- 3 Aralık 2013
- 140
- 140
- 303
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.901
Kız hissediyorumAnnenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir.
Hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hissediyorumAnnenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir.
Hayırlı olsun
Ben internette çok araştırma yapıyorum çok okuyorum çok dolduruyorum kendimi diye eşim kızıyor ama ona burdan ve sizden bahsedeceğim. İnterneti sizinle konuşmak için kullanacağım artık duaların okurken bile iyi geldi hayali bile güzel geldi rabbim kabul etsin inşallah bugün sizlerle tanıştığıma çok sevindimBenim de senelerce kactigim bir sorunum vardi. Ama siz kacmiyorsunuz, terapi psikolog psikiyatrist ne varsa ustune gidiyorsunuz. Rabbim evladinizi size mucize eylesin, insallah onun sayesinde tum sıkıntılarınız geride kalsın. Insallah rahatca uyuyabildiginiz, gule eglene bebeginizi kucaginiza aldiginiz bir surec icinde bulursunuz kendinizi en kisa surede. Birbirimizi tanimiyoruz ama biz uzunca sure burada olacagiz. Insallah birbirimize iyi geliriz.
C vitamini takviyelerini kullanabilirsiniz diyor doktorlar redoxon C falan. Bitkisel pastil de kullanılabilir diyorlar. Okyanus suyu spray de kullanılabilir diyorlar. Sterimar mesela. Hava nemlendirici de al. Kaloriferin üzerine de ıslak havlu serKızlaaaar ben sanırım yeni virüsten falan oldum. Kaç gündür boğaz ağrım vardı. Bugün iyice kötü oldum. İnanılmaz eklem ağrıları baş ağrısı öksürük boğaz ağrısı tat koku kaybı halsizlik hepside var. Kafamı bile kaldıramıyorum. Tuzlu su gargara limonlu ballı çay nane limon falan içtim akşama kadar ama kaç gündür hiç iyileşemiyorum. Ne yapmalıyım sizce
Esimle ben kız istiyoruz ailem kız hissediyor ama ben erkek hissediyorum önceligimiz elbette saglıklı olmasıAnnenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir.
Hayırlı olsun
Parol atıyorum ilk 3 ay ilaç istemiyoruz demişti doktor ama mecbur attım. Bir şey olmaz değil mi?C vitamini takviyelerini kullanabilirsiniz diyor doktorlar redoxon C falan. Bitkisel pastil de kullanılabilir diyorlar. Okyanus suyu spray de kullanılabilir diyorlar. Sterimar mesela. Hava nemlendirici de al. Kaloriferin üzerine de ıslak havlu ser
Parol'da sorun yokmus, yapistirin gitsin :) sifa olsun insallahParol atıyorum ilk 3 ay ilaç istemiyoruz demişti doktor ama mecbur attım. Bir şey olmaz değil mi?
Parola benim doktorum izin verdi canım hatta bir tek ona ve mide ağrısı, yanması için de Rennie şuruba izin verdi. Bir şey olmaz merak etme Çok geçmiş olsunParol atıyorum ilk 3 ay ilaç istemiyoruz demişti doktor ama mecbur attım. Bir şey olmaz değil mi?
Bu belirtilerin aynıları üstün bir de 39.5 a kadar çıkan ateş ile hamile olduğumu öğrendiğimden beri (5hafta içinde) 2 kez yaşadım şu anda da bir üçüncüsü yükleniyor. İlkinde çok süründüm ikincisinde üst üste iki kez serum taktırdım bulantı ilaçları ile falan anca toparladım. İki gündür de boğazım ağrıyor korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan . Çok çok geçmiş olsun yemenize ve sıvı alımınıza çok dikkat edin bolca su içmeye çalışın. Bulantıdan çok zor ama yine de zorlayın kendinizi. Ve mümkünse gidip bir yerde serum taktırın daha çabuk toparlarsınız.Kızlaaaar ben sanırım yeni virüsten falan oldum. Kaç gündür boğaz ağrım vardı. Bugün iyice kötü oldum. İnanılmaz eklem ağrıları baş ağrısı öksürük boğaz ağrısı tat koku kaybı halsizlik hepside var. Kafamı bile kaldıramıyorum. Tuzlu su gargara limonlu ballı çay nane limon falan içtim akşama kadar ama kaç gündür hiç iyileşemiyorum. Ne yapmalıyım sizce
Bir kiz bir erkek hissediyorum bilmiyorum yada dilegim o yönde bakalim saglikla kucagimiza alalim insallahAnnenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir.
Hayırlı olsun
Nonreaktif yazıyor mu yanında 0,13 negatif zaten şuanda bişey yokBenim ıgm 0,13 çıkmış Referans değeri 1 gösteriyor o negatif büyük ihtimalle ıgg pozitif sadece
İki kız kardeşinin büyümesini gözlemlemek çok keyifli. Umarım deneyimleyebilirsiniz
kızımda kız ıstıyor. henuz cok net soylemedık 5 yasında .İki kız kardeşinin büyümesini gözlemlemek çok keyifli. Umarım deneyimleyebilirsiniz
Benim de 2 kızım var. O kadar güzel bir yolculukları var kikızımda kız ıstıyor. henuz cok net soylemedık 5 yasında .
bız de ıkı kızız
sağlıklı olsunlar tabı hepımızın temennısı. hayırlısı olsun herkes ıcın