2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Canım tebrik ederim ben kendime erken diyordum 16 aylık bir oğlum var hatta eltim doğum yapmıştık kızı 2 yaşında onun yanına gittim bugün geldim psikolojik bunalıma girdim nasıl doğuracağım nasıl büyüteceğim diye çok tuhaf hallerdeyim şu an hepinizden dua bekliyorum kızlar

Canım farklı testlemi yaptın test bozuk olabilir hemen evham yapma

Kızlar bu idrara sıkışıklık hepinizde var mı ne zaman geçer bir bilginiz var mı? mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı

Doğan büyüyor hiç kafaniza takmayın sağlıklı olsun da gerisi önemli değil benim dördüncü ben napayım ya

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Çok güzel bi yaş aralığı bence doğana kadar tam 2 yaş olur biraz zorlanırsın ama sonra güzel olur inşallah

15 aralık burda kocaman bir bebek görmem lazımdı dedi
Canım doktorlar da bazen gelişine konuşuyor. Her ay aynı gün yumurtlamıyoruz. Benim en yakın arkadaşım 30 günde bir adet olurken 24. Günde yumurtladı ovülasyon testi ile takip ediyorduk. Ve hamile kaldı. E o doktorun hesabına göre arkadaşımın da düşürmesi gerekiyor ama 30+2 de şu an. Bence hiçbir sıkıntı yok kesende, yolc saç da oluşmuş yavaş yavaş bebiş görünür merak etme.

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ❤

Kızlar ağzı kuruyanlar kaçıncı gün başladı kuruluk sizde evham yapıyor musunuz bnm gibi kendimle baş edemiyorum normal mi acaba bu durum

Kızlar ağzı kuruyanlar kaçıncı gün başladı kuruluk sizde evham yapıyor musunuz bnm gibi kendimle baş edemiyorum normal mi acaba bu durum
Kızçem benim son 1 haftadır böyle su içip duruyorum. Kızımda böyle oldu mu diye düşünüyorum ama hatırlamıyorum 4 yıl geçmiş aradan

Kızlar birşey merak ettim mesela 4 ,5 günlük gecikme birinde beta hcg değeri düşükken diğerinde bu değer baya farkla yüksek çıkmış aslıdna adet gecikmeleri ayni sebep ne olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…