2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar ben de doktordan çıktım. 8mm keseyi gördü karından ultrasonla ve 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için❤️ Rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsın inşallah yavrularımızı
Benim de bugün 4+6
Kese 8 mm göründü
10 gün sonra kalp atışı için gideceğim 🥰
Hepimize hayırlı olsun 😇

Merhaba kızlar, sat 27 aralık, ikinci hamileliğim Allah nasip ederse, 27 ocakta beta 318 çıkmıştı, 5 şubatta da baktırdım 2246’ya yükselmişti, uygulamaya göre cumartesi günü 6+3 olacağım, ilk doktor muayenemde o zaman. Umarım kalp atışını da duyarım. Aslında oğlum 2 hafta erken gelmişti, 2 ekim doğum gösteriyor, eylül grubuna da göz atıyorum zamanım oldukça :) Buarada İstanbul Anadolu yakasında oturan var mı ? Hangi hastane, doktora gidiyorsunuz ? Güzel haberler alalım inşallah, sevgiler 🙏🌸❤️

hayırlı olsun:) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. vajinal mı baktı kese için karından mı acaba?
Amiinn🥰
Karından baktı
hayırlı olsun ❤️ sat neydi sizin sanırım sizinle aynıyız bende cuma günü gideceğim keseyi görmek için😍
Teşekkürler, size de 🥰
Sat 4 ocak benim
Sizin de aynıysa çok rahat görünür cuma günü 🙏

Bende bugün tekrar kontrole gittim kızlar beta pazartesi 1541di bugün tekrar kan verdim ultrasonda kese gözükmedi alttan muayene de 3.5 mm olan keseye benzeyen bir şey gördü kan idrar verdim bekliyorum
Ne yaptınız kaç çıktı kan sonucu 3500 sonrası kese rahat gözüküyor karından belki o yüzden tam net görünmemiştir alttan gözükmüş yinede kötü düşünmeyin

Oğlum 14 yaşında lise ye gidiyor kızlarım da biri 8 yaşında biri 4 plansız bı gebelik oldu şu anda 🤪Ama hiç pismanligim yok inşallah sağlıklı bir şekilde gelir evin junior i 😊
Maaşallah büyütmüşsünüz😍 büyük oğlum 6 yaşında küçük oğlum da mayıs da 3 yaş olucak..hiç beklemediğim bir dönemde böyle bir haber aldım şokla karışık korku yaşadım🥹 hep hayalim bir kız evlattı 🌸 inşallah bu şekilde nasip olur diyorum😇

Kızlar normalde bugün bat günümdü adet olacakmış gibi sancı geliyor gidiyor özellikle sağ kasığımda ağrı var çok şiddetli değil ama hissettiriyor sizde de böyle oluyor mu ?

Kızlar benim adet dongum 28 14. Günde değil de 16. Günde yumurtlamam 17. Günü catlamam ben 18 i öğlen ilişkiye girdim korumasız tabi ondan önce de oldu 12,14 nde reglim 1 gün gecikti sizce ihtimal varmı 14. Gün değil de 16. Gün yumurtlamam geç döllenmeye sebebiyet verir mi

Maaşallah büyütmüşsünüz😍 büyük oğlum 6 yaşında küçük oğlum da mayıs da 3 yaş olucak..hiç beklemediğim bir dönemde böyle bir haber aldım şokla karışık korku yaşadım🥹 hep hayalim bir kız evlattı 🌸 inşallah bu şekilde nasip olur diyorum😇
Amin öncelikle sağlıklı bir evlat sonra da kalbinizde ki inşallah bir kız evladınız olur 🥰

X