- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 36
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Kızlar siz böyle yazdıkça gözlerimden kalpler çıkıyorSen bensinbirebir aynı belirtiler var bende de. Kalp atışım bir anda hızlanıyor çarpıntı oluyor. Oda bebek belirtisiymiş . Kalp 2 can için çalışıyor ve hızlanıyormuş hızlı kan pompalarken böyle çarpıntı yapıyormuş. Sabah aç karnınayken midem cok bulanıyor sadece su geliyo. Birde inanılmaz aç uyanıyorum. Normalde kahvaltı bile yapmayan ben, hayatımda karın guruldusuyla uyandığımı ilk defa görüyorum. Açlık beni uyandırıyor resmen ve benim de pantolonlarımın hiçbiri olmuyor normal yiyorum henüz kiloda almadım. Göbeğimin cıkması içinde çooook erken. Ama olmuyor bende 5+5teyim
Merhaba bende geçen yıl düşük yaşadım progrstanı fitil mi hap olarak mı günde kaç defaMerhaba kızlar.. Eylül anneleri grubundan ekim anneleri grubuna geldim :)
Az önce doktordan bebeğimin 4 haftalık olduğunu öğrendim.Sata göre 5 bekliyordum.Bu durumda eylül değil ekimde doğum olacak kısmetse.Geçen sene bi düşük yaşamıştım.Doktorum progestan verdi.Aranızda kullanan var mı?
Kızlar siz böyle yazdıkça gözlerimden kalpler çıkıyor
Merhaba lekelenmeniz olursa veriyorMerhaba düşük önleyici iğne ilacı neden verdi doktunuz
Farklı markaların farklı hassasiyetleri oluyor bildiğim kadarıyla önerilen de aynı markayla takip etmek. Ben kanda öğrendikten sonra farklı bir markanın testinde çok silik çizgi görmüştüm ama aslında beta 200ün üzerindeydi. Sonra en başında yaptığım marka ile yaptım çok daha koyulaşmıştı. Sıkmayın canınızıKızlar ben daha önce iki kaset test yapmıştım 2.daha koyu olarak pozitif çıkmıştı. Kanım da 142 çıkmıştı. Bugün koyulaşma var mı diye yine kaset test aldım ama farklı bir marka varmış bu çok silik çıktı. Bir de Çok çok hafif kahverengi lekelenme olduyarın yeniden kan vereceğim yükselme için. İnşallah hormon değeri düşmemiştir moralim bozuldu acaba farklı marka olduğu için mi
Çok teşekkür ederim mesajınız içinFarklı markaların farklı hassasiyetleri oluyor bildiğim kadarıyla önerilen de aynı markayla takip etmek. Ben kanda öğrendikten sonra farklı bir markanın testinde çok silik çizgi görmüştüm ama aslında beta 200ün üzerindeydi. Sonra en başında yaptığım marka ile yaptım çok daha koyulaşmıştı. Sıkmayın canınızı
Sen bensinbirebir aynı belirtiler var bende de. Kalp atışım bir anda hızlanıyor çarpıntı oluyor. Oda bebek belirtisiymiş . Kalp 2 can için çalışıyor ve hızlanıyormuş hızlı kan pompalarken böyle çarpıntı yapıyormuş. Sabah aç karnınayken midem cok bulanıyor sadece su geliyo. Birde inanılmaz aç uyanıyorum. Normalde kahvaltı bile yapmayan ben, hayatımda karın guruldusuyla uyandığımı ilk defa görüyorum. Açlık beni uyandırıyor resmen ve benim de pantolonlarımın hiçbiri olmuyor normal yiyorum henüz kiloda almadım. Göbeğimin cıkması içinde çooook erken. Ama olmuyor bende 5+5teyim
Kağıtta 5+4 yazıyor ama bana 4 haftalık daha dediInsallah gebeliginiz hayırlı olsunkac haftalık dedi acaba
Eğer aç karnına mideniz bulanmazsa 1 veya 2 bardak ılık su için derim kabızlığa en iyi gelen o . Yani benim için öyle. Belki sizde de işe yarar. Benim pantolonlarda öyle bazıları hiç olmuyor. Bazıları zorluyorAynen ya normalde ben de sabah kahvaltı yapmam hem canım bı şey yemek istemiyor hem çok açım. Göğüs ağrım olmadı diye korkuyordum o da baya baya başladı kabızlığım da var iş yerindekiler anlamasın diye takla atıyorum pantolonların bı beden büyüğüne anca giriyorum amaaan sağlıklı olsunlar da
Dayanamadım gidip ilk denediğim markadan aldım gerçekten de çok daha koyu çıktıFarklı markaların farklı hassasiyetleri oluyor bildiğim kadarıyla önerilen de aynı markayla takip etmek. Ben kanda öğrendikten sonra farklı bir markanın testinde çok silik çizgi görmüştüm ama aslında beta 200ün üzerindeydi. Sonra en başında yaptığım marka ile yaptım çok daha koyulaşmıştı. Sıkmayın canınızı
Bana da 4 haftalık demişti kalp atışı için ne zaman çağırdı pekiKağıtta 5
Kağıtta 5+4 yazıyor ama bana 4 haftalık daha dedi
Bence seninki de normal canım herkeste aynı olacak diye bi şey yokki ikiz olabilir seninEvet keseye göre 4 haftalık dedi bilmiyorum ki haftaya başka doktora gidicem.sizinki çok normal ama benimkini bilmiyorum
Beli lastikli palazzo pantolonlar aldım kurtarıcı olacak bence ilk aylar . Kuru kayısı kefirle anca çözülüyor kabızlığımEğer aç karnına mideniz bulanmazsa 1 veya 2 bardak ılık su için derim kabızlığa en iyi gelen o . Yani benim için öyle. Belki sizde de işe yarar. Benim pantolonlarda öyle bazıları hiç olmuyor. Bazıları zorluyorama dediğiniz gibi en önemlisi sağlıklı olmaları tabi
Insallah canım tek kese vardı ikiz olduğunu sanmıyorumBence seninki de normal canım herkeste aynı olacak diye bi şey yokki ikiz olabilir senin
2ye katlaması gerekiyor yani 20 olsa yeterliKızlar çarşamba günü 10.2 çıkan değer cuma günü tahmini kaç çıkması lazım sağlıklı olabilmesi için ? Mesela 75 olsa az mı olur
Anladım teşekkür ederim2ye katlaması gerekiyor yani 20 olsa yeterli