2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlaaaar ben sanırım yeni virüsten falan oldum. Kaç gündür boğaz ağrım vardı. Bugün iyice kötü oldum. İnanılmaz eklem ağrıları baş ağrısı öksürük boğaz ağrısı tat koku kaybı halsizlik hepside var. Kafamı bile kaldıramıyorum. Tuzlu su gargara limonlu ballı çay nane limon falan içtim akşama kadar ama kaç gündür hiç iyileşemiyorum. Ne yapmalıyım sizce

Ben internette çok araştırma yapıyorum çok okuyorum çok dolduruyorum kendimi diye eşim kızıyor ama ona burdan ve sizden bahsedeceğim. İnterneti sizinle konuşmak için kullanacağım artık duaların okurken bile iyi geldi hayali bile güzel geldi rabbim kabul etsin inşallah bugün sizlerle tanıştığıma çok sevindim

C vitamini takviyelerini kullanabilirsiniz diyor doktorlar redoxon C falan. Bitkisel pastil de kullanılabilir diyorlar. Okyanus suyu spray de kullanılabilir diyorlar. Sterimar mesela. Hava nemlendirici de al. Kaloriferin üzerine de ıslak havlu ser

Parol atıyorum ilk 3 ay ilaç istemiyoruz demişti doktor ama mecbur attım. Bir şey olmaz değil mi?

Bu belirtilerin aynıları üstün bir de 39.5 a kadar çıkan ateş ile hamile olduğumu öğrendiğimden beri (5hafta içinde) 2 kez yaşadım şu anda da bir üçüncüsü yükleniyor. İlkinde çok süründüm ikincisinde üst üste iki kez serum taktırdım bulantı ilaçları ile falan anca toparladım. İki gündür de boğazım ağrıyor korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan . Çok çok geçmiş olsun yemenize ve sıvı alımınıza çok dikkat edin bolca su içmeye çalışın. Bulantıdan çok zor ama yine de zorlayın kendinizi. Ve mümkünse gidip bir yerde serum taktırın daha çabuk toparlarsınız.

Hissettiği cinsiyeti erkekle doldursaymışım keşke

Ben erkek istiyorum sanırım ama öyle hissediyor muyum bilmiyorum rüyamda erkek gördüm, annem falda horoz çıktı diyor, yüzük testinde de ileri geri oldu. Açıkçası ilk öğrendiğimde belirtilerim kız gibiydi ben de kız diyordum ama şimdi kararsızım. Her ikisi de kabulum

kızımda kız ıstıyor. henuz cok net soylemedık 5 yasında .
bız de ıkı kızız
sağlıklı olsunlar tabı hepımızın temennısı. hayırlısı olsun herkes ıcın
Benim de 2 kızım var. O kadar güzel bir yolculukları var ki

söylemeyin biraz daha haftalarımız ilerlesin

ilk kızımda sonra bir bebek kaybım olmuştu. Erken söylemiştik kızıma. Sonra bebeği kaybettiğimizi söylemeyemedik. Allahtan 3 ay sonra yeniden hamile kalmıştım. Ama yavrum 1 sene kardeşini bekledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…