- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 36
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
EvettttMerhaba kızlar yumurtlama gunum 28 Ocak çatlama 29 Ocak, 7 Şubat kan testim akşam verdim 10.2 çıktı pazartesi kontrol amaçlı gittiğimde 0,100 du. Hamilelik var değil mi akşam sonuç çıktığı için doktoruma yarın gitcem
benimde yumurtlama 26 ocak çatlama 28 ocak.. adet döngüm 30-35 arası değişiyor. bugün döngümün 30.günü dün idrar testi yaptım erken gebelik negatifti, acaba cuma günü kan versem varsa çıkar mı?Merhaba kızlar yumurtlama gunum 28 Ocak çatlama 29 Ocak, 7 Şubat kan testim akşam verdim 10.2 çıktı pazartesi kontrol amaçlı gittiğimde 0,100 du. Hamilelik var değil mi akşam sonuç çıktığı için doktoruma yarın gitcem
Benim de adet döngüm 32 gündü 35. Günde yaptım pozitif çıktı bence biraz daha bekleyinbenimde yumurtlama 26 ocak çatlama 28 ocak.. adet döngüm 30-35 arası değişiyor. bugün döngümün 30.günü dün idrar testi yaptım erken gebelik negatifti, acaba cuma günü kan versem varsa çıkar mı?
Canim bilemedim ki ya varsa az çok çıkar diye düşünüyorum için rahat etmezse cuma ver.benimde yumurtlama 26 ocak çatlama 28 ocak.. adet döngüm 30-35 arası değişiyor. bugün döngümün 30.günü dün idrar testi yaptım erken gebelik negatifti, acaba cuma günü kan versem varsa çıkar mı?
Ya bunlar nasıl erken belirtiler böyleHanımlar ben 5. Haftanın ortasındayım nabzım çok hızlı atıyor sürekli uzanırken bile 100 üstü sizde de böyle mi ? Sabahları da bulantım oluyor ama istifra edecek kadar değil bazen ağzıma acı su geliyor. Ayrıca pantolonlarıma sığamıyorum kıyafetlerde zorlanıyorum işe giderken.
Bende mart ayında düşük yapmıştım aynı şeyleri yaşamışız benimde son adet 9 ocakMerhababu gün 395 Beta kan tahlili ile Hamile olduğumu öğrendim son Adet 29 Aralık
Mart ayında düşük yapmışdım Allahın izni ile bu gebeliğim hayırlı ilerlerAranıza hoş geldim
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugün doktora gittik, 6 mm keseyi gördük çok şükür. Haftasıyla uyumlu, kese boyutu ve kese görünümü gayet iyi dedi. Tutunmaya çalışıyor dedi. 16 Şubat tarihinde tekrar kontrole çağırdı bi ihtimal kalp atışını da duyarız dedi
Normal 7 haftaya kadar görünür27 ocak 246.85
29 ocak 577.28
Dünde gittim 6 haftaya uyumlu kese var ama bebek daha görünmüyor dedi normal mi acaba?
Kaç mm acaba keseniz biliyor musunuz? 25 mm'ye kadar bebek görünmeyebiliyormuş bana olumsuz konuştu ama umarım bir sıkıntı yoktur çok dua ediyorum27 ocak 246.85
29 ocak 577.28
Dünde gittim 6 haftaya uyumlu kese var ama bebek daha görünmüyor dedi normal mi acaba?
Hiçbir şey söylemedi hatta bebek görmedim hamilelik tetkiklerini de boşuna yaptırma haftaya gel bebek görürsem yaptır dediKaç mm acaba keseniz biliyor musunuz? 25 mm'ye kadar bebek görünmeyebiliyormuş bana olumsuz konuştu ama umarım bir sıkıntı yoktur çok dua ediyorum
Bana da kese mm söylemedi. 5+5 ile uyumlu dedi sadece. İki hafta sonra gel bebeği ve kalp atışını görmemiz lazım dedi. Rutin testleri de istedi ama bendenHiçbir şey söylemedi hatta bebek görmedim hamilelik tetkiklerini de boşuna yaptırma haftaya gel bebek görürsem yaptır dedi
Pazartesi özelde randevum var görünmezse bende gitmeyeyimBana da kese mm söylemedi. 5+5 ile uyumlu dedi sadece. İki hafta sonra gel bebeği ve kalp atışını görmemiz lazım dedi. Rutin testleri de istedi ama benden
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKaçıncı haftadasın?
Merhaba düşük önleyici iğne ilacı neden verdi doktunuzBanada düşük önleyici igne ve ilac verdi benimki gibi gec dollenme sanırım tarihlerimiz ayni benimki 5 haftalik oldu
Sen bensinHanımlar ben 5. Haftanın ortasındayım nabzım çok hızlı atıyor sürekli uzanırken bile 100 üstü sizde de böyle mi ? Sabahları da bulantım oluyor ama istifra edecek kadar değil bazen ağzıma acı su geliyor. Ayrıca pantolonlarıma sığamıyorum kıyafetlerde zorlanıyorum işe giderken.