• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Merhaba, benim bu 2. gebeliğim fakat ilkinde ben de sizin gibi ara ara lekelenmeler yaşadım zaman zaman, tek tavsiyem çok ayakta kalmamanız ve bol bol su içmeniz. Bana doktor aşağı konumlanmış bebeğin eşi demişti o zamanlar
Çok çok teşekkür ederim 🙏🏼 Elimden geldiğince ayakta kalmamaya çalışıyorum 🌸

Kizlar toxoplazmaya kadar her sey icin kan verdjm. ACIL BILEN BIRI YAZSIN YA BISEY SORCAM.
RUBELLA IGG ve CMV IGG pozitif. Rubella img cmv img negatif. Bayilacam simdi korkudan

artık kabullendim bugün baya ağladım sonra dedim gitti herhalde cocuk kese var kalp atışı yok belki boş gebelik dedi doktor yolk kesesi var ama haftasına göre bebeği görmem gerekiyordu yok bugün 7 haftalık oldu böyle olan var mı doktor da abartma sağlıksız gebelıkse düşer dedi düşmesi daha iyi dedi sanki on kere çocuk doğurmuşum gibi konuşuyor herkes yüreğim ağzımda atıyor bende ağlamiyim olumlu olim diyorum ama tutamıyorum napim
Benim 7+5 te göründü bebek geç döllenmeymiş. Son adet tarihim 10 gün ileriye alındı. 7+5 te 6 hafta ile uyumluydu. Kabullenmiştim artık boş olduğunu o psikolojiyi sadece yaşayan bilir, sabırlar diliyorum. Biraz daha bekleyin umarım güzel haberler alırsınız 🙏🏼🙏🏼

Canım ilk gebeliğimde 8 haftada olmuştu bende yoğun dolmuştu progestan ve haftalık iğne kullandım geçti tabii uzun dinlendim korkma 9 ay boyunca kanaması olan tanıdıklarım var benim içini ferah tut bu gebeliğinde de kalamam oldu mesela çok ayakta durunca yorulunca hatta benim gebelik ilk gittiğimde 3 gün geçen gittiğimde 9 gün geri atmıştı yine de çok takmamaya çalışıyorum
Benim zaten 10 gün devam etti lekelenmem tam geçti derken yine başladı. 10 gün benim de geri attılar geç döllenme diye. Sanki hiç ilerlemiyor zaman yerimde sayıyorum gibi hissediyorum. Son ultrason kontrolümde 3 gün ileri gitmiş belki 3. Aya kadar sat ile uyumlu hale gelir öyle olan da çok duydum. Hayırlısı hepimiz için 🙏🏼 Şu ilk 3 ayı atlatsak biraz rahatlayacağız sanki

Kizlar toxoplazmaya kadar her sey icin kan verdjm. ACIL BILEN BIRI YAZSIN YA BISEY SORCAM.
RUBELLA IGG ve CMV IGG pozitif. Rubella img cmv img negatif. Bayilacam simdi korkudan
Igg olanlar bağışıklığını ölçer, daha önce geçirdiğin hastalıklar onlar canım bağışıklığın var demek iyi bir şey yani merak etme benim de pozitifti ☺️❣️

Sıkıntı yaratmaz yani öyle mi
Hayır tam tersi iyi bir şey hiç geçirmeyip hamilelikte geçirmek çok daha sıkıntılı. İlk tahlil yaptırdığımda ben de sizin gibi çok korkmuştum ama doktorum bunların pozitif olması iyi bir şey demişti. Biri kızamık olması lazım çocukken geçirmiştim hatırlıyorum, diğerini tam hatırlamıyorum.Img lerin negatif olması şu an o hastalıkların olmaması anlamına geliyor zaten bağışıklığınız varmış bunlar iyi haber korkmayın 🥰

"Rubella CMV IgM testi genellikle Rubella CMV IgG testi ile karıştırılır. Kızamıkçık IgG testi anne adayının daha önce bu hastalığı geçirip geçirmediğini ve hastalığa karşı antikor geliştirip geliştirmediğini kontrol etmek için, kızamıkçık IgM testi ise anne adayının kızamıkçık olup olmadığını anlamak için kullanılır." der Google.

Hayır tam tersi iyi bir şey hiç geçirmeyip hamilelikte geçirmek çok daha sıkıntılı. İlk tahlil yaptırdığımda ben de sizin gibi çok korkmuştum ama doktorum bunların pozitif olması iyi bir şey demişti. Biri kızamık olması lazım çocukken geçirmiştim hatırlıyorum, diğerini tam hatırlamıyorum.Img lerin negatif olması şu an o hastalıkların olmaması anlamına geliyor zaten bağışıklığınız varmış bunlar iyi haber korkmayın 🥰
Peki EGFR değeriniz nasıldı benimki 123 çıkmış normal deger 90-120 olmasi gerekiyomus

Kaç haftalık? Benim de ikinci gebeliğim ama dediğin gibi ikinci üçüncü farketmiyor, insan hep bi diken üstünde..Sürekli belirtilerim devam ediyor mu diye kendimi yoklamaktan paranoyak oldum.Şehir dışındayım ve döner dönmez doktora koşasım var
8 hafta 4 gunluk bugun lekelenmem kesildi cok sukur ama simdide sari yapiskanimsi bir akinti geldi enfeksiyonmu oldum acaba diye korku sardi

7 8 tüp mü aman Allah'ım kesin benden de isteyecek o zaman benimkiler yetmemiştir 🤣🤣 ay kalp atışını duymana çok sevindim darısı pazartesi günü başıma inşallah 💐💐
bazi dokror istiyo bazısı istemiyo bu kadar detayli. Bazisi da asama asama istiyo birden istemiyo. Kandan o kadar korkarim ki ama şuan sonuç bekliyorum çıkanlar var bazılarında yüksek ve düşük değerler var yüreğim agzima ptesj doktorun ağzının içine bakicam insallah hersey yolundadır. Insallah kalbi heeep gümbür gümbür sagliklica atar. Annelik delilik cidden kafamda miiiilyon soru

Çoğu arkadaş saglik ocağında sıkıntı yaşamış ama bizim burda cok ilgililer beta vermeye gittim pozitif çıkınca hemen saglik ocağındaki ebe devreye girdi kalp atışını duyunca haber verin dedi ben haber vermeden onlar tekrar aradı duyulduysa gelin DİE gittim hem bazı tahliller istemişti doktorum onlar yapıldı hemde boy kilo ölçümü tansiyon ölçümü bakildi Sat tarihi filan kaydedildi. Ben memnun kaldım inşallah öyle devam eder
Ne güzel sanırım sağlık ocağından ebeden filan çok fark ediyor insallah bize de güzel insanlar denk gelir teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🌸

Kızlar sabah uykumda afedersiniz kasılarak boşalma tarzı birşey oldu uyandım lavobaya gittim idrarım kanla karışık geldi o kadar dikkat ettim cinsel ilişkiye bile girmiyoruz kasılmadan olmuş olabilir mi peçeye sürünce yine geldi

Back