- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.721
Enn sağlıklısı bu sanırım deneyeceğim canımSabah soğuk süt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enn sağlıklısı bu sanırım deneyeceğim canımSabah soğuk süt
Ben birini vajinal birini oral alıyordum ama tuvalette aktığını gördüm 2 defa o yüzden komple orala döndük. Teşekkür ederim deneyimleri paylaştığın için Şu 3 ay bitse de bir rahata ersek artıkValla çevremden duyduğum kadarıyla kanama yaşayan ve sonrasında sağlıklı çocuklar doğuran kadın sayısı çok fazla. Annemin kardeşimde çok yoğun bir kanaması olmuştu, hatırlıyorum. 1 ay yattı kadın. Kanamanın çözümü progestan fitil ve yatarak istirahat. Progestanı 3x1 e çıkarabilirsin. Bana öyle veriyor doktorum
Kizlar benim ilk hamileligim degil kizimda 25. Haftaya kadar kanama ve lekenlenme yasadim her gordugumde stres yapiyordum hastaneye gidiyordum zor oldu ama gecti cok sukur kizimi 37. Haftada saglikla kucagima aldim.Bana küçük bir kanama alanım olduğunu söylemişti umarım normal şeylerdir bunlar. Keşke ilk hamileliği olmayan ve tecrübeli olan arkadaşlar biraz daha aydınlatsa bizi
Ah canım benim ya sen uzan dinlen en önemlisi sakin kal daha zamanın var stres yapmaGittim progestronu günde ikiye çıkardı ve ağızdan almamı söyledi şuan hala aynı şekilde kramp ve ağrım var kanamam da devam ediyor sağlıklı gebelik değilse düşük olabilir dedi düşük yapabilirsin dedi kalp atışı duyamadım yine yolk kesesi var ama bebek göremiyorum dedi VS şuan uzanıyorum karnım çok ağrıyor
Çok teşekkür ederim. Aynı şeyleri yaşayıp sağlıklı doğum olması bile bir nebze insanın içini ferahlatıyor. Olacağı varsa zaten olur ama bu stres gerçekten yiyip bitiriyor insanı. Evet haklısının tecrübe farketmiyor aslında insan yine stres yapıyor ama 1 tık huzur bile çok çok değerliKizlar benim ilk hamileligim degil kizimda 25. Haftaya kadar kanama ve lekenlenme yasadim her gordugumde stres yapiyordum hastaneye gidiyordum zor oldu ama gecti cok sukur kizimi 37. Haftada saglikla kucagima aldim.
Simdi ikiz bebeklere hamileyim simdide lekelenmem kanamam oldu onca tecrubenin ustune yine stres yapiyorum yine elim yuregimde yani bu tecrubeyle sakinleyecegimiz bir durum degil. Doktorlarin hepsinin dedigi sey su saglikla gebelikse ne olursa olsun ilerler tabi nasibimizdede varsa inanin ki ilk yada ikinci ucuncu hicbir farki yok yasayip gorecegiz hepimiz.
Kizimda sadece kanama yasamadim o kadar sorunla karsilastikki yani halen bir mucize gibi saglikla dogmasi dua edip sabredecez baska caremiz yok bugunler gececek hepimiz saglikla kucagimiza alacagiz insallahÇok teşekkür ederim. Aynı şeyleri yaşayıp sağlıklı doğum olması bile bir nebze insanın içini ferahlatıyor. Olacağı varsa zaten olur ama bu stres gerçekten yiyip bitiriyor insanı. Evet haklısının tecrübe farketmiyor aslında insan yine stres yapıyor ama 1 tık huzur bile çok çok değerli
Kaç haftalık? Benim de ikinci gebeliğim ama dediğin gibi ikinci üçüncü farketmiyor, insan hep bi diken üstünde..Sürekli belirtilerim devam ediyor mu diye kendimi yoklamaktan paranoyak oldum.Şehir dışındayım ve döner dönmez doktora koşasım varKizlar benim ilk hamileligim degil kizimda 25. Haftaya kadar kanama ve lekenlenme yasadim her gordugumde stres yapiyordum hastaneye gidiyordum zor oldu ama gecti cok sukur kizimi 37. Haftada saglikla kucagima aldim.
Simdi ikiz bebeklere hamileyim simdide lekelenmem kanamam oldu onca tecrubenin ustune yine stres yapiyorum yine elim yuregimde yani bu tecrubeyle sakinleyecegimiz bir durum degil. Doktorlarin hepsinin dedigi sey su saglikla gebelikse ne olursa olsun ilerler tabi nasibimizdede varsa inanin ki ilk yada ikinci ucuncu hicbir farki yok yasayip gorecegiz hepimiz.
Benim 15 çıkmış canım şimdi baktım. Değer 0-55 arası diyor. Sen doktoruna sordun mu?Merhaba bugün kan değerlerime baktırdım. Alt değerim (karaciğer de ki alanin aminotransferaz) 108 çıktı. Sizin değerleriniz nasıl? Böyle bir durumda doktorunuz ne dedi? Bebeğime ya da bana bir şey olur mu?
Geçmiş olsun.. Ben de çok hastaydım yeni geçiyor.Öksürük, boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı mahvetti.Doktor sadece parol kullanabilirsin dedi.Hiç bi ilaç kullanamadım.Bol bol sıvı al, boğazını sıcak tut.Ben de öğretmenim hasta hasta gidip geldimKızlar benim boğazım acımaya başlamıştı akşam. Şimdi ağrıya dönüştü. Ne yapam geçer sizce? Öğretmenim gün boyu hep ayaktaydım ve biraz fazla konuştum sanırım zencefil limon ılık su içtim ama bilmiyorum daha napsam rahatlarım ve ilerlemez
Bu bende de oluyor. İlk hamileliğimde yaşamamıştım. Nemlendirici sürüyorum ama pek etkisini görmedim.Kızlar yüzüm aşırı kuruyo, beyaz beyaz kabuk oldu. Önerebileceğiniz iyi bi nemlendirici var mı? Bi de hamilelere uygun fondöten önerisi
7 8 tüp mü aman Allah'ım kesin benden de isteyecek o zaman benimkiler yetmemiştir ay kalp atışını duymana çok sevindim darısı pazartesi günü başıma inşallahAy ben bugün kalp atisini duydum kan aldirmaya saglik ocagina gidicem derken olay değişti tum testleri hastanede yaptırdık ama kac tüp tahmin et 7 8 tup kan alındı 2ayri yere de idrar verdim biri biyokimyaya biri enfeksiyona. Üstümden tir gecmis gibiyim o kadar kosturmaca halindeydim ki bugün belim agriyo ptesi randevum duruyo gidicem ona da . Kendi doktorum vinalac folik asit multivitamjn vermisti onu aldım sonuclarimi kendi doktoruma goturcem . Ben hamilelikten 3 ay önce ful değerlerime baktirmistim demirim kanim yerlerdeydi diğer değerlerim gayet iyiydi demir ilacı kullanıyorum ama vinalacin icinde de varmis ikisini bir kullanmiycam
Bende ikiz gebelikAyniyiz seninle benimde ikiz gebelik biri 8+3 gunluk biride 8+2 en son ultrasyona gore bendede agri var sol kasigimda doluluk hissi gibi bir agri birde tuvalete cok cikiyorum idrara az bisey sikisirsam hemen kasik agrim oluyor. Insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza
Ben ilaçsız öyleyim. Yürüyen zombi gibiyim resmen aşırı uyku hali halsizlik bulantıPrilam kullanan anneler uyku hali sizde de oluyor mu ya başımı kaldiramiyorum bulantım hiç gecmiyor devamlı uyusam uyurum yani 3 tane alıyorum günlük Dr m prilamin yan etkisi bu dedi daha ağır bulantı hapına gerek yok dayanabiliyorsan dedi ama devamlı sersem gibiyim
Merhaba, benim bu 2. gebeliğim fakat ilkinde ben de sizin gibi ara ara lekelenmeler yaşadım zaman zaman, tek tavsiyem çok ayakta kalmamanız ve bol bol su içmeniz. Bana doktor aşağı konumlanmış bebeğin eşi demişti o zamanlarBugün benim de ağrılarım arttı ve lekelenmem yine başladı 3 4 gündür yoktu ne güzel seviniyordum. Doktorum düşük riski de olabilir, 9 ay böyle lekelenme yaşayan ve sağlıklı doğum yapan hastalarım da var dedi. Bol su ve istirahat verdi. Benim gibi uzun süre lekelenme yaşayan var mı? Daha çok tuvaletten sonra peçeteye geliyor kahverengi kıvamda