Arkadaşlar merhaba, bir süredir grubu takip ediyorum. SAT 31 Aralık benim, inşallah ekim annesi olacağım. 2 idrar bir kan testinden sonra hamile olduğumu öğrendim. 1 şubatta betahcg değeri 1493 çıkmıştı. Dün ilk doktor randevumda doktorum karından göremezse vajinal ultrasonla keseye bakacağını söyledi. Karından baktığında 10 mm keseyi gördük. Yeniden kan ve idrar testi istedi, bugün tekrar sonuçlar için gideceğim. Sadece kreatin değerimin düşük olduğunu gördüm. Bu süreç zaten çok stresli bi süreç biliyorsunuz. Doktorla görüşüp istediği testleri veriyorum, hayatı olağan akışına bırakıyorum, bir problem hissedersem doktora zaten başvururum. Bu bana daha stressiz bir hamilelik dönemi sağlıyor. 2 günde bir kan vermek, hcg artışını kontrol etmek, sürekli buraya odaklanmak bence stres düzeyinizi çok fazla arttırabilir. Gebelik nerdeyse her kadının yaşadığı normal bir süreç. Biraz arkanıza yaslanıp bu sürecin keyfini çıkarmayı deneyebilirsiniz, gerekli kontrollere gidip olağandışı durumlarda doktora başvurduğumuzda sağlıkla bu süreci atlatacağız inşallah. Herkese sağlıklı günler