- 16 Kasım 2021
- 453
- 454
- 28
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.301
Yaptırabilir canm sadece kan veriyor esin sonuç 15 gün ile 3 ay arasında çıkıyor ama stresli bı surec şimdi de hamilesin acaba çıkacak mı cikmayacak mı diye strese girersin boşver yapma bnceSma saglik ocaginda mi yapiluyor suanda gec mi kaldik esim benimde yaptirsa canim hamileyim bem ama
Sağlık ocağında eşinden alınan kanla bakıyorlar 1 ayı geçiyor sonuç çıkması canımSma saglik ocaginda mi yapiluyor suanda gec mi kaldik esim benimde yaptirsa canim hamileyim bem ama
Insallah kuzum insallahSma doğumdan sonra bakılıyor ama bn esimi gönderdim sağlık ocağında sma testi yaptı bn gebe kalmadan sonuç temiz çıktı o yüzden sma açısından kafam rahat.sende eşine yaptirabilirsin sağlık ocağında yapılıyor.ama çok tedirginim bı problem olacakmi diye şimdi birçok hastalık ve zihinsel promlem var inşallah herkes sağlıklı ve sıkıntısız bı şekilde alır kucağına bebeğini
Sma ya eşiniz 1 tüp kan veriyor cikiyor orada olup olmadigi . Evlilik asamasinda sma testi yoktu bizde . Bu sene cocuk düşününce kasım da yaptırdık kasim icerisinde cıktı sonuç ilk zamanlar gibi 2 3 ay falan surmuyo sonuc çıkması. Saglik ocagina gidin direkt yapiyolar 2 dkdaKızlar ikili tarama testinde nelere bakiliyor. Down sendromu ve sma icin de baktirmak istiyorum kalitsal bir hastaligi var mi yok mu diye. Ikili tarama testi ne zaman yapiliyor.
8+4 bugünÇok sevindim hayırlı olsunkaç hafta kaç gün şimdi
Maşallah 38+4leri görürüz hepimiz ınsallah kalpten diliyorum8+4 bugündarısı başına
Sadece esim mi kan verecek baska hanhi testlere baktirmamoz gerekiyorSma ya eşiniz 1 tüp kan veriyor cikiyor orada olup olmadigi . Evlilik asamasinda sma testi yoktu bizde . Bu sene cocuk düşününce kasım da yaptırdık kasim icerisinde cıktı sonuç ilk zamanlar gibi 2 3 ay falan surmuyo sonuc çıkması. Saglik ocagina gidin direkt yapiyolar 2 dkda
AmiiinMaşallah 38+4leri görürüz hepimiz ınsallah kalpten diliyorum
Evet esinizden aliniyor sonuçta bir sıkıntı çıkarsa sizden alınıyor. Sadece eşinizde çıkması cocukta sma olacak anlamina gelmiyo bu arada ikinizde birden tasiyicilik varsa sma tasiyiciligi olma riski oluyo çocukta. Benim çevremde genelde negarif cıktı sizinki de oyle cikar ama tedbirli olmak iyidirSadece esim mi kan verecek baska hanhi testlere baktirmamoz gerekiyor
Amin ben de yarın gideceğim iyidir inşallah8+4 bugündarısı başına
Evet genetik kalıtsal bir hastaligi olan yok cevremizde ama tedbir amacli yaptirmakta yarar var tabiki cok tesekkur ederimEvet esinizden aliniyor sonuçta bir sıkıntı çıkarsa sizden alınıyor. Sadece eşinizde çıkması cocukta sma olacak anlamina gelmiyo bu arada ikinizde birden tasiyicilik varsa sma tasiyiciligi olma riski oluyo çocukta. Benim çevremde genelde negarif cıktı sizinki de oyle cikar ama tedbirli olmak iyidir
Bebek için zararlı birşey değil. Ben günde 3 defa fitil olarak kullanıyorum . Kesenin gelişmesi için ve kanama olmaması için kullanılmalı. İçin rahat olsun canımKızlar az önce dr dan geldim biraz şiddetli kasım ağrım vardı normal kontrole gittiğim dr değildi nöbetçi idi , bana progesteron yazdı fitil 2 kez günde
Kendi doktorum hiçbir şey vermemişti
Aşırı kafam karışım kullanıp kullanmamak hakkında
Bulantı için ne yapıyorsunuz kızlar gerçekten bende öyleyim. Bir şeyler yesem de bulanıyor yemesem de7+3 , midem haşat… kusamıyorum dabi doluluk, huzursuzluk , yanma , acı su …
İlaç harici hiçbir şey fayda etmedi bende son çare Prilam dr adlı hapı gece yatmadan ve sabah aç karnına kullanıyorum bulantım eskisine göre yok gibi tabiki doktoruna danış önce canımBulantı için ne yapıyorsunuz kızlar gerçekten bende öyleyim. Bir şeyler yesem de bulanıyor yemesem de
Prilamdr var canim gebelik bulantisi icin uretilmis bir ilacBulantı için ne yapıyorsunuz kızlar gerçekten bende öyleyim. Bir şeyler yesem de bulanıyor yemesem de