2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Hanımlar ben 5. Haftanın ortasındayım nabzım çok hızlı atıyor sürekli uzanırken bile 100 üstü sizde de böyle mi ? Sabahları da bulantım oluyor ama istifra edecek kadar değil bazen ağzıma acı su geliyor. Ayrıca pantolonlarıma sığamıyorum kıyafetlerde zorlanıyorum işe giderken.

benimde yumurtlama 26 ocak çatlama 28 ocak.. adet döngüm 30-35 arası değişiyor. bugün döngümün 30.günü dün idrar testi yaptım erken gebelik negatifti, acaba cuma günü kan versem varsa çıkar mı?

Benim de adet döngüm 32 gündü 35. Günde yaptım pozitif çıktı bence biraz daha bekleyin

Canim bilemedim ki ya varsa az çok çıkar diye düşünüyorum için rahat etmezse cuma ver.

Arkadaşlar merhaba, bir süredir grubu takip ediyorum. SAT 31 Aralık benim, inşallah ekim annesi olacağım. 2 idrar bir kan testinden sonra hamile olduğumu öğrendim. 1 şubatta betahcg değeri 1493 çıkmıştı. Dün ilk doktor randevumda doktorum karından göremezse vajinal ultrasonla keseye bakacağını söyledi. Karından baktığında 10 mm keseyi gördük. Yeniden kan ve idrar testi istedi, bugün tekrar sonuçlar için gideceğim. Sadece kreatin değerimin düşük olduğunu gördüm. Bu süreç zaten çok stresli bi süreç biliyorsunuz. Doktorla görüşüp istediği testleri veriyorum, hayatı olağan akışına bırakıyorum, bir problem hissedersem doktora zaten başvururum. Bu bana daha stressiz bir hamilelik dönemi sağlıyor. 2 günde bir kan vermek, hcg artışını kontrol etmek, sürekli buraya odaklanmak bence stres düzeyinizi çok fazla arttırabilir. Gebelik nerdeyse her kadının yaşadığı normal bir süreç. Biraz arkanıza yaslanıp bu sürecin keyfini çıkarmayı deneyebilirsiniz, gerekli kontrollere gidip olağandışı durumlarda doktora başvurduğumuzda sağlıkla bu süreci atlatacağız inşallah. Herkese sağlıklı günler

Ya bunlar nasıl erken belirtiler böyle

Bugün doktora gittik, 6 mm keseyi gördük çok şükür. Haftasıyla uyumlu, kese boyutu ve kese görünümü gayet iyi dedi. Tutunmaya çalışıyor dedi. 16 Şubat tarihinde tekrar kontrole çağırdı bi ihtimal kalp atışını da duyarız dedi

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kaçıncı haftadasın?

Kızlar merhaba,
1 şubat:64
3 şubat:103
7 şubat:496
hcg değerim var. En son düşük yaptığım için sat tarihim belli değil, doktor da henüz bir şey diyemem dedi. 19 unda randevu aldım ve sorun olmazsa 31500 oluyor değerim. Tahminlerime göre 6+4 olacak. Kayıplarım olduğu için kendimi strese sokmamak adına geçe aldım randevumu. Kese görünecek mi? Bebek görünecek mi derken çok zor oluyor çünkü. Sizce bebeği de görebilir miyim o zamana, bilginiz var mı?

Sen bensin birebir aynı belirtiler var bende de. Kalp atışım bir anda hızlanıyor çarpıntı oluyor. Oda bebek belirtisiymiş . Kalp 2 can için çalışıyor ve hızlanıyormuş hızlı kan pompalarken böyle çarpıntı yapıyormuş. Sabah aç karnınayken midem cok bulanıyor sadece su geliyo. Birde inanılmaz aç uyanıyorum. Normalde kahvaltı bile yapmayan ben, hayatımda karın guruldusuyla uyandığımı ilk defa görüyorum. Açlık beni uyandırıyor resmen ve benim de pantolonlarımın hiçbiri olmuyor normal yiyorum henüz kiloda almadım. Göbeğimin cıkması içinde çooook erken. Ama olmuyor bende 5+5teyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…