe vardı canım speklumla vajinal muane yapma yetkisi varmış sadece ultrasonu doktor gerekli görürse gelip yapıyormuş bende vajinal ultrasonu istemedim aslında istemediğin speklumdu bebeğim tedavilerle oldu artık bıktım ondan adını duymak bile istemiyorum 4. Ayıma girdim vajinal istemedim doktorda gelip bakmadı saatlerce bekledim sonucları kanda idrarda temiz cıktı ama hala şiddetli karın ağrısı yaşıyorum
Çok gıcık oluyorum bu alttan bakma muhabbetine ısrarla alttan bakmak istiyorlar o kolayına geliyor herhaldeEbe vardı canım speklumla vajinal muane yapma yetkisi varmış sadece ultrasonu doktor gerekli görürse gelip yapıyormuş bende vajinal ultrasonu istemedim aslında istemediğin speklumdu bebeğim tedavilerle oldu artık bıktım ondan adını duymak bile istemiyorum 4. Ayıma girdim vajinal istemedim doktorda gelip bakmadı saatlerce bekledim sonucları kanda idrarda temiz cıktı ama hala şiddetli karın ağrısı yaşıyorum
Korkma canım inşallah bir sey yok iyisiniz zaten bebeğin korumuş senide kendini de hepimize ders oldu seni anlıyorum bende kanama yaşadım çok zor korkuyor insan her tuvalete gittiğimde kanamam olcak sanıyordum ama gecti gitti seninde gececek unutacaksın yeter ki böyle küçük şeylerle atlatalım bi dönem bana da oldu sonradan geçti oyle sacma sapan rüya görme olayları hamile değildim sanırım psikolojik yani benimki öyleydi sıkıntılı gecen bir süreçte yaşadımYaa bende tuvalet icin uyandiriyor ruyalarimi tuvalete cikiyorum geri uyiyorum tekrsr devam ediyorum benim uzun yillardir saglikli degil uykularim birde bu hafta iyice koptum kanamadan beri korkuyorum cok bebekte aklim hep ,muska olayini ben 1 yildan fazla yaptirali bende hamile kalinca gogsume koydum ama ruyalarim hamilelikte sonra iyice sacmaladi hep vardi da