• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Merhaba bende 8+2 deyim iki kese ikiz gebelik insalah sonuna variriz hepimiz dunden beri biraz kramp ve agrim var umarim normaldir
Ayniyiz seninle benimde ikiz gebelik biri 8+3 gunluk biride 8+2 en son ultrasyona gore bendede agri var sol kasigimda doluluk hissi gibi bir agri birde tuvalete cok cikiyorum idrara az bisey sikisirsam hemen kasik agrim oluyor. Insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza

Ayniyiz seninle benimde ikiz gebelik biri 8+3 gunluk biride 8+2 en son ultrasyona gore bendede agri var sol kasigimda doluluk hissi gibi bir agri birde tuvalete cok cikiyorum idrara az bisey sikisirsam hemen kasik agrim oluyor. Insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza
Amin arkadasim ayni benimde ikisi arasinda bir gun var.ayaklarimizi ve belimizi usutmememiz gerekiyor ozamn idrar ve agri artiyor cayida cok tuketmemek lazim oda diüretik..

Amin arkadasim ayni benimde ikisi arasinda bir gun var.ayaklarimizi ve belimizi usutmememiz gerekiyor ozamn idrar ve agri artiyor cayida cok tuketmemek lazim oda diüretik..
Caya normalde cok duskundum ama icemiyorum sabah kahwaltida bir bardak en fazla ama normaldede cok su icen bir insandim
Simdide hic doymuyorum ondandir belkide cok sikismam.

Arayıp tarih veriyorlar gitmemiz için. Beni aradılar sorular sordu hemşire. 29 nisanda gün verdi mutlaka gelin dedi.
Aslında tahlillerimi de orada yaptırdım ama arayan soran olmadı ceza alıyorlarmış sanırım biz haber vermezsek haklarına girmek istemem ondan sordum merak ettim teşekkür ederim cevabınız için ☺️

Kızlar benim karnım baya sertlesti ve belirginleşti sizinde karnınız çıktı mı acaba ilk gebelikte kolay kolay belli olmuyor diyorlar ama göbeğim filan da yoktu yani 🤭

Benim de bulantım yok sadece yemekten sonra mide yanmam oluyo bazen. Doktor benim de olmamıştı herkesin olmak zorunda değil dedi ama insan herseyin normal gittiğini bilmek için bi belirti istiyo demi😕 bulantısı olanlar kızacak ama biraz şanslılar bence
Hiç öyle deme bulantı çok fazla bende mesela çok zorlanıyorum herkes anlatıyor kabiz oldum onu yiyorum bunu yiyorum ben bunların hiç birini yiyemiyorum inan ki beslenme kısmı inanılmaz zor

Sabah uyandığından beri belim ağrıyordu şimdi alt karnımda adet görüyor muşum gibi bir ağrı parlak kırmızı şeklinde hafif kanamam da var o kadar kötü hissediyorum ki ne yapmalıyım zaten üç gün önce progestron fitil vermişti doktor onu kullanıyorum a az önce koyarken parmağımı bir çektim kıpkırmızı kan 🥺😟
Canım doktora git hemen kırmızı kansa kesin git göster Allah korusun

Aslında tahlillerimi de orada yaptırdım ama arayan soran olmadı ceza alıyorlarmış sanırım biz haber vermezsek haklarına girmek istemem ondan sordum merak ettim teşekkür ederim cevabınız için ☺️
Benide basindan aradi dediki hcg niz dusuk diye aramadik hamileliginiz olabilecegini dusunmedik ne sacma konusmaydi biz onlardan cok bilgiliyiz ilk testte yeni dusundugun adetin gecmis 1 gun uzerinden 10 bin mi hcg degeri bekliyorlar

Benide basindan aradi dediki hcg niz dusuk diye aramadik hamileliginiz olabilecegini dusunmedik ne sacma konusmaydi biz onlardan cok bilgiliyiz ilk testte yeni dusundugun adetin gecmis 1 gun uzerinden 10 bin mi hcg degeri bekliyorlar
Benim de berbat bi aşamam oldu açıkcası kendi aile hekimimiz izinliydi başkası bakmıştı kan sonucuma yani ondan öğrenmiştim ilk 12. Günü aşılamanın 40 çıkmıştı söyleme şekli şöyleydi 40 çıkmış ama sizin için yeterli mi bilmiyorum yani doktorunuza sorun ve kasık ağrım var biraz diyince direk acile gidin bi aksilik olabilir dedi ve korkudan asla sevinemedim direk acile gittim saçma sapan bir durumun içine girmiş bulundum yani 🙄

Bugün kalp atışını dinledik kızlar 🥰 9 gün önce 4 buçuk haftalık filan demişti doktor ama şimdi 6+6 haftasıyla uyumlu kese dedi. Bebekte 6+2 dedi bakalım 15 gün sonra gel geç döllenme olabilir dedi bencede 4 gün filan bir şey ifade etmez diye düşünüyorum 🙏 Yeni başlamış kalp atışlarıda 💓 Ekleyebilirsiniz benide kese 5+5 kalp atışı 6+6
Yer: İstanbul Yaş:30 kediannesibiri kediannesibiri

Back