-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Evet tabiki olabilir geç döllenme gebelik testi yapmadınız mı ?Kızlar benim adet dongum 28 14. Günde değil de 16. Günde yumurtlamam 17. Günü catlamam ben 18 i öğlen ilişkiye girdim korumasız tabi ondan önce de oldu 12,14 nde reglim 1 gün gecikti sizce ihtimal varmı 14. Gün değil de 16. Gün yumurtlamam geç döllenmeye sebebiyet verir mi
Pantolonların olmamasına ilk kez seviniyoruz herhalde dimiievet benimde aynıyız inşallah çok heyecanlıyım günler geçmiyor. hafif karnım bile çıktı pantolonlarım olmuyor
5. 6. Haftaya kadar regl ağrısı gibi ağrılar normal canımKızlar normalde bugün bat günümdü adet olacakmış gibi sancı geliyor gidiyor özellikle sağ kasığımda ağrı var çok şiddetli değil ama hissettiriyor sizde de böyle oluyor mu ?
Amin aminn tabi ki öncelikle sağlıkla hayırla kolaylıkla diye dua ediyorumAmin öncelikle sağlıklı bir evlat sonra da kalbinizde ki inşallah bir kız evladınız olur
İnşallah canımPantolonların olmamasına ilk kez seviniyoruz herhalde dimii
5. 6. Haftaya kadar regl ağrısı gibi ağrılar normal canım
Daha şiddetli değilse korkulacak birşey yoktur
2600 beta 4 haftalık mı çıktı? Benim 875 4+1 çok yüksek mi diye korktum.. sence normal miTakvime göre 6 haftalık çıkıyodu canim doktor 4 haftalık dedi ben de anlamadım Nasıl bu kadar fark cıktı ve 4 olsa karından görünür müydü
Kanları aynı yerde aynı saatlerde mi verdiniz acabaHerkese merhaba arkadaşlar umarım hepiniz sağlıklı gebelikler geçirir, zamanında, sağlıklı sıhhatli evlatlarınıza kavuşursunuzBenim de Sat tarihim 1 Ocak. 25 Ocak tarihinde çok silik çizgiyle hamile olduğumu öğrendim. Düzenli hcg takibi yaptırıyordum. Şu ana kadar hep en az iki kat artış gördüm ancak bugün 4 gün geçmesine rağmen çok artış olmamış biraz panikledim
26 Ocak 33.7
30 Ocak 239.9
1 Şubat 530,3
3 Şubat 1153
7 Şubat 3220
Evet sadece bugün 1 saat erken verdimKanları aynı yerde aynı saatlerde mi verdiniz acaba
Evet keseye göre 4 haftalık dedi bilmiyorum ki haftaya başka doktora gidicem.sizinki çok normal ama benimkini bilmiyorum2600 beta 4 haftalık mı çıktı? Benim 875 4+1 çok yüksek mi diye korktum.. sence normal mi
Benimde 4 gun sonra artis iki gunde yuzde 75 oranindaydi iki kati artmamisti 1500 de keseyi gordum sonra tekrar uc gun sonra kan verdim uc kati artmisti suan bi sorun yok yuzde 60 artista yeter diye duymustumHerkese merhaba arkadaşlar umarım hepiniz sağlıklı gebelikler geçirir, zamanında, sağlıklı sıhhatli evlatlarınıza kavuşursunuzBenim de Sat tarihim 1 Ocak. 25 Ocak tarihinde çok silik çizgiyle hamile olduğumu öğrendim. Düzenli hcg takibi yaptırıyordum. Şu ana kadar hep en az iki kat artış gördüm ancak bugün 4 gün geçmesine rağmen çok artış olmamış biraz panikledim
26 Ocak 33.7
30 Ocak 239.9
1 Şubat 530,3
3 Şubat 1153
7 Şubat 3220
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Cuma gününe keseyi görmek için randevu almıştım, hastaneyi arayıp yarın sabah 9a güncelledim. İnşallah yarın görürüm keseyiBenimde 4 gun sonra artis iki gunde yuzde 75 oranindaydi iki kati artmamisti 1500 de keseyi gordum sonra tekrar uc gun sonra kan verdim uc kati artmisti suan bi sorun yok yuzde 60 artista yeter diye duymustum
Ben vajinalde 1500 de gordum sizde gorursunuz yarinTeşekkür ederim içimi rahatlattınız. Cuma gününe keseyi görmek için randevu almıştım, hastaneyi arayıp yarın sabah 9a güncelledim. İnşallah yarın görürüm keseyi
Güzel haberler ile gelin inşallahTeşekkür ederim içimi rahatlattınız. Cuma gününe keseyi görmek için randevu almıştım, hastaneyi arayıp yarın sabah 9a güncelledim. İnşallah yarın görürüm keseyi
İnşallah çok teşekkür ederim ♥Güzel haberler ile gelin inşallah
Benimde sat 11 ocaktı 125 çıktı ama bnde bekliyorum doktora gitmeyi cuma bi kan daha veririm bakalım yükselecek mi sizde tam yumurtlama günü mü denediniz az mı değer dedi doktor normal mi dediBenim kan sonucum 142 çıktı kızlar doktor yükselmeyi takip edeceğiz dedi. Sat 13 Ocak. Cuma tekrar kan vereceğim
Biz yumurtlama günü öncesi ve sonrası da değerlendirdik. Siz de bugün mü kan verdiniz? Dr döllenme olmuş fakat sağlıklı olup olmadığını anlamak için gün aşırı beta hcg takip etmeliyiz dedi. Şimdi gebelik var demek için erken dedi. Bence şu an değerlerimiz güzel inşallah artarsa belirsizlik biter diye düşünüyorumBenimde sat 11 ocaktı 125 çıktı ama bnde bekliyorum doktora gitmeyi cuma bi kan daha veririm bakalım yükselecek mi sizde tam yumurtlama günü mü denediniz az mı değer dedi doktor normal mi dedi
Bende Cuma bakayım sizde yarın mı bakacaksınız iki gün arayla mı ? Ben adet 2. Günü yaptırdım siz ?Biz yumurtlama günü öncesi ve sonrası da değerlendirdik. Siz de bugün mü kan verdiniz? Dr döllenme olmuş fakat sağlıklı olup olmadığını anlamak için gün aşırı beta hcg takip etmeliyiz dedi. Şimdi gebelik var demek için erken dedi. Bence şu an değerlerimiz güzel inşallah artarsa belirsizlik biter diye düşünüyorum
Ben bugün yaptırmıştım (çarşamba) bir de cuma yaptırırım günaşırı olmuş oluyorBende Cuma bakayım sizde yarın mı bakacaksınız iki gün arayla mı ? Ben adet 2. Günü yaptırdım siz ?