-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Evet o pantolonlar baya iyi oluyor. İyi düşünmüşsünüz. Yalnız benim bildiğim kadarıyla folik asit aç karnına alınmıyor . İsterseniz doktorunuza bir sorun. Bana öyle söyledi doktor o yüzden söylemek istedim. Benim göğüslerde hafif dolgunlaştı. Şimdiden korkum başladı doğuma kadar çok kilo almaktanBeli lastikli palazzo pantolonlar aldım kurtarıcı olacak bence ilk aylar . Kuru kayısı kefirle anca çözülüyor kabızlığımzaten sabah aç karna folik asit alıyorum suyla su içiyorum öylelikle. Ama çok şiş hissediyorum göğsüm de büyüdü çok onda da beden arttırdım şimdiden böyleyse yandık
2 hafta sonra gel dedi, sizi?Bana da 4 haftalık demişti kalp atışı için ne zaman çağırdı peki
Bankada aç karnina iç dediler canım sabah ilk onu içiyorumEvet o pantolonlar baya iyi oluyor. İyi düşünmüşsünüz. Yalnız benim bildiğim kadarıyla folik asit aç karnına alınmıyor . İsterseniz doktorunuza bir sorun. Bana öyle söyledi doktor o yüzden söylemek istedim. Benim göğüslerde hafif dolgunlaştı. Şimdiden korkum başladı doğuma kadar çok kilo almaktaninşallah çok almam. Tabi ki canları sağolsun o ayrı
Gözün aydınKızlar bende bugün pozitif sonucumu aldım, tahmini doğum 14 Ekim görünüyor, dilerim hepimizin sağlıkla ilerlesin
Biz yumurtlama günü öncesi ve sonrası da değerlendirdik. Siz de bugün mü kan verdiniz? Dr döllenme olmuş fakat sağlıklı olup olmadığını anlamak için gün aşırı beta hcg takip etmeliyiz dedi. Şimdi gebelik var demek için erken dedi. Bence şu an değerlerimiz güzel inşallah artarsa belirsizlik biter diye düşünüyorum
Senin gecikmenin kaçıncı günğ geldi canım kahverengi bende de gelmişti 2. Günü bugün hiç yok o akıntıdan yarın nasipse bi doktora gidecem bakalım ne dicek biçok kişi yerleşme kanaması olabilir ya da geçen aylardan kalanlar dökülüyorsa olabilir diyorlarÇok teşekkür ederim mesajınız içinçok içim rahatladı bir kere kimyasal geçirdim o yüzden biraz korkuyorum
Ne güzel maşallah bu şubat ayı bereket ayı oldu gerçektenGözün aydın
Evet kim açmıştı grubu biz yapamıyoruz demi konuyu açan kişi başa koyuyor sonra yanına cinsiyet falan ekliyorlar inşallah o günlere de gelirizBir de neden bizim ilk sayfamız diğer gruplar gibi tablomuz yok? Grubu İçimizden biri açmadığı için mi
Tek yumurta ikizleri tek kesede olur bebisimInsallah canım tek kese vardı ikiz olduğunu sanmıyorum
Sanırım grubu almak isteyen kişi editörü etiketleyip grubu almak istediğini belirtmeli.Evet kim açmıştı grubu biz yapamıyoruz demi konuyu açan kişi başa koyuyor sonra yanına cinsiyet falan ekliyorlar inşallah o günlere de geliriz
3 hafta sonra dedi ama ben dayanamicam 2 hafta dolunca gidicem2 hafta sonra gel dedi, sizi?
Haklısın canım bi ihtimal ama hic ailemizde de yok ki valla,hayırlısı bakalımTek yumurta ikizleri tek kesede olur bebisimnasip bakalım
Benimde 14 ekim gözüküyor bta hcg kaç çıktı hayırlı olsunKızlar bende bugün pozitif sonucumu aldım, tahmini doğum 14 Ekim görünüyor, dilerim hepimizin sağlıkla ilerlesin
Demek ki doktordan doktora değişiyor.Bankada aç karnina iç dediler canım sabah ilk onu içiyorum
Teşekkür ederim sizin de bebişiniz hayırlı olsunBenimde 14 ekim gözüküyor bta hcg kaç çıktı hayırlı olsun