• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bugün 1 kişide daha oldu bende de olmuştu geçti. 7. 8. Haftalarda çok duyuyorum bu lekelenme ve kanamaları. Panik yapma ama doktora muhakkak görün önemsiz bir şey de olabilir.
artık kabullendim bugün baya ağladım sonra dedim gitti herhalde cocuk kese var kalp atışı yok belki boş gebelik dedi doktor yolk kesesi var ama haftasına göre bebeği görmem gerekiyordu yok bugün 7 haftalık oldu böyle olan var mı doktor da abartma sağlıksız gebelıkse düşer dedi düşmesi daha iyi dedi sanki on kere çocuk doğurmuşum gibi konuşuyor herkes yüreğim ağzımda atıyor bende ağlamiyim olumlu olim diyorum ama tutamıyorum napim

kalp atışı duyanları okudukca imreniyorum hem gülümsüyorum mutlu oluyorum hemde içim buruk umarım benimde kanamam durur kalp atışını duyarım dün ilk defa biberon almıştım internetten bugündedim kargo gelicek ama bebeğim gitmiş olacak diye allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kalp atışı duyanları okudukca imreniyorum hem gülümsüyorum mutlu oluyorum hemde içim buruk umarım benimde kanamam durur kalp atışını duyarım dün ilk defa biberon almıştım internetten bugündedim kargo gelicek ama bebeğim gitmiş olacak diye allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah bebeğin seninle olur ve doğduğunda bugünleri çok şükür geçti diye hatırlasın 🤲❤️

Çok evham yaptım biranda mide bulantim kasik agrim gecince
Evet bende yaptım dün hatta burda yazmıştım ama cevap gelmeyince demekki kimsede belirti gitmemis diye düşündüm, diğer belirtilerim duruyor ama kasiklarim çok ağırdı yada uzanırken filan sanci olurdu dün birden bitti kötü düşünmek istemiyorum 🫤

Evet bende yaptım dün hatta burda yazmıştım ama cevap gelmeyince demekki kimsede belirti gitmemis diye düşündüm, diğer belirtilerim duruyor ama kasiklarim çok ağırdı yada uzanırken filan sanci olurdu dün birden bitti kötü düşünmek istemiyorum 🫤
Merhabalar bu benim 4. Hamileliğim. İlk iki bebeğimi kaybettim. 2. Kaybımda 8 haftalıkken herşey yolundaydı ve kalp atışını duyduk ölçümler haftasıyla uyumluydu. 12. Haftanın içindeyken gittiğimizde 8+2 de bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Kürtaj oldum tabi. Ama diyeceğim o ki 3 haftadan fazla bebeğim karnımda ölmüş haldeydi ama benim tüm belirtilerim aynen devam ediyordu. Asla anlamadım. Ne göğüs hassasiyetim geçti ne bulantılarım vs. Üstelik hiç bir kanama leke vs. De olmamıştı. Anladım ki belirtiler hiç bir şekilde herşeyin yolunda olduğunun da olmadığının da belirtisi değil. İçinizi ferah tutun.

kızlar herkes kabızlıktan bahsetmiş ama bende bu aralar adet kanamamın ilk 2 gününde yaşadığım türden ishal hissi oluyor her gün değil ama 2 - 3 günde bir böyle oluyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
Bende öyleyim bir iki gün ishal sonra kabız ara sıra normal böyle bı döngü icersindeyim

Prilam kullanan anneler uyku hali sizde de oluyor mu ya başımı kaldiramiyorum bulantım hiç gecmiyor devamlı uyusam uyurum yani 3 tane alıyorum günlük Dr m prilamin yan etkisi bu dedi daha ağır bulantı hapına gerek yok dayanabiliyorsan dedi ama devamlı sersem gibiyim 😀
Bende de aynı durum var canım maalesef

Bana küçük bir kanama alanım olduğunu söylemişti umarım normal şeylerdir bunlar. Keşke ilk hamileliği olmayan ve tecrübeli olan arkadaşlar biraz daha aydınlatsa bizi
Canım ilk gebeliğimde 8 haftada olmuştu bende yoğun dolmuştu progestan ve haftalık iğne kullandım geçti tabii uzun dinlendim korkma 9 ay boyunca kanaması olan tanıdıklarım var benim içini ferah tut bu gebeliğinde de kalamam oldu mesela çok ayakta durunca yorulunca hatta benim gebelik ilk gittiğimde 3 gün geçen gittiğimde 9 gün geri atmıştı yine de çok takmamaya çalışıyorum

Çok kötü bir sey ya bu sürekli korku ve panik hali. Bebislerimizin hareketlerini hissetmeye baslasak da iyi oldugunu anlasak artik böyle cok zor

Kaç gündür böylesin? Bence telaş yapma arada çok iyi hissedip tekrar başlar bulantilar normal
Bugün böyleyim sanki biranda hamile degilmis gibi oldum bulantim zaten siddetli degildi ama adet olacakmis gibi sancilarim olurdu o da olmadi bugun hic, midem de bulanmadi sadece biraz ekşime var midemde

Prilam kullanan anneler uyku hali sizde de oluyor mu ya başımı kaldiramiyorum bulantım hiç gecmiyor devamlı uyusam uyurum yani 3 tane alıyorum günlük Dr m prilamin yan etkisi bu dedi daha ağır bulantı hapına gerek yok dayanabiliyorsan dedi ama devamlı sersem gibiyim 😀
Evet ben gece alıyorum gece nasıl yatıyorsam sabah da aynı pozisyonda kalkıyorum hareket bile edemiyorum

Bugün böyleyim sanki biranda hamile degilmis gibi oldum bulantim zaten siddetli degildi ama adet olacakmis gibi sancilarim olurdu o da olmadi bugun hic, midem de bulanmadi sadece biraz ekşime var midemde
Korkma canım ben ilk gebeligimde bir gün çok iyi hissederdim ne bulantı ne başka belirti ertesi gün yataklara düşecek kadar bulantim olurdu
arada olur öyle ferah tutun kalbinizi :KK200:

Korkma canım ben ilk gebeligimde bir gün çok iyi hissederdim ne bulantı ne başka belirti ertesi gün yataklara düşecek kadar bulantim olurdu
arada olur öyle ferah tutun kalbinizi :KK200:
Bu panik ve evhamlı halim ne olacak hic bilmiyorum ya. Surekli acaba bebege bir sey oldu da anlamadim mi diye dusunuyorum

Back