2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Merhabalar,
Ben de Ekimde anne olacağım inşallah. Doktora mide bulantısı için gittim bebişimi gördüm 6+1 günlükmüş kalp atışlarını da gördüm çok şükür 😍
Mide bulantım çok fazla. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı?
Hayırlı olsun canım. Folik asit ve d vitamini kullan, doktorda söylemiştir zaten. Mide bulantısına çubuk kraker iyi geliyor diye biliyorum.

En son ptesi doktora gittim kese ve yolk sac göründü. Haftaya ptesi tekrar kontrolüm var. Ama günler geçmek bilmiyor. Çok kaygılı ve endişeliyim. Tüp bebek tedavisiyle gebelik olduğu için ekstra yıpratıcı bir süreç oluyor. İlk tedavim kimyasal olmuştu. Ama o zamanlar ilk defa idrar testinde pozitifi gördüm. İlk kez beta 5ten yüksek çıktığı için çok mutluydum ve kaygısızdım. O kimyasal olunca şimdi bu aşamalara gelmiş olmak bile beni sevindiremiyor. Ayrıca 'hamileyim' demek bile çok absürt geliyor. Test pozitif ama daha hiçbir şey belli değil, kese göründü ama daha belli değil falan diyorum herkese. Yani şöyle bi doyasıya 'hamileyim' bile diyememek çok üzücü kızlar

Inanmiycaksiniz ama 4 martta benim de diger randevum 😄 keseyi gördük ama kafam o kadar karismis ki boş görünce kötü oldum tansiyonum düştü gibi oldu ve ben soracagim her seyi unuttum agrimi sızımi akintimi soracaktim unuttum hepsini. bulantim tam 5+0 Gününde doktor randevuma gidemeyecek kadar oldu ama kusmadım cubuk kraker cok iyi geldi sonraki günlerde hep oldu bulantı ama eeen minimum duzeyde az yani maşallah azalarak bitsin gelmesin 1gun boyunca hic yemek yememistim o gün. Ctesi ilk kez doktora gittim sonraki 4 mart işte
Kullnıcı adınızı görünce isminizde de nur var galiba benimde ismimde nur var 😁 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bugün verdiği fitil bitti benimde gayet iyi geldi akıntım var biraz ama artık ne sarı ne de kokuyor 4 martı da iple çekiyorum doktor kontrolünden sonra yine yazarım 🤭😁💐

Yani ne kadar desemde insan kendini tuketiyor ama tuketmemeye calis bizim gibi tedaviye gerek duyan insanlar dogum yapana kadar malesef kaygisi stresi bitmiyor. Kizimda 9 ay 90 yil gibi gecti mesela bana hamilelikte kanama olayi trawmam olmus yine olunca anladim. Ama tevekkul etmemiz gerek elimizden geleni yapiyoruz gerisi nasibimiz Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Biz transfer oldugundan beri cinsel iliskiye cesaret edemedik kizimdada 9 ayda bir kere cesaret etmistik🙈 7 ayimiz sorunsuz ilerlerse insallah kolaylikla bu gunleri gecti diye anlatacagiz insallah
Sanırım dediğiniz gibi olacak kucağıma alana kadar korkularım bitmek bilmeyecek. İnşallah tekrarı olmaz yaşamazsınız 🤲🏻 tevekkül ediyorum aslında hep öyleydi tedavi görürkende ama kanamam olunca maalesef kendimi tutamadım sonrasında daha da korkularım arttı dün gece hiç uyuyamadım doğum korkum beni esir aldı nasıl bir tranva olduysa anlam veremedim 🙄 bende eşimde cinsel ilişki konusunda çok katıydık zarar vermesinden kaybetmekten korktuğumuz için sonrasında doktorum bunun iyi bir sey olmadığını olması gerektiğini haftada 1 2 kere dedi tehliken yok olsun ben önermiyorum olmamasını diyince biz eşimle daha da panik olduk acaba hata mı yapıyoruz diye çünkü ilk gebeliğim ve doktoruma cok güveniyorum dinledik sonuç böyle oldu nasip vardır Allahın bir bildiği çok korktuk ama şükür bir sey olmadı hatta doktor 1 hafta ara verin sonra cinsel ilişkiye devam dedi 7 ay asla yapmam dedim güldü olur mu olması lazım dedi ama yapamam yapamayız cok büyük bi korku yaşadık 😔

Ah canim yaa cok uzuldum vicdan yapma bazen elimizde olmuyor bu cocuk islerinde bende cirpiniyorum tedbir amacli dogucaksa dogacak 1 ayda gec cagirmis seni o ara bakmayacakmi kanama alanina doktorlar bizim kadar bu durumlarda hassas olmuyor onlarin meslegi bizleride cok anlamazlar hakli olarak
Öyle keske elimizde olsa da evde çöp kaldırmıyorum hiçbir iş yapmıyorum sağlıklı beslenicem diye yemediğim şey kalmıyor ☺️
Ama Allahtan herşey nasip sınav Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri 🤲🏻 bende anlamadım çağırmadı kanama alanı için genelde çağırıyorlar doktorlar okuduğuma göre sadece progestan devam dedi hafta 1 iğnesini vurul yeterli ilk bi hafta ağır bi iş yapma dedi ama ben bir ay kendimi yiyeceğim bilmiyorum ki devlet diye mi böyle cokta iyi kalpli ilgili bir doktor kendisi benimle cok güzel ilgileniyor ama bu kanama işi beni korkutuyor 😔

En son ptesi doktora gittim kese ve yolk sac göründü. Haftaya ptesi tekrar kontrolüm var. Ama günler geçmek bilmiyor. Çok kaygılı ve endişeliyim. Tüp bebek tedavisiyle gebelik olduğu için ekstra yıpratıcı bir süreç oluyor. İlk tedavim kimyasal olmuştu. Ama o zamanlar ilk defa idrar testinde pozitifi gördüm. İlk kez beta 5ten yüksek çıktığı için çok mutluydum ve kaygısızdım. O kimyasal olunca şimdi bu aşamalara gelmiş olmak bile beni sevindiremiyor. Ayrıca 'hamileyim' demek bile çok absürt geliyor. Test pozitif ama daha hiçbir şey belli değil, kese göründü ama daha belli değil falan diyorum herkese. Yani şöyle bi doyasıya 'hamileyim' bile diyememek çok üzücü kızlar
Benimde tedaviyle oldu inşallah kalp atışlarını da duymak nasip olur 🤲🏻 tedaviyle o çetrefilli yoldan ulaşınca sanırım herkesin aynı oluyor benim 8+6 yım kalp atışını 3 4 kere duydum ama hala inanamıyorum hala gebeyim diyemiyorum korkuyorum kucağıma alamadan sanırım geçmiyecek yada son aylara gelmeden bizimde sanırım sınavımız bu sonu güzel olsun inşallah 🤲🏻 yolk sac görülünce Allahın izniyle cok yüksek ihtimalle bebeğinizde oluşuyormuş içinizi ferah tutun inanın insallah haftaya buraya güzel haberlerinizi yazarsınız 🥰

Dün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Canım benim Allah kalbine ferahlık versin 🤲🏻 Zor, çok zor. Ama alışacaksın, kabulleneceksin. Ruhun şifa bulduğunda yeni bebeğine kavuşacaksın 🤲🏻

Nasip böyleymiş. Allah verdi, Allah aldı. Üzülme diyemem tabi ama kendini paralama.. Daha önce 18 haftalık bebeğini ölü doğum yapmış biri olarak söylüyorum.. Seni anlıyorum. Sana sarılıyorum. Ruhuna şifa diliyorum 🖤

Dün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Gercekten cok uzuldum cok hemde kac haftaliksin sok oldum hepimizde o korku var belirti vermedimi hic kalbi durdugunu ah canim benim basin sagolsun

Gercekten cok uzuldum cok hemde kac haftaliksin sok oldum hepimizde o korku var belirti vermedimi hic kalbi durdugunu ah canim benim basin sagolsun
Sıfır belirti 8+5dik rutin kontrolde öğrendik sadece benim içime doğuyordu hep buralarda arattım kalp atışı durması diye sonra karşılaştık maalesef içime doğanlarla rabbim beterinden korusun demekten başka bi şey yok ama o kadar içim acıyor ki tarifi yok

Sıfır belirti 8+5dik rutin kontrolde öğrendik sadece benim içime doğuyordu hep buralarda arattım kalp atışı durması diye sonra karşılaştık maalesef içime doğanlarla rabbim beterinden korusun demekten başka bi şey yok ama o kadar içim acıyor ki tarifi yok
Cok uzuldum hepimizin korktugu sey zaten 8 9 haftalarda cok oluyormus ilk 3 ay diye diyorlar ya diyeecek kelime bulamiyorum 2 aylik olmus kanlanmis canlanmis kocaman olmus kullaniyormuydun kan sulandirici canim

Canım çok çok üzüldüm :KK43: Allahım bir daha yaşatmasın 🙏 ne yazık ki birçok kadın bu süreci yaşıyor, ama sonrasında sağlıklı çocuklar doğuruyor🌺 böyle düşün, asla umutsuzluğa kapılma. Dualarımız seninle 🙏

X