• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bugün kalp atışını dinledik kızlar 🥰 9 gün önce 4 buçuk haftalık filan demişti doktor ama şimdi 6+6 haftasıyla uyumlu kese dedi. Bebekte 6+2 dedi bakalım 15 gün sonra gel geç döllenme olabilir dedi bencede 4 gün filan bir şey ifade etmez diye düşünüyorum 🙏 Yeni başlamış kalp atışlarıda 💓 Ekleyebilirsiniz benide kese 5+5 kalp atışı 6+6
Yer: İstanbul Yaş:30 kediannesibiri kediannesibiri
Sat: 14.01
Doğum: 20.10

Çoğu arkadaş saglik ocağında sıkıntı yaşamış ama bizim burda cok ilgililer beta vermeye gittim pozitif çıkınca hemen saglik ocağındaki ebe devreye girdi kalp atışını duyunca haber verin dedi ben haber vermeden onlar tekrar aradı duyulduysa gelin DİE gittim hem bazı tahliller istemişti doktorum onlar yapıldı hemde boy kilo ölçümü tansiyon ölçümü bakildi Sat tarihi filan kaydedildi. Ben memnun kaldım inşallah öyle devam eder
Sağlık ocağına giden var mı acaba ben hiç gitmedim gitmemiz lazımmı

kızlar herkes kabızlıktan bahsetmiş ama bende bu aralar adet kanamamın ilk 2 gününde yaşadığım türden ishal hissi oluyor her gün değil ama 2 - 3 günde bir böyle oluyorum. Benim gibi olan var mı acaba?

Kabızlık vardı ilk yazmıştım buraya hatta ama simdilerde üsütmüsüm gibi bir karin ağrısı ve ishal oluyorum yani tam ishalde değil karin bozulması gibi
Aynen bende öyle mide yanması ve bu his birleşince gerçekten kötü hissettiriyor🥴 neyse ki uzun sürmüyor ikiside ve sonrasında rahatlıyorum🙏🏻

Ankarada hangi doktora gidiyorsunuz ?
Ortadoğu hastanesinde Hande Kaçar Balaban'a gidiyorum çok tatlı bi kadın maşallah. İnsanı rahatlatıyor. Ben daha önce 6-7 doktor gormusumdur bazısı doçent, bazisi profesördü evet bilgililer ama muameleleri o kadar kötüydü ki insan böyle hassas bi dönemde kaldıramıyo.

Canım doktora git hemen kırmızı kansa kesin git göster Allah korusun
Gittim progestronu günde ikiye çıkardı ve ağızdan almamı söyledi şuan hala aynı şekilde kramp ve ağrım var kanamam da devam ediyor sağlıklı gebelik değilse düşük olabilir dedi düşük yapabilirsin dedi kalp atışı duyamadım yine yolk kesesi var ama bebek göremiyorum dedi VS şuan uzanıyorum karnım çok ağrıyor

Biz bugün kontrole gittik kızlar her şey yolunda çok şükür. Tam 9 hafta doldu bugün, ultrasonda da öyle çıktı (geçen sefer bi 4 gün daha geride görünmüştü). Bebek epey net görünüyor ☺️

Ben fetal DNA’yı sordum, doktorum da ikili test yerine bunu öneririm dedi. Benim de içime daha çok sinmişti zaten. Buna karar kıldık. 10. Hafta dolduktan sonra 10+4 civarı yaptıracağız. Hemşire gelip kanı evde alıyormuş. İkili teste gerek kalmayacak.

kızlar herkes kabızlıktan bahsetmiş ama bende bu aralar adet kanamamın ilk 2 gününde yaşadığım türden ishal hissi oluyor her gün değil ama 2 - 3 günde bir böyle oluyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
Ben de acayip sancılı çıkıyorum tuvalete 🙈 dün tansiyonum düştü WC de :( bir de bulantı bütün güne yayıldı… neyse bebişler iyi olsun da katlanacağız artık ❤️

Bugün benim de ağrılarım arttı ve lekelenmem yine başladı 😫 3 4 gündür yoktu ne güzel seviniyordum. Doktorum düşük riski de olabilir, 9 ay böyle lekelenme yaşayan ve sağlıklı doğum yapan hastalarım da var dedi. Bol su ve istirahat verdi. Benim gibi uzun süre lekelenme yaşayan var mı? Daha çok tuvaletten sonra peçeteye geliyor kahverengi kıvamda

Aynen bende öyle mide yanması ve bu his birleşince gerçekten kötü hissettiriyor🥴 neyse ki uzun sürmüyor ikiside ve sonrasında rahatlıyorum🙏🏻
Mesela benim bugün var yediklerimize göre mi şiddeti artıyor anlamadım, evet mide yanması kötü bendede reflu var hayırlısıyla şu 3 ay biteydi 🤲🥰

Bugün benim de ağrılarım arttı ve lekelenmem yine başladı 😫 3 4 gündür yoktu ne güzel seviniyordum. Doktorum düşük riski de olabilir, 9 ay böyle lekelenme yaşayan ve sağlıklı doğum yapan hastalarım da var dedi. Bol su ve istirahat verdi. Benim gibi uzun süre lekelenme yaşayan var mı? Daha çok tuvaletten sonra peçeteye geliyor kahverengi kıvamda
Benim 1,5 haftadır ara ara geliyor :( ama doktorum kanama alanın yok dedi

Gittim progestronu günde ikiye çıkardı ve ağızdan almamı söyledi şuan hala aynı şekilde kramp ve ağrım var kanamam da devam ediyor sağlıklı gebelik değilse düşük olabilir dedi düşük yapabilirsin dedi kalp atışı duyamadım yine yolk kesesi var ama bebek göremiyorum dedi VS şuan uzanıyorum karnım çok ağrıyor
Canım inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla devam eder. Bol bol dinlen geçmiş olsun. Kaç haftalıktı şu an

Bana küçük bir kanama alanım olduğunu söylemişti umarım normal şeylerdir bunlar. Keşke ilk hamileliği olmayan ve tecrübeli olan arkadaşlar biraz daha aydınlatsa bizi
Valla çevremden duyduğum kadarıyla kanama yaşayan ve sonrasında sağlıklı çocuklar doğuran kadın sayısı çok fazla. Annemin kardeşimde çok yoğun bir kanaması olmuştu, hatırlıyorum. 1 ay yattı kadın. Kanamanın çözümü progestan fitil ve yatarak istirahat. Progestanı 3x1 e çıkarabilirsin. Bana öyle veriyor doktorum

Valla çevremden duyduğum kadarıyla kanama yaşayan ve sonrasında sağlıklı çocuklar doğuran kadın sayısı çok fazla. Annemin kardeşimde çok yoğun bir kanaması olmuştu, hatırlıyorum. 1 ay yattı kadın. Kanamanın çözümü progestan fitil ve yatarak istirahat. Progestanı 3x1 e çıkarabilirsin. Bana öyle veriyor doktorum
En iyisini hekimin bilir yine canım . Ben bilmişlik yapmışım birazcık 🙈

Back