- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 108
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.881
Hissiyatım erkek başından beri öncelik sağlık ve sıhhatli dünyaya gelsinlerAnnenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir.
Hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hissiyatım erkek başından beri öncelik sağlık ve sıhhatli dünyaya gelsinlerAnnenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir.
Hayırlı olsun
Ben de nedense erkek hissediyorum. Sağlıkla doğsunAnnenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir.
Hayırlı olsun
Hepimiz erkek diye siralandik :) kiz istiyorum ama nedense erkekmis gibi hissediyorum, ben de oyumu erkekten yana kullanayimAnnenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir.
Hayırlı olsun
Canim kullandigin cok mu agir bende yillsr once kullaniyordum anksiyete var bende onun icin aliyordum psikaytrimde senin cozumun ben degil ve cocuk dusunuyorsun dedi birakmaliyiz dedi yavas yavas kesti ve birakti 2 yila yakin terapiste gidiyorum cogu seyim cocukluktan geliyor ama baya faydasini gordum mucadele ettim iyi bir terapsite dustum sende oyle bisey denesen psikaytrimde cok iyiydi cok ilgilendiMerhaba. Profil kısmına doğum bilgilerini ekleyemedim. Nerden yapılacağını bulamadım. 5 buçuk haftalık hamileyim. Sanırım Ekim sonu doğum olacak. Ama ben daha hamile olduğumu öğrenmeden ağır bir depresyona girmeye başladım. Geçen hafta da çok kötü oldum 10 gün işe gidemedim. Yarın tekrar işe başlayacağım ama ne yapacağımı bilmiyorum. 10 seneden fazladır antidepresan kullandım. Gebelik düşündüğüm için kontrollü kesmiştim ama gene çok kötü oldum. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Bebeğime sevinemiyorum. Uyku denilen bişeyim yok. Antidepresan ilk 3 ay kullanma en azından diyor doktorlar. Uyku için unisom verdiler ama o bile kâfi gelmiyor. Sizin gibi neşeli heyecanlı bebek beklemek, sadece hamilelik ve bebiş ile ilgili konuşmaları okumak yazmak Araştırmak o kadar çok isterdim ki ama sadece kendi derdime düştüm benim durumunda olan ya da önceki hamileliklerinde yaşayan var mı
Kız hissediyorum İnşallah ta hayırlı ve sağlıklı bir kızım olurAnnenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir.
Hayırlı olsun
Bebek sana çok iyi gelir umarım. Senin için dua edeceğim canımTerapi de alıyorum zaten ama bir düzen oturtamadım. Terapistim alanında çok iyi. Ankaradan online görüşmeler yapıyoruz. Ama ilaç daha etkili oldu her zaman bende. Bilmiyorum belki terapiler olmasa çok daha kötü olurdum ama
Bende kız istiyorum ama erkek hissediyorum. Rüyamda da yatağımın üzerinde mavi bebek tulumu vardı Birde mide bulantım hiç yok, kızlarda çok oluyormuş. Oğluma hamileyken de mide bulantısı sorunu yaşamamıştım. Hayırlısı olsun tabi ama çok merak ediyorum.Hepimiz erkek diye siralandik :) kiz istiyorum ama nedense erkekmis gibi hissediyorum, ben de oyumu erkekten yana kullanayim
Aynısı bende de oldu. Uzun zamandır grip olmuyordum hamile olduğumu öğrendim ertesi hafta grip oldum. Hala da geçmedi. Uyku ve stres bağışıklığı çok etkiliyor. Ben hiç düzgün uyuyamıyorum artık. Hep kıvranarak uyanıyorum ve yataktan da kalkacak güç bulamıyorum/ uykuya da çok zor dalıyorumDoktorum cok zorda kalırsak daha az etki eden bir ilaç verebilirim dedi ama ben kabul etmedim. Stres ve üzüntümden bagısıklıgım düştü agır bir grip gecırdım üstelik. Terapiye basladım 3 seanstır gidiyorum sürekli kendimi telkin etmeye calısıyorum ama henüz başaramadım. Senin dediğin gibi bebekle ilgili sevinç neşe içime gelsin diye dua ediyorum çünkü sadece korku kaygı yüklendi bünyeme. İyileşeceğiz insallah…
İnşallah ben bebeğe bebek bana iyi geliriz Allah razı olsunBebek sana çok iyi gelir umarım. Senin için dua edeceğim canım
Ben de iyi psikiyatrist ve psikologlarla görüşüyorum ama olmuyor terapi çok kötü olduğumda bana yetmiyor. İlaçlar çok ağır değildi ama çok uzun seneler kullandım. Benim de ailemde herkesin psikolojik sıkıntısı vardı çok sıkıntılı bir ailede büyüdüm. Öğrendiklerimizi unutamıyoruz sanırımCanim kullandigin cok mu agir bende yillsr once kullaniyordum anksiyete var bende onun icin aliyordum psikaytrimde senin cozumun ben degil ve cocuk dusunuyorsun dedi birakmaliyiz dedi yavas yavas kesti ve birakti 2 yila yakin terapiste gidiyorum cogu seyim cocukluktan geliyor ama baya faydasini gordum mucadele ettim iyi bir terapsite dustum sende oyle bisey denesen psikaytrimde cok iyiydi cok ilgilendi
Ben karnimi oglum diye sevip sonra ay pardon evladim diye duzeltiyorum kendimi surekli sacma bi sekilde ama erkek evlat da gozumde buyuyor kizlar daha uslu isin eglencesindeyiz ya su an ne gelse halay cekeriz hic problem yok yeter ki saglikli olsun hepsiBende kız istiyorum ama erkek hissediyorum. Rüyamda da yatağımın üzerinde mavi bebek tulumu vardı Birde mide bulantım hiç yok, kızlarda çok oluyormuş. Oğluma hamileyken de mide bulantısı sorunu yaşamamıştım. Hayırlısı olsun tabi ama çok merak ediyorum.
2 gündür içiyorum canım yoğurt kefir falan iyi geldi çok şükür. Teşekkür ederim cevabın içinBnce yenir kefir yiyin diyorsa doktorlar ben kabızlık için doktoruma sordum sabah aç karnına magnezyum sair şeklinde kullan dedi ama mide hassasiyetimde çok deneyemedim daha hayır midem kötü olmasa zeytinyağ su karışımı da çıkartıyor ama içemiyorum
Yok duymadımKalp atışı duydun mu hic
Bugün aynısını yaptım. Önce oğlum dedim sonra bebeğim diye düzelttim Benim ilki oğlan olduğu için birde kızım olsun istiyorum ama oğlum erkek kardeş istiyor. Bakalım hangimizin dediği olacak Dediğin gibi sağ salim kucağımıza alalimda kız veya erkek hiç farketmezBen karnimi oglum diye sevip sonra ay pardon evladim diye duzeltiyorum kendimi surekli sacma bi sekilde ama erkek evlat da gozumde buyuyor kizlar daha uslu isin eglencesindeyiz ya su an ne gelse halay cekeriz hic problem yok yeter ki saglikli olsun hepsi
Erkek hissediyorum bir kızım var 4 yaşında hiç alakası yok kızımda ki gebelik ile. En güzeli sıfır mide bulantısı 9. haftaya giriyorum hala mide bulantısı yokAnnenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir.
Hayırlı olsun
Benim de senelerce kactigim bir sorunum vardi. Ama siz kacmiyorsunuz, terapi psikolog psikiyatrist ne varsa ustune gidiyorsunuz. Rabbim evladinizi size mucize eylesin, insallah onun sayesinde tum sıkıntılarınız geride kalsın. Insallah rahatca uyuyabildiginiz, gule eglene bebeginizi kucaginiza aldiginiz bir surec icinde bulursunuz kendinizi en kisa surede. Birbirimizi tanimiyoruz ama biz uzunca sure burada olacagiz. Insallah birbirimize iyi geliriz.Ben de iyi psikiyatrist ve psikologlarla görüşüyorum ama olmuyor terapi çok kötü olduğumda bana yetmiyor. İlaçlar çok ağır değildi ama çok uzun seneler kullandım. Benim de ailemde herkesin psikolojik sıkıntısı vardı çok sıkıntılı bir ailede büyüdüm. Öğrendiklerimizi unutamıyoruz sanırım
Ben de hamile kalmadan önce 3 yıl kadar antidepresan kullanıyordum ve 2 paket sigara içiyordum. Bebek düşündüğümüz için ilacı azaltmaya başlamıştık ki hemen hamile kaldım hem sigarayı hem antidepresanı bi anda kesmek durumunda kaldım. Çok fazla yoksunluk belirtilerim oldu, sinir krizlerine girdim her gece dua ettim. Daha sonra bebeğimle ilgili sıkıntılar yaşadım uzun bir süre göstermedi kendini tam kürtaja girecektim ki kalp atışını duydum. O günden sonra tek derdim bebeğim oldu, kendi dertlerimi unuttum resmen sadece ona odaklandım. Onu Allah'ın bana verdiği bir mucize olarak görüyorum. Kalbimde bir boşluk vardı ve sanki o doldu resmen. Kucağımıza sağlıkla aldığımızda tüm sıkıntılarımız geçecek, tatlı telaşlar ve kocaman bir huzur alacak yerini buna çok inanarak devam ediyorum hayatımaBenim de senelerce kactigim bir sorunum vardi. Ama siz kacmiyorsunuz, terapi psikolog psikiyatrist ne varsa ustune gidiyorsunuz. Rabbim evladinizi size mucize eylesin, insallah onun sayesinde tum sıkıntılarınız geride kalsın. Insallah rahatca uyuyabildiginiz, gule eglene bebeginizi kucaginiza aldiginiz bir surec icinde bulursunuz kendinizi en kisa surede. Birbirimizi tanimiyoruz ama biz uzunca sure burada olacagiz. Insallah birbirimize iyi geliriz.