2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
gunaydin kizlar.benim idrar testleri yuznden baya moralim bozukmustu.bi pozitif bi negatif cikti.gec dollenmeyle alakali sanirim.1hafta gec yumurtlamisim.kan sonucumu alayim haftaici yazacam ins. Allaha emanet olun

Daha önceki gebeliklerinizde şekeriniz çıktıysa dikkatli olmanız gerekiyor benim şu anda yine sınırda çıktı açlık şekerim oncekinde insülin kullandım şimdide insallh sağlıklı bir şekilde keseyi ve kalp atışını duyarsak Dr dahiliyeyle beraber goturcez takipleri dedi , dün kan vermiştim yükselmeyi görmek için 5 Şubat'ta 210 9 Şubat'ta 877 çıkmış herkesin iki katından fazla artınca inşallah bı sıkıntı olmaz diye düşünmeye başladım şimdiden

Ben bugün gittim doktora hanımlar, 11 mm olmuş 🥹 geçen hafta 3’tü. Yolk sac oluşmuş. Yarın tam 6 hafta olacak sat’a göre, doktorum da 6 hafta 1 gün dedi, haftayla uyumlu yani. Haftaya kalp atışı duyulurmuş sanırım, hayırlısı bakalım 🥹
Oh çok sevindim seninle aynıyız biz bende çarşamba gideceğim insallah❤️

Kızlar moralim çok bozuk ne zamandır test yapmıyordum bugün aklıma esti öğlen test yaptım ikinci çizgi silikleşmiş gibi kopkoyuydu önce niye böyle oldu anlamadım bu da düşerse 3. kaybım olacak 🥺 normalde 5+3 olması lazım bugün
Canım yapma kendine bunu nolur test yapmayı bırak tadını çıkar hepsi testlerin farklı için rahat etmicekse doktora görün ama test yapıp stres yükleme kendine 🙏🥹

Kızlar birşey merak ettim mesela 4 ,5 günlük gecikme birinde beta hcg değeri düşükken diğerinde bu değer baya farkla yüksek çıkmış aslıdna adet gecikmeleri ayni sebep ne olabilir ki?
Yumurtlama günü farklı oluyor arkadaşım dollendigi günden dolayı değerler farklı ❤️🙏

X