- 3 Aralık 2023
- 99
- 95
- 8
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.661
Benimde 8 haftalık canım akşamları özellikle midem aşırı yanıyorTeşekkür ederim Senin kaç haftalık canım? Benim 5+1 bulantı yok ama midem yanıyor deli gibi Bi de belim ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 8 haftalık canım akşamları özellikle midem aşırı yanıyorTeşekkür ederim Senin kaç haftalık canım? Benim 5+1 bulantı yok ama midem yanıyor deli gibi Bi de belim ağrıyor
Geçmiş olsun bi acile gidin istersenizSabah uyandığından beri belim ağrıyordu şimdi alt karnımda adet görüyor muşum gibi bir ağrı parlak kırmızı şeklinde hafif kanamam da var o kadar kötü hissediyorum ki ne yapmalıyım zaten üç gün önce progestron fitil vermişti doktor onu kullanıyorum a az önce koyarken parmağımı bir çektim kıpkırmızı kan
Benimde oldu sonra bi kaç gün sonra gecti simdi kasık ağrım var doktor kanama yoksa normal dedi daha bugün sordumKızlaaar alt kısmımda bir baskı var gibi vajinanın arkasında makata dogru baskı gibi hafif normal midir rahim büyümesinden midir
Canm benm de ilk bebeğim tüptü 14. Haftada bi anda kanamam başlamıstı koyu leke değil baya şıp şıp kan akıyordu. Eyvah dedim o an ama hiç panik olmadım herşey Allahtandır sağlıklı hayırlı olacaksa bana gelsn dedm gece 2 ydi hatta hemen acile gittik bebeği gördüm gayet iyi kalp atışı iyi kanama alanı görülmedi bi iğne yaptılar bkaç hafta yattım kanama azaldı ama kahverngi lekelenme olarak baya devam etti sonra geçti. Ve sağ salim kavuştuk cok şükür. Allah hayırlısnı nasip etsin insallahÇıktım kızlar çok şükür kalp atışını duydum miniğimin. Tüp bebekte olabilir bazen böyle durumlar dedi doktor. Kanama alanı falan da yok. Ayy çok rahatladım Kalp atışını duyana kadar öldüm öldüm dirildim.
Benm de 10 günü geçti gelen giden yok kuru ekmek tost galeta leblebi yemekten içim kurudu galibaAyyy benimkide çıldırsa keşke kabızlıktan bunaldım yaaa her şeyi deniyorum
Bulantı gercekten berbat ötesi bişey ve benim çok arkadaşım sıfır bulantı ile doğuma gitti çok özeniyorum hayat bana şuan çok eziyet çokBenim de bulantım yok sadece yemekten sonra mide yanmam oluyo bazen. Doktor benim de olmamıştı herkesin olmak zorunda değil dedi ama insan herseyin normal gittiğini bilmek için bi belirti istiyo demi bulantısı olanlar kızacak ama biraz şanslılar bence
Benim doktorum mide yanmasindan cok kotu oldugunda gaviscon icebilirsin dediAma mide yanması da kötü yaa ben çok çekiyorum
Benm de 9 bitti 10. Haftadayım ilk kez dikişlerimin altında sağ kasıkta bi ağrı basladı saat 7 den beri anlamadım. Böyle baskı gibi bazen zonklama ittirme gibi bi his. İlk hamileliğimde hatrlayamadm böyle bir ağrı normal mi acaba yaBenimde oldu sonra bi kaç gün sonra gecti simdi kasık ağrım var doktor kanama yoksa normal dedi daha bugün sordum
Batıkent medicalpark dr gülenaya gittim iyi bi doktor sanki. Bilgisi olan var mıAnkarada hangi doktora gidiyorsunuz ?
Kese bebek büyüdüğü için rahim de büyümeye çalışıyor diye açıklama yaptı doktorum internettede aynıları yazıyor 2 gündür ağrım yoğun şekilde sürekli uyuyorum kafamda kurmamak dinlenmek içinBenm de 9 bitti 10. Haftadayım ilk kez dikişlerimin altında sağ kasıkta bi ağrı basladı saat 7 den beri anlamadım. Böyle baskı gibi bazen zonklama ittirme gibi bi his. İlk hamileliğimde hatrlayamadm böyle bir ağrı normal mi acaba ya
Bugün 1 kişide daha oldu bende de olmuştu geçti. 7. 8. Haftalarda çok duyuyorum bu lekelenme ve kanamaları. Panik yapma ama doktora muhakkak görün önemsiz bir şey de olabilir.Sabah uyandığından beri belim ağrıyordu şimdi alt karnımda adet görüyor muşum gibi bir ağrı parlak kırmızı şeklinde hafif kanamam da var o kadar kötü hissediyorum ki ne yapmalıyım zaten üç gün önce progestron fitil vermişti doktor onu kullanıyorum a az önce koyarken parmağımı bir çektim kıpkırmızı kan
Benimde oldu sonra bi kaç gün sonra gecti simdi kasık ağrım var doktor kanama yoksa normal dedi daha bugün sordum