• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
İyi akşamlar arkadaşlar, benim hergun yatıp kalkarken çok yorulduğumda filan kasıklarimda sanci oluyordu bi şişkinlik vardı ama bugün okadar yürümeye rağmen kasık ağrım hiç olmadı kayboldu aniden bugün 6+3, bi anda neden kesildi anlamış değilim ister istemez kafama taktım birden kesilen oldu mu benim gibi? 🙄

Sabah uyandığından beri belim ağrıyordu şimdi alt karnımda adet görüyor muşum gibi bir ağrı parlak kırmızı şeklinde hafif kanamam da var o kadar kötü hissediyorum ki ne yapmalıyım zaten üç gün önce progestron fitil vermişti doktor onu kullanıyorum a az önce koyarken parmağımı bir çektim kıpkırmızı kan 🥺😟

Sabah uyandığından beri belim ağrıyordu şimdi alt karnımda adet görüyor muşum gibi bir ağrı parlak kırmızı şeklinde hafif kanamam da var o kadar kötü hissediyorum ki ne yapmalıyım zaten üç gün önce progestron fitil vermişti doktor onu kullanıyorum a az önce koyarken parmağımı bir çektim kıpkırmızı kan 🥺😟
Geçmiş olsun bi acile gidin isterseniz

Kızlaaar alt kısmımda bir baskı var gibi vajinanın arkasında makata dogru baskı gibi hafif normal midir rahim büyümesinden midir

Çıktım kızlar çok şükür kalp atışını duydum miniğimin. Tüp bebekte olabilir bazen böyle durumlar dedi doktor. Kanama alanı falan da yok. Ayy çok rahatladım 😢 Kalp atışını duyana kadar öldüm öldüm dirildim.
Canm benm de ilk bebeğim tüptü 14. Haftada bi anda kanamam başlamıstı koyu leke değil baya şıp şıp kan akıyordu. Eyvah dedim o an ama hiç panik olmadım herşey Allahtandır sağlıklı hayırlı olacaksa bana gelsn dedm gece 2 ydi hatta hemen acile gittik bebeği gördüm gayet iyi kalp atışı iyi kanama alanı görülmedi bi iğne yaptılar bkaç hafta yattım kanama azaldı ama kahverngi lekelenme olarak baya devam etti sonra geçti. Ve sağ salim kavuştuk cok şükür. Allah hayırlısnı nasip etsin insallah

Benim de bulantım yok sadece yemekten sonra mide yanmam oluyo bazen. Doktor benim de olmamıştı herkesin olmak zorunda değil dedi ama insan herseyin normal gittiğini bilmek için bi belirti istiyo demi😕 bulantısı olanlar kızacak ama biraz şanslılar bence
Bulantı gercekten berbat ötesi bişey ve benim çok arkadaşım sıfır bulantı ile doğuma gitti çok özeniyorum hayat bana şuan çok eziyet çok 😞

Benimde oldu sonra bi kaç gün sonra gecti simdi kasık ağrım var doktor kanama yoksa normal dedi daha bugün sordum
Benm de 9 bitti 10. Haftadayım ilk kez dikişlerimin altında sağ kasıkta bi ağrı basladı saat 7 den beri anlamadım. Böyle baskı gibi bazen zonklama ittirme gibi bi his. İlk hamileliğimde hatrlayamadm böyle bir ağrı normal mi acaba ya

Benm de 9 bitti 10. Haftadayım ilk kez dikişlerimin altında sağ kasıkta bi ağrı basladı saat 7 den beri anlamadım. Böyle baskı gibi bazen zonklama ittirme gibi bi his. İlk hamileliğimde hatrlayamadm böyle bir ağrı normal mi acaba ya
Kese bebek büyüdüğü için rahim de büyümeye çalışıyor diye açıklama yaptı doktorum internettede aynıları yazıyor 2 gündür ağrım yoğun şekilde sürekli uyuyorum kafamda kurmamak dinlenmek için 🙄

Bugün 1 kişide daha oldu bende de olmuştu geçti. 7. 8. Haftalarda çok duyuyorum bu lekelenme ve kanamaları. Panik yapma ama doktora muhakkak görün önemsiz bir şey de olabilir.

Back