2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Beli lastikli palazzo pantolonlar aldım kurtarıcı olacak bence ilk aylar . Kuru kayısı kefirle anca çözülüyor kabızlığım ☺️ zaten sabah aç karna folik asit alıyorum suyla su içiyorum öylelikle. Ama çok şiş hissediyorum göğsüm de büyüdü çok onda da beden arttırdım şimdiden böyleyse yandık 😅
Evet o pantolonlar baya iyi oluyor. İyi düşünmüşsünüz. Yalnız benim bildiğim kadarıyla folik asit aç karnına alınmıyor . İsterseniz doktorunuza bir sorun. Bana öyle söyledi doktor o yüzden söylemek istedim. Benim göğüslerde hafif dolgunlaştı. Şimdiden korkum başladı doğuma kadar çok kilo almaktan 🥲 inşallah çok almam. Tabi ki canları sağolsun o ayrı🙏🏻

Kızlar artık kanla beta takip ediyoruz ya neden evde kaset test yapıyorsunuz? Canınıza yazık ya.. Boş yere stres oluyorsunuz. Bırakın artık birazcık akışına. Vallahi siz üzülüp korkup paylaşınca bende üzülüyorum burda 🙈

Ayrıca ben her hastaneye gidip kese gören arkadaşla da mutlu oluyorum. Her birini kalbim sevinçle doluyor.

Tek duam hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütelim inşallah 🤲🏻 Ve bir de henüz gebe kalamayan arladaşlar da inşallah en en en kısa ve hayırlı zamanda güzel haberler alırlar 🙏🏻

Evet o pantolonlar baya iyi oluyor. İyi düşünmüşsünüz. Yalnız benim bildiğim kadarıyla folik asit aç karnına alınmıyor . İsterseniz doktorunuza bir sorun. Bana öyle söyledi doktor o yüzden söylemek istedim. Benim göğüslerde hafif dolgunlaştı. Şimdiden korkum başladı doğuma kadar çok kilo almaktan 🥲 inşallah çok almam. Tabi ki canları sağolsun o ayrı🙏🏻
Bankada aç karnina iç dediler canım sabah ilk onu içiyorum 🙂

Biz yumurtlama günü öncesi ve sonrası da değerlendirdik. Siz de bugün mü kan verdiniz? Dr döllenme olmuş fakat sağlıklı olup olmadığını anlamak için gün aşırı beta hcg takip etmeliyiz dedi. Şimdi gebelik var demek için erken dedi. Bence şu an değerlerimiz güzel inşallah artarsa belirsizlik biter diye düşünüyorum 🙏🏻
Çok teşekkür ederim mesajınız için 🙏🏻 çok içim rahatladı 🙏🏻 bir kere kimyasal geçirdim o yüzden biraz korkuyorum
Senin gecikmenin kaçıncı günğ geldi canım kahverengi bende de gelmişti 2. Günü bugün hiç yok o akıntıdan yarın nasipse bi doktora gidecem bakalım ne dicek biçok kişi yerleşme kanaması olabilir ya da geçen aylardan kalanlar dökülüyorsa olabilir diyorlar

X