4 uyku yapıyordu hepsi kısa kısaydı. Eğitime başlayınca direkt 3’e düşürdük. Birkaç hafta sonra saat aralıklarını açarak 2 ye düşürdük. Şu an uykudan uyanınca 3 saat bekleyip ilk uykuya geçiyor, uyandıktan sonra yine 3 saat 3 saat 15 dk kadar bekleyip ikinci uykuyu yapıyor. Bu uykudan uyandıktan 4 saat sonra da gece uykusuna geçiriyorum. Bu da genelde 7.5-8 gibi oluyor.
Gündüz uykusu bizim 20 dk falandı sanırım. Şu an evet çoğu zaman yine 40.dakikada uyanıyor ama geri döndürüyorum uykuya. Kesintisiz 1.5 saat 2 saat uyuduğu da oldu. Bir de artık kucaktansa yatakta şş pat ile uyumayı tercih ediyor. Bununla ilgili bir şey yapmadım ama bebiş öyle istedi gibi oldu.
Bunlar iyi yönleri

Çoğu zaman uyandıktan 1.5 saat sonra uykusu geliyor, kalan 1.5 saat oyalamayla geçiyor. Benim sabrım tükenmeseydi ve bebek mutlu bir şekilde uykuya geçebilseydi takılmazdım açıkçası 3 uyku mu yapmış 4 mü yapmış. Bizim için şart olmuştu artık o yüzden dediğini de yapmaya çalışıyorum, 2 mi dedi tamam 2 olsun

Dışarı çıktığımızda zorluyor beni sürekli bi saat kontrolü bebek arabasında zamansız uyursa stres olmak gibi