- 9 Nisan 2017
- 459
- 1.076
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Ne güzel maaşalah kızlarınız varmışHayırlı olsun şuan bizde aynıyız eşim ve ben biliyoruz gizli bisey yapmışım da saklıyor gibi hissediyorum kalp atışlarını hayırlısıyla duysakda söylesek benim bı oğlum iki kızım var
Çok çok güzelBenim kan sonucum 142 çıktı kızlar doktor yükselmeyi takip edeceğiz dedi. Sat 13 Ocak. Cuma tekrar kan vereceğim
Insallah gebeliginiz hayırlı olsunKızlar ben de doktordan çıktım. 8mm keseyi gördü karından ultrasonla ve 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı içinRabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsın inşallah yavrularımızı
Benim de bugün 4+6Kızlar ben de doktordan çıktım. 8mm keseyi gördü karından ultrasonla ve 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı içinRabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsın inşallah yavrularımızı
hayırlı olsun:) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. vajinal mı baktı kese için karından mı acaba?Benim de bugün 4+6
Kese 8 mm göründü
10 gün sonra kalp atışı için gideceğim
Hepimize hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım İnşallah yükselirÇok çok güzel
hayırlı olsunBenim de bugün 4+6
Kese 8 mm göründü
10 gün sonra kalp atışı için gideceğim
Hepimize hayırlı olsun
Amiinnhayırlı olsun:) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. vajinal mı baktı kese için karından mı acaba?
Teşekkürler, size dehayırlı olsunsat neydi sizin sanırım sizinle aynıyız bende cuma günü gideceğim keseyi görmek için
evet benimde aynıyız inşallah çok heyecanlıyım günler geçmiyor. hafif karnım bile çıktı pantolonlarım olmuyorAmiinn
Karından baktı
Teşekkürler, size de
Sat 4 ocak benim
Sizin de aynıysa çok rahat görünür cuma günü
Ne yaptınız kaç çıktı kan sonucu 3500 sonrası kese rahat gözüküyor karından belki o yüzden tam net görünmemiştir alttan gözükmüş yinede kötü düşünmeyinBende bugün tekrar kontrole gittim kızlar beta pazartesi 1541di bugün tekrar kan verdim ultrasonda kese gözükmedi alttan muayene de 3.5 mm olan keseye benzeyen bir şey gördü kan idrar verdim bekliyorum
Oğlum 14 yaşında lise ye gidiyor kızlarım da biri 8 yaşında biri 4 plansız bı gebelik oldu şu andaNe güzel maaşalah kızlarınız varmışkaç yaşında çocuklarınız
5+5 dedi keseye göre canımKac haftalık dedi doktorunuz benim de yaklaşık degerdeydi 3 hafta sonra kalp atışına çağırdı
Maaşallah büyütmüşsünüzOğlum 14 yaşında lise ye gidiyor kızlarım da biri 8 yaşında biri 4 plansız bı gebelik oldu şu andaAma hiç pismanligim yok inşallah sağlıklı bir şekilde gelir evin junior i
Gerçekten mievet benimde aynıyız inşallah çok heyecanlıyım günler geçmiyor. hafif karnım bile çıktı pantolonlarım olmuyor
Amin öncelikle sağlıklı bir evlat sonra da kalbinizde ki inşallah bir kız evladınız olurMaaşallah büyütmüşsünüzbüyük oğlum 6 yaşında küçük oğlum da mayıs da 3 yaş olucak..hiç beklemediğim bir dönemde böyle bir haber aldım şokla karışık korku yaşadım hep hayalim bir kız evlattı inşallah bu şekilde nasip olur diyorum