2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Insallah kuzum insallah

Kızlar ikili tarama testinde nelere bakiliyor. Down sendromu ve sma icin de baktirmak istiyorum kalitsal bir hastaligi var mi yok mu diye. Ikili tarama testi ne zaman yapiliyor.
Sma ya eşiniz 1 tüp kan veriyor cikiyor orada olup olmadigi . Evlilik asamasinda sma testi yoktu bizde . Bu sene cocuk düşününce kasım da yaptırdık kasim icerisinde cıktı sonuç ilk zamanlar gibi 2 3 ay falan surmuyo sonuc çıkması. Saglik ocagina gidin direkt yapiyolar 2 dkda

Sadece esim mi kan verecek baska hanhi testlere baktirmamoz gerekiyor

Sadece esim mi kan verecek baska hanhi testlere baktirmamoz gerekiyor
Evet esinizden aliniyor sonuçta bir sıkıntı çıkarsa sizden alınıyor. Sadece eşinizde çıkması cocukta sma olacak anlamina gelmiyo bu arada ikinizde birden tasiyicilik varsa sma tasiyiciligi olma riski oluyo çocukta. Benim çevremde genelde negarif cıktı sizinki de oyle cikar ama tedbirli olmak iyidir

Evet genetik kalıtsal bir hastaligi olan yok cevremizde ama tedbir amacli yaptirmakta yarar var tabiki cok tesekkur ederim

Kızlar az önce dr dan geldim biraz şiddetli kasım ağrım vardı normal kontrole gittiğim dr değildi nöbetçi idi , bana progesteron yazdı fitil 2 kez günde
Kendi doktorum hiçbir şey vermemişti
Aşırı kafam karışım kullanıp kullanmamak hakkında

Bebek için zararlı birşey değil. Ben günde 3 defa fitil olarak kullanıyorum . Kesenin gelişmesi için ve kanama olmaması için kullanılmalı. İçin rahat olsun canım

Kizlar bende hasatim mide yanması mide bulantısı bacak krampları huzursuzluk ben de durumlar böyle günde 3kere metamid kullanıyorum mide yanması perişan etti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…