- 3 Aralık 2023
- 66
- 77
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.261
Bu grup gerçekten iyiki var kızlar ilk gebeliğim ve karşımdaki doktordan daha çok sizlerden destek alıyorum doktorumu değiştireceğim inşallah bu hafta başka doktora randevu aldımSüre çok uzun gerçekten canım hani devlet hastanelerinde bile 10. Haftada kontrole çağırıyor doktorlar neredeyse 2 ay sonra cagirmis seni ve ikili test zamanı falanda geciyo seni çağırdığı tarihte ilginç gerçekten
İyi yapmışsın canım insan ilk gebelik olunca daha bir evhamli oluyor inş yeni doktor daha uyumlu olur senin içinBu grup gerçekten iyiki var kızlar ilk gebeliğim ve karşımdaki doktordan daha çok sizlerden destek alıyorum doktorumu değiştireceğim inşallah bu hafta başka doktora randevu aldım
Hangi sehir doktor vallahi parada onlarin cebinden cikmiyor sigortan onlara oduyor sigortani yaptirmissin sigorta sirketi kendini dusunmuyorda onlar mi dusunuyor soguk doktorladq is cok zor soru soramazsin biseu diyemezsinÇok soğuk birisi insanlar tarafından çok övülüyor diye gitmiştim galiba aldanmamak lazım değiştireceğim canım doktoru artık
13 haftada ben hesapladim cagiriyor 2 li test tarihinden sonra cagiriyor saka gibi hic merak etmiyormu bu surecte gelisim geriligi varmi kalbi nasilSüre çok uzun gerçekten canım hani devlet hastanelerinde bile 10. Haftada kontrole çağırıyor doktorlar neredeyse 2 ay sonra cagirmis seni ve ikili test zamanı falanda geciyo seni çağırdığı tarihte ilginç gerçekten
Tokat Medikal Park Hastanesi asla memnun kalmadım muameleden soru sorarken bile çekiniyordumHangi sehir doktor vallahi parada onlarin cebinden cikmiyor sigortan onlara oduyor sigortani yaptirmissin sigorta sirketi kendini dusunmuyorda onlar mi dusunuyor soguk doktorladq is cok zor soru soramazsin biseu diyemezsin
Kesinlikle kritik dönem geçmiş oluyor ve kalbi durduğunda vs bi belirti vermiyormuş o yüzden en azından bu süreçte sıklıkla çağırması gerek diye düşünüyorum13 haftada ben hesapladim cagiriyor 2 li test tarihinden sonra cagiriyor saka gibi hic merak etmiyormu bu surecte gelisim geriligi varmi kalbi nasil
Aynen canım ilginçmiş biraz sen nasılsın buarada nekadarlik oldu bebişin inş yolundadır hersey13 haftada ben hesapladim cagiriyor 2 li test tarihinden sonra cagiriyor saka gibi hic merak etmiyormu bu surecte gelisim geriligi varmi kalbi nasil
Vajinal mı baktı görmek içinBenim de sat 23 ocak, ben keseyi gordum. Cuma gunu tekrar gidicem icinde bebek gorunecek mi acaba diye merakliyim. Ama kalp atisi icin erken sanirim onun icin 2-3 hafta sonra gel der.
Canim sen baska doktor bul hemen git suansa bir kontrolun daha olmasj lazim 8 haftalik olmus bebisin sonra 10 cagriyorlar sonra 12 yada 13 iste buarada bende tokatlayim topragimsinTokat Medikal Park Hastanesi asla memnun kalmadım muameleden soru sorarken bile çekiniyordum
Canim benim 7+5 im 2 gun sonra 8 giriyorum hayirlsiiyla banada 12 mart cagirdi 9 hafta icinde olacagim kalbini 2 kez duydum ben ama korkuyorumAynen canım ilginçmiş biraz sen nasılsın buarada nekadarlik oldu bebişin inş yolundadır hersey
Bilmiyorum ki canım yarın sabah gidicembebiş iyi mi sende durumlar nasıl ?
Yok karnimdan bakti. Benim sat 23 ocak ama catlatma ignesini 31 ocakta yaptim belki sizin dollenme bana gore daha gec olmustur, benimki o yuzden gorunmustur.Vajinal mı baktı görmek için
Canım hangi doktor acaba bende ilk gebeliğim de bir süre orda İlhan hoca ya gidiyordum memnundumTokat Medikal Park Hastanesi asla memnun kalmadım muameleden soru sorarken bile çekiniyordum
Randevun nasıl geçti canım ne kadarlık olmuş bebişBenimde bugün randevum kızlar 8+4 dua edin bana da
Bence git 8 de mutlaka gelişimi iyi mi kontrol edilsin bende bugün gittim 8 buçuğuz biz . Sonra ayda bire düşüyor zatenBende böyle düşünüyorum kalbini bile zor duyduk bebeğin ve özel hastane gittiğim özel sağlık sigortam var diye sürekli bir şeyleri erteleme peşinde testlern çoğunu ısrarımla yaptı
Canimmm 2 cm olmuşRandevun nasıl geçti canım ne kadarlık olmuş bebiş
Ay ben de cuma günü 6 haftalık olacağım cuma gün de gidicem doktora inşallah hepimiz güzel haberler alırızCumartesi 6 haftalık olucam bakalım belki duyulur belki yine bir hafta daha beklemem gerekicek
Ben bı kere 4 haftalıkken iğneye başladım corasprin hep içiyordum ama yine de gelişmedi 6.hafta da kaldı kalbi 8 e kadar bekledim illa iğne ise yarayacak diye bir kaide yokSana bisey soracagim doktoruma desem bana kan sulandirici ilac icin verirmi acaba yasim var 1 kaybim var herseyden pipiriklendim acikcasi kayiplarda hep pihtilasmadan kan sulandirici verince is halloluyor anladigim kadariyla
Benimkide 6 haftada durdu dedigin dogru saglikli degilse Allah nasip etmeyecekse olmuyor haklisin canimBen bı kere 4 haftalıkken iğneye başladım corasprin hep içiyordum ama yine de gelişmedi 6.hafta da kaldı kalbi 8 e kadar bekledim illa iğne ise yarayacak diye bir kaide yok