- 4 Ağustos 2017
- 2.205
- 8.927
- 27
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.321
Anladımm sağlıkla kucağına alırsın inşallahYok karnimdan bakti. Benim sat 23 ocak ama catlatma ignesini 31 ocakta yaptim belki sizin dollenme bana gore daha gec olmustur, benimki o yuzden gorunmustur.
Ben prilam dr ve onzyd kullanıyorumPrilamdr var canim gebelik bulantisi icin uretilmis bir ilac
Eşim verdi gebelikten önce temiz çıktı çok şükür.Kızlar sizde sma testi verdiniz mi ? Eski evlilerden alıyorlarmış artık inşallah hayırla sonuçlanır
Siz vermediniz mi bizde ikimizden aldılar inşallah herkes güzel haberler alırEşim verdi gebelikten önce temiz çıktı çok şükür.
Hayırlı olsun canım. Folik asit ve d vitamini kullan, doktorda söylemiştir zaten. Mide bulantısına çubuk kraker iyi geliyor diye biliyorum.Merhabalar,
Ben de Ekimde anne olacağım inşallah. Doktora mide bulantısı için gittim bebişimi gördüm 6+1 günlükmüş kalp atışlarını da gördüm çok şükür
Mide bulantım çok fazla. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı?
Biz çocuk düşünmeye başlarken vermiştik. Aile hekimine eşim kan verdi, temiz çıkınca korunmayı bıraktık.Kızlar sizde sma testi verdiniz mi ? Eski evlilerden alıyorlarmış artık inşallah hayırla sonuçlanır
Kullnıcı adınızı görünce isminizde de nur var galiba benimde ismimde nur varInanmiycaksiniz ama 4 martta benim de diger randevumkeseyi gördük ama kafam o kadar karismis ki boş görünce kötü oldum tansiyonum düştü gibi oldu ve ben soracagim her seyi unuttum agrimi sızımi akintimi soracaktim unuttum hepsini. bulantim tam 5+0 Gününde doktor randevuma gidemeyecek kadar oldu ama kusmadım cubuk kraker cok iyi geldi sonraki günlerde hep oldu bulantı ama eeen minimum duzeyde az yani maşallah azalarak bitsin gelmesin 1gun boyunca hic yemek yememistim o gün. Ctesi ilk kez doktora gittim sonraki 4 mart işte
Sanırım dediğiniz gibi olacak kucağıma alana kadar korkularım bitmek bilmeyecek. İnşallah tekrarı olmaz yaşamazsınızYani ne kadar desemde insan kendini tuketiyor ama tuketmemeye calis bizim gibi tedaviye gerek duyan insanlar dogum yapana kadar malesef kaygisi stresi bitmiyor. Kizimda 9 ay 90 yil gibi gecti mesela bana hamilelikte kanama olayi trawmam olmus yine olunca anladim. Ama tevekkul etmemiz gerek elimizden geleni yapiyoruz gerisi nasibimiz Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Biz transfer oldugundan beri cinsel iliskiye cesaret edemedik kizimdada 9 ayda bir kere cesaret etmistik7 ayimiz sorunsuz ilerlerse insallah kolaylikla bu gunleri gecti diye anlatacagiz insallah
Öyle keske elimizde olsa da evde çöp kaldırmıyorum hiçbir iş yapmıyorum sağlıklı beslenicem diye yemediğim şey kalmıyorAh canim yaa cok uzuldum vicdan yapma bazen elimizde olmuyor bu cocuk islerinde bende cirpiniyorum tedbir amacli dogucaksa dogacak 1 ayda gec cagirmis seni o ara bakmayacakmi kanama alanina doktorlar bizim kadar bu durumlarda hassas olmuyor onlarin meslegi bizleride cok anlamazlar hakli olarak
Benimde tedaviyle oldu inşallah kalp atışlarını da duymak nasip olurEn son ptesi doktora gittim kese ve yolk sac göründü. Haftaya ptesi tekrar kontrolüm var. Ama günler geçmek bilmiyor. Çok kaygılı ve endişeliyim. Tüp bebek tedavisiyle gebelik olduğu için ekstra yıpratıcı bir süreç oluyor. İlk tedavim kimyasal olmuştu. Ama o zamanlar ilk defa idrar testinde pozitifi gördüm. İlk kez beta 5ten yüksek çıktığı için çok mutluydum ve kaygısızdım. O kimyasal olunca şimdi bu aşamalara gelmiş olmak bile beni sevindiremiyor. Ayrıca 'hamileyim' demek bile çok absürt geliyor. Test pozitif ama daha hiçbir şey belli değil, kese göründü ama daha belli değil falan diyorum herkese. Yani şöyle bi doyasıya 'hamileyim' bile diyememek çok üzücü kızlar
Dün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin banaBelirti veriyormu bebegin kalbi dursa biliyormusuniz hic bende onu dusunuyorum
Canım benim Allah kalbine ferahlık versinDün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Gercekten cok uzuldum cok hemde kac haftaliksin sok oldum hepimizde o korku var belirti vermedimi hic kalbi durdugunu ah canim benim basin sagolsunDün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Sıfır belirti 8+5dik rutin kontrolde öğrendik sadece benim içime doğuyordu hep buralarda arattım kalp atışı durması diye sonra karşılaştık maalesef içime doğanlarla rabbim beterinden korusun demekten başka bi şey yok ama o kadar içim acıyor ki tarifi yokGercekten cok uzuldum cok hemde kac haftaliksin sok oldum hepimizde o korku var belirti vermedimi hic kalbi durdugunu ah canim benim basin sagolsun
Cok uzuldum hepimizin korktugu sey zaten 8 9 haftalarda cok oluyormus ilk 3 ay diye diyorlar ya diyeecek kelime bulamiyorum 2 aylik olmus kanlanmis canlanmis kocaman olmus kullaniyormuydun kan sulandirici canimSıfır belirti 8+5dik rutin kontrolde öğrendik sadece benim içime doğuyordu hep buralarda arattım kalp atışı durması diye sonra karşılaştık maalesef içime doğanlarla rabbim beterinden korusun demekten başka bi şey yok ama o kadar içim acıyor ki tarifi yok
Canım çok çok üzüldümDün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana