2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar merhaba benimde son adet 31 aralık uygulamada 5+5 gösteriyordu bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür ama doktor 4 haftalık dedi normalmi sizce

Kızlar merhaba benimde son adet 31 aralık uygulamada 5+5 gösteriyordu bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür ama doktor 4 haftalık dedi normalmi sizce
Belki geç döllenmedir canım ya da her doktorun ultrasonu bile Farklı oluyor mesela kilo boy bile değişebiliyor istersen kalp atışına başka güvendiğin doktor varsa ona gidersin bakalım o ne diyor özellerin cihazları renkli daha iyi oluyor bizim burada mesela

Kızlar hafif hafif böyle sizde de ağrılar oluyor mu ? Sağ yanımda hafif böyle ince ince bir ağrı oluyor bazen benim
Her gün oluyor. Hatta öğrenmeden iki gün önce de olmuştu regl olacağım sanmıştım. Akşamları filan bi vurup geçiyor. Yerleşme sancısı, normal dedi doktorum

Her gün oluyor. Hatta öğrenmeden iki gün önce de olmuştu regl olacağım sanmıştım. Akşamları filan bi vurup geçiyor. Yerleşme sancısı, normal dedi doktorum
Bizde pazartesi keseyi görmüştük böyle sancı falan olunca korkuyorum bebek rahmimin sağ yanında yatarken sağ tarafıma aniden dönünce falan sancı şeklinde ağrıyor

Kızlar 2 gün önce HCG 10.2 ile gebeliğini öğrenmiştim bugün tekrar kan verdim 32.66 çıktı. Regl tarihime 4 gün kaldı. artış az mı bilgi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…