2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Iste neye gore gerekli goruyorlar baska kadin doguma daha mi gitsem diyorum tedbir amacli ya ilk kaybimin sebebini bilmiyorum genetige gitmedim ama onda gelisim durdu kalbi duyamadik hep burada okuduklarim hep kullaniyor
Canım kan tahlillerin yapılmışsa orada bir sıkıntı varsa pıhtılaşma gibi kanda belli olur mesela benim de pıhtılaşma değil de normal değerin azıcık altında çıkmış kanım daha sıvı Bir ismi var mı bilmiyorum. Demek ki sende değil gerek görülmemiş

Amin aminnn
Benimde aşılamayla oldu sanırım tedaviyle gebeliklerde daha cok yaşanıyormuş umarım kısa sürede kanamanız durur benim birden fazla benim bildiğim 3 tane kistim oldu yumurtalık kisti aşılama öncesinde yoktu bunlardan biri paylamış o kanamaya neden olmuş ama içim asla rahat etmiyor çok korkuyorum tam 1 ay sonra çağırdı doktor ilk bir hafta dikkat et halı fln silkeleme ağır iş yapma dedi ama ben hiç iş yapmıyorum ki zaten en baştan beri cinsel birliktelik bir kere oldu o durumu hızlandırmıs olabilir belki dedi Allah bian önce sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize kendimi yemekten uyku bile uyuyamıyorum

Stres yapmayın duyarsınız inşallah

Ah canim yaa cok uzuldum vicdan yapma bazen elimizde olmuyor bu cocuk islerinde bende cirpiniyorum tedbir amacli dogucaksa dogacak 1 ayda gec cagirmis seni o ara bakmayacakmi kanama alanina doktorlar bizim kadar bu durumlarda hassas olmuyor onlarin meslegi bizleride cok anlamazlar hakli olarak

Bakildi canim genetige baktirmadim ya buyuk ihtimal oyle canim

Kızlar ikili tarama testinde nelere bakiliyor. Down sendromu ve sma icin de baktirmak istiyorum kalitsal bir hastaligi var mi yok mu diye. Ikili tarama testi ne zaman yapiliyor.

Canim benim 7+5 im 2 gun sonra 8 giriyorum hayirlsiiyla banada 12 mart cagirdi 9 hafta icinde olacagim kalbini 2 kez duydum ben ama korkuyorum
Maşallah canım korkma senin stresni biliyorum okudum msjlarini ama Allahin izniyle hicbirsey olmaz inşallah Rabbim esirgesin sen gönlünü ferah tut kendini strese sokma
bak ne güzel iki kez duymuşsun kalbini hersey yolunda bulantın felanda yoksa keyfini çıkar hamileliğin

Yani ne kadar desemde insan kendini tuketiyor ama tuketmemeye calis bizim gibi tedaviye gerek duyan insanlar dogum yapana kadar malesef kaygisi stresi bitmiyor. Kizimda 9 ay 90 yil gibi gecti mesela bana hamilelikte kanama olayi trawmam olmus yine olunca anladim. Ama tevekkul etmemiz gerek elimizden geleni yapiyoruz gerisi nasibimiz Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Biz transfer oldugundan beri cinsel iliskiye cesaret edemedik kizimdada 9 ayda bir kere cesaret etmistik 7 ayimiz sorunsuz ilerlerse insallah kolaylikla bu gunleri gecti diye anlatacagiz insallah

Kızlar ikili tarama testinde nelere bakiliyor. Down sendromu ve sma icin de baktirmak istiyorum kalitsal bir hastaligi var mi yok mu diye. Ikili tarama testi ne zaman yapiliyor.
Sma doğumdan sonra bakılıyor ama bn esimi gönderdim sağlık ocağında sma testi yaptı bn gebe kalmadan sonuç temiz çıktı o yüzden sma açısından kafam rahat.sende eşine yaptirabilirsin sağlık ocağında yapılıyor.ama çok tedirginim bı problem olacakmi diye şimdi birçok hastalık ve zihinsel promlem var inşallah herkes sağlıklı ve sıkıntısız bı şekilde alır kucağına bebeğini

Canim benim 7+5 im 2 gun sonra 8 giriyorum hayirlsiiyla banada 12 mart cagirdi 9 hafta icinde olacagim kalbini 2 kez duydum ben ama korkuyorum
Yani seninle çok rahat konusuyomusum gibi gelmesin canım 1 kimyasal 1 boş gebelik geçirdim iki kez kürtaj oldum bende Allah bağışlasın bir evladım var bu da ikinci olacak nasip olursa kalbini duyana kadar bende dedim yine boş gebelik olacak yine aynı şeyleri yasiycam die endişelendim anneyiz biz elimizde deil daha doğmadan tüm hayatımız onlara endeksli sadece üzülme endiselenme inan ilk gebeligim 9 ay boyunca kanamali gecti ama ne kanama Rabbim nasip etti oyuzden hic telaslanma çok güzel olacak inş hersey senin için

Geçmiş olsun canım inşallah yavrularini sağlıkla alırsın kucağına

Geçmiş olsun canım inşallah yavrularini sağlıkla alırsın kucağına
Saol canim Allah razi olsun sende, bende, tum gruptaki hamile arkadaslarimda insallah Allahim saglikla, vaktinde hepimizin kucagina almayi nasip etsin insallah

Sma saglik ocaginda mi yapiluyor suanda gec mi kaldik esim benimde yaptirsa canim hamileyim bem ama

Sma saglik ocaginda mi yapiluyor suanda gec mi kaldik esim benimde yaptirsa canim hamileyim bem ama
Cok sagol canim bende ona inaniyorum acikcaso rabbim nasip edecekse edecek etmeuecekse hersey sebeb olacak olmamasi masallah evladini almissin kucagina seninde acin cok olmus sevindim evladini kucagina almana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…