2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Canım seni okadar iyi anlıyorum ki . 3 başarısız transferden sonra bende şimdi hamile kalabildim. Bana da o kadar garip geliyorki bende hala inanamıyorum ve çok korkuyorum. Test yapmadan 1 gün önce olmadı diye oturup ağlamıştım hatta. Pozitifi görünce de bitmiyormuş stres. Ama yine de bugünlerimizin keyfini yaşamalıyız bence. Şuan hayallerimizi yaşıyoruz aslında. Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Dün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Çok üzüldüm basıniz sağolsun Allah bir daha böyle bir acı yasatmasin insallah. Bulantiniz kasik agrisi vs yani hamilelik belirtileri devam ediyor muydu hala hic bir ekstra durum olmadi mi yani kalbinin durdugunun anlasilmasi icin

kızlar dün doktorun bana söylediği şey şuydu , 8 hafta en kritiği , 8 haftadan sonra düşük ihtimali yarı yarıya düşüyor dedi , bi 10 gün daha sık dişini çok dikkat etmemi söyledi , kalan 4-5 haftalık süreç yine riskliymiş ama tabi azalıyormuş

Dün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Bizlerin de başından geçti çok üzücü gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum. En kısa zamanda sağlıklı gebelik diliyorum sana canım.

Çok üzgünüm arkadaşım basın sagolsun tez zamanda Allah tekrar anne olmayı nasip etsin sana dualarım seninle

Kızlar benim kontrolüm vardı az önce gittim doktor çok değişik davrandı sürekli kontrole gitmek iyi değil ışın tutuyoruz falan dedi ne alaka anlamadım özel hastanede azar yemediğim kalmıştı
Ay doktorların bu tavrından nefret ediyorum , ve karşılaşmaktan en çok gerildiğim durum

Kızlar benim kontrolüm vardı az önce gittim doktor çok değişik davrandı sürekli kontrole gitmek iyi değil ışın tutuyoruz falan dedi ne alaka anlamadım özel hastanede azar yemediğim kalmıştı
Özel hastaneler artık doymuş testleri bile gerek yok deyip istemiyor 50 gün sonraya gel diyor süreci ticari yönetiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…