- 5 Şubat 2024
- 68
- 114
- 29
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Canım nasılsınız?Kızlar kanamam başladı acile geldim
Kanamam olduğu icin her ihtimale karşı verdilerMerhaba düşük önleyici iğne ilacı neden verdi doktunuz
Belki geç döllenmedir canım ya da her doktorun ultrasonu bile Farklı oluyor mesela kilo boy bile değişebiliyor istersen kalp atışına başka güvendiğin doktor varsa ona gidersin bakalım o ne diyor özellerin cihazları renkli daha iyi oluyor bizim burada meselaKızlar merhaba benimde son adet 31 aralık uygulamada 5+5 gösteriyordu bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür ama doktor 4 haftalık dedi normalmi sizce
Her gün oluyor. Hatta öğrenmeden iki gün önce de olmuştu regl olacağım sanmıştım. Akşamları filan bi vurup geçiyor. Yerleşme sancısı, normal dedi doktorumKızlar hafif hafif böyle sizde de ağrılar oluyor mu ? Sağ yanımda hafif böyle ince ince bir ağrı oluyor bazen benim
Bizde pazartesi keseyi görmüştük böyle sancı falan olunca korkuyorum bebek rahmimin sağ yanında yatarken sağ tarafıma aniden dönünce falan sancı şeklinde ağrıyorHer gün oluyor. Hatta öğrenmeden iki gün önce de olmuştu regl olacağım sanmıştım. Akşamları filan bi vurup geçiyor. Yerleşme sancısı, normal dedi doktorum
Çok az değil mi yükselmesiBen 03 şubatta 70 ile öğrenmiştim. Dün 8şubatta tekrar kan verdim. 517 olmuş çok şükür. İnşallah sağlıkla ilerler
Gayet güzelKızlar 2 gün önce HCG 10.2 ile gebeliğini öğrenmiştim bugün tekrar kan verdim 32.66 çıktı. Regl tarihime 4 gün kaldı. artış az mı bilgi verebilir misiniz
Yoo normal benceÇok az değil mi yükselmesi
Bildiğim kadarıyla her gün *2 olması gerekiyor ama yanlışta hatırlıyor olabilirim sağlıkla gelsin minikYoo normal bence
Öyle artmış zatenBildiğim kadarıyla her gün *2 olması gerekiyor ama yanlışta hatırlıyor olabilirim sağlıkla gelsin minik
7 günde 500 artmış pek x2 gibi değil sankiÖyle artmış zatensağlıkla gelir inşallah
7 gün mü? 3’ünde kan vermiş 70 çıkmış. 5’inde 140 olsa, 7’sinde 280 olsa, 8’inde verdiği kan 500’lerde çıkmış. Yani? Olmuş işte :) “Çok az artış” denecek bir sonuç değil bu.7 günde 500 artmış pek x2 gibi değil sanki
3 Şubat 707 günde 500 artmış pek x2 gibi değil sanki
Ben 8 ini 10 görmüşüm ki7 gün mü? 3’ünde kan vermiş 70 çıkmış. 5’inde 140 olsa, 7’sinde 280 olsa, 8’inde verdiği kan 500’lerde çıkmış. Yani? Olmuş işte :) “Çok az artış” denecek bir sonuç değil bu.
Oyy çok güzelllBen bugün gittim doktora hanımlar, 11 mm olmuşgeçen hafta 3’tü. Yolk sac oluşmuş. Yarın tam 6 hafta olacak sat’a göre, doktorum da 6 hafta 1 gün dedi, haftayla uyumlu yani. Haftaya kalp atışı duyulurmuş sanırım, hayırlısı bakalım