2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
4 uyku yapıyordu hepsi kısa kısaydı. Eğitime başlayınca direkt 3’e düşürdük. Birkaç hafta sonra saat aralıklarını açarak 2 ye düşürdük. Şu an uykudan uyanınca 3 saat bekleyip ilk uykuya geçiyor, uyandıktan sonra yine 3 saat 3 saat 15 dk kadar bekleyip ikinci uykuyu yapıyor. Bu uykudan uyandıktan 4 saat sonra da gece uykusuna geçiriyorum. Bu da genelde 7.5-8 gibi oluyor.

Gündüz uykusu bizim 20 dk falandı sanırım. Şu an evet çoğu zaman yine 40.dakikada uyanıyor ama geri döndürüyorum uykuya. Kesintisiz 1.5 saat 2 saat uyuduğu da oldu. Bir de artık kucaktansa yatakta şş pat ile uyumayı tercih ediyor. Bununla ilgili bir şey yapmadım ama bebiş öyle istedi gibi oldu.

Bunlar iyi yönleri 😁 Çoğu zaman uyandıktan 1.5 saat sonra uykusu geliyor, kalan 1.5 saat oyalamayla geçiyor. Benim sabrım tükenmeseydi ve bebek mutlu bir şekilde uykuya geçebilseydi takılmazdım açıkçası 3 uyku mu yapmış 4 mü yapmış. Bizim için şart olmuştu artık o yüzden dediğini de yapmaya çalışıyorum, 2 mi dedi tamam 2 olsun 😂 Dışarı çıktığımızda zorluyor beni sürekli bi saat kontrolü bebek arabasında zamansız uyursa stres olmak gibi
Bende şu an memesiz uyutuyorum gündüzleri rutinler sonrası yatağına koyuyorum ama şu mayıştırma işini bir türlü yapamadım. 15 dk sonra avaz avaz ağlamaya başlıyor . Ağlayınca kucağıma alıyorum. Uyuyor. Gözleri kapanır kapanmaz bir dk bekliyorum ve yatağına koyup pış pat yaparak uyutmaya çalışıyorum. Gündüz neyse bir şekilde olıyor ama geceleri artık felaket. Normalde gözleri kapalı uyanır emer uyurdu. Şimdi asla uyumuyor emse bile. Ne yapacağımı bilmiyorum 😔

Gece öyleyiz. 3 4 gün kriz 1 gün iyiyiz. Gece sürekli emmek istiyor. Yatağa koyar koymaz ya kıpırdanıyor ya mızmızlanıyor. Gündüz bir şekilde atlatıyorum da gece çok zor. Normalde emerek uyumazdı. Sabah da 6dan sonra hiç uyumuyor
Normalde uyur muydu benimki de böyle hiç uyumuyor artık

Back
X