• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar genelde kimse yazmıyor bana cevap olarak ama yine yazayım activia yoğurt yenir mi kabızlık için hamilelikte 😀 hiç bir soruma cevap alamıyorum jsjsjsjsj
Merhaba aktivia ben hep yiyorum bağırsaklarım biraz yavas calisiyo çünkü. Folik asitin hangisi?bana vinalac yazmıştı henuz deneyemedim bugün aldım icinde bir sürü ek vitamin ve probiyotik var ilacın. Probiyotik bagirsak duzenleyicidir. Bi doktoruna danis istersen tek hapla 2 isini de halletmiş olursun bagirsak problemin böyle sürekli devam edecekse

Merhaba aktivia ben hep yiyorum bağırsaklarım biraz yavas calisiyo çünkü. Folik asitin hangisi?bana vinalac yazmıştı henuz deneyemedim bugün aldım icinde bir sürü ek vitamin ve probiyotik var ilacın. Probiyotik bagirsak duzenleyicidir. Bi doktoruna danis istersen tek hapla 2 isini de halletmiş olursun bagirsak problemin böyle sürekli devam edecekse
Folbiol canım benimde. Cuma günü randevum var konuşacağım doktorla. 3 gündür feci Bi kabızlık var. Gaz sancısı falan dayanılmaz oluyor. Teşekkür ederim cevabın için 💜😘

Kızlar benim boğazım acımaya başlamıştı akşam. Şimdi ağrıya dönüştü. Ne yapsam geçer sizce? Öğretmenim gün boyu hep ayaktaydım ve biraz fazla konuştum sanırım 😔😔 zencefil limon ılık su içtim ama bilmiyorum daha napsam rahatlarım ve ilerlemez

Kızlar benim boğazım acımaya başlamıştı akşam. Şimdi ağrıya dönüştü. Ne yapsam geçer sizce? Öğretmenim gün boyu hep ayaktaydım ve biraz fazla konuştum sanırım 😔😔 zencefil limon ılık su içtim ama bilmiyorum daha napsam rahatlarım ve ilerlemez
Bende aynı dertleri çekiyorum okulda çok zorlanıyorum ve kimseye söylemedim daha halsizlik ağrı bulantı derken birde boğaz ağrısı ekleniyor Allah yardımcımız olsun 🥹 yudum yudum ılık su rahatlatıyor belki boğaz pastilide iyi gelebilir

Bende aynı dertleri çekiyorum okulda çok zorlanıyorum ve kimseye söylemedim daha halsizlik ağrı bulantı derken birde boğaz ağrısı ekleniyor Allah yardımcımız olsun 🥹 yudum yudum ılık su rahatlatıyor belki boğaz pastilide iyi gelebilir
Teşekkür ederim 💜 Senin kaç haftalık canım? Benim 5+1 bulantı yok ama midem yanıyor deli gibi Bi de belim ağrıyor 😔

Folbiol canım benimde. Cuma günü randevum var konuşacağım doktorla. 3 gündür feci Bi kabızlık var. Gaz sancısı falan dayanılmaz oluyor. Teşekkür ederim cevabın için 💜😘
Cok ikinmamaya çalış bence kuru kayisi falan da yiyebilirsin iyi gelirse kayisi arkasina su icmek ishalimsi biseyyapiyo bagirsaklarini bosaltmak istersen aklinda bulunsun

Benim dogru düzgün bulantım yok o korkutuyor beni burdakiler mahvolmuşlar bulantıdan
Benim de bulantım yok sadece yemekten sonra mide yanmam oluyo bazen. Doktor benim de olmamıştı herkesin olmak zorunda değil dedi ama insan herseyin normal gittiğini bilmek için bi belirti istiyo demi😕 bulantısı olanlar kızacak ama biraz şanslılar bence

Benim de bulantım yok sadece yemekten sonra mide yanmam oluyo bazen. Doktor benim de olmamıştı herkesin olmak zorunda değil dedi ama insan herseyin normal gittiğini bilmek için bi belirti istiyo demi😕 bulantısı olanlar kızacak ama biraz şanslılar bence
Ama mide yanması da kötü yaa ben çok çekiyorum 🤦🏻‍♀️

Bnde yıllardır var bana iyi gelen hoşaf annem yapar ondan içtiğimde meyvelerini yiyince en geç ertesi gün normale dönerim içinde kayısı kabak üzüm tarçın filan olur isterseniz deneyin kabızlık çok büyük sorun kendinizi zorlamayın o daha kötü duruma sokuyor
Çok teşekkür ederim deneyeceğim bunu da 🤲😍

Tuzlu su gargara acil çözüm ve işe yarıyor

Herkes kendinde olmayanı arıyor 😀

Kızlar belki sizi de rahatlatır ,
Biz şimdi binbir stresle bir şey olacak korkusu yaşıyoruz ya ..
Bizim bir komşumuz istenmeyen bir gebelikti onun için , gebe iken tezgahlardan atlardı , üst raflara uzanmaktan çekinmezdi , damacana bile taşıdığında şahit oldum.. ve yemesini e içmesine asla özellikle bile dikkat ettiğini görmedim ... inanın sağ sağlim doğurdu kucağına aldı . doğduktan sonra çokta sevdi orası ayrı ama bir bakıyorsun düşmesin diye 9 ay sadece yatanlar , rahmi dikilenler vs diğer tarafta
Allah ömür verdiyse ne yaparsan yap bi vesile ile doğup büyüyor, ama ömrü yoksa yine başka bir vesile ile olmuyor..
ondan hem kendime hem sizlere telkin olsun , elimizden geldiğinde dikkatli olup tedbir alıcaz , sonrası hepimizin nasibi artık ne yaşayıp ne edeceğiz zaman gösterecek , tüm bu söylediklerim kendim de dahil stres yapmamalıyız

Yani demem o ki Rabbim yaşa derse yaşar,yaşa demezse ne yapsak boş...

Ay içimi döktüm resmennnnn :KK70:
Bizim de bir tanidik vardi gebeyken alkol sigara kullanmış sürekli cocugu sag saglim dogdu

Kızlar gebelik belirtileriniz ilk günkü gibi mi? Benim göğüs ağrılarım devam ediyor ama mide bulantılarım dün kayboldu.Bugün az da olsa var.Tatildeyim panik oldum biraz.. Salı günü kontrolüm var
Benim de bulantım yok aksamlari hafif oluyor ama istigra edecek kadar degil, gogus agrim da gecti sabahlari belim cok agriyor

Kızlaaar alt kısmımda bir baskı var gibi vajinanın arkasında makata dogru baskı gibi hafif normal midir rahim büyümesinden midir

Back