- 17 Kasım 2023
- 315
- 227
- 30
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.341
Canım seni okadar iyi anlıyorum ki . 3 başarısız transferden sonra bende şimdi hamile kalabildim. Bana da o kadar garip geliyorki bende hala inanamıyorum ve çok korkuyorum. Test yapmadan 1 gün önce olmadı diye oturup ağlamıştım hatta. Pozitifi görünce de bitmiyormuş stres. Ama yine de bugünlerimizin keyfini yaşamalıyız bence. Şuan hayallerimizi yaşıyoruz aslında. Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızEn son ptesi doktora gittim kese ve yolk sac göründü. Haftaya ptesi tekrar kontrolüm var. Ama günler geçmek bilmiyor. Çok kaygılı ve endişeliyim. Tüp bebek tedavisiyle gebelik olduğu için ekstra yıpratıcı bir süreç oluyor. İlk tedavim kimyasal olmuştu. Ama o zamanlar ilk defa idrar testinde pozitifi gördüm. İlk kez beta 5ten yüksek çıktığı için çok mutluydum ve kaygısızdım. O kimyasal olunca şimdi bu aşamalara gelmiş olmak bile beni sevindiremiyor. Ayrıca 'hamileyim' demek bile çok absürt geliyor. Test pozitif ama daha hiçbir şey belli değil, kese göründü ama daha belli değil falan diyorum herkese. Yani şöyle bi doyasıya 'hamileyim' bile diyememek çok üzücü kızlar
Bir litre suya iki kapak sirke koyup temizleyin sabah akşam bende 5 gün kullandım hiç bisi kalmadı doktor onerisiKızlar vajinal kaşıntı ve ağrı için evde dogal olarak ne yapabilirim
Cok abartmis 12 hafta nedir ya canim git arada gidecegim ben baksana kayiplar yasaniyor bellide olmuyormus oda aci biseyYa herkes 8. Haftada tekrar gitmiş beni 7+3 den sonra 12. Haftaya gel dedi korkuyorum
İşte o yüzden tedirgin oldumCok abartmis 12 hafta nedir ya canim git arada gidecegim ben baksana kayiplar yasaniyor bellide olmuyormus oda aci bisey
Cok tesekkur ederim doktor önerdiyse Sirkeli suyun bir zararı olmaz değil miBir litre suya iki kapak sirke koyup temizleyin sabah akşam bende 5 gün kullandım hiç bisi kalmadı doktor onerisi
Çok üzüldüm basıniz sağolsun Allah bir daha böyle bir acı yasatmasin insallah. Bulantiniz kasik agrisi vs yani hamilelik belirtileri devam ediyor muydu hala hic bir ekstra durum olmadi mi yani kalbinin durdugunun anlasilmasi icinDün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Biz evlenirken eşimden almışlardıKızlar sizde sma testi verdiniz mi ? Eski evlilerden alıyorlarmış artık inşallah hayırla sonuçlanır
Hepimizde ayni korkular ne zor yaÇok üzüldüm basıniz sağolsun Allah bir daha böyle bir acı yasatmasin insallah. Bulantiniz kasik agrisi vs yani hamilelik belirtileri devam ediyor muydu hala hic bir ekstra durum olmadi mi yani kalbinin durdugunun anlasilmasi icin
Bizlerin de başından geçti çok üzücü gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum. En kısa zamanda sağlıklı gebelik diliyorum sana canım.Dün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Doktor önerdi ben yaptım kaşıntım geçti benim bu şekildeCok tesekkur ederim doktor önerdiyse Sirkeli suyun bir zararı olmaz değil mi
Çok üzgünüm arkadaşım basın sagolsun tez zamanda Allah tekrar anne olmayı nasip etsin sana dualarım seninleDün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Bana doktorum sirkeli su ile yıka demişti. Nioli yağı var bir de ama onu bilemiyorum hamilelikte kullanılır miKızlar vajinal kaşıntı ve ağrı için evde dogal olarak ne yapabilirim
Ay doktorların bu tavrından nefret ediyorum , ve karşılaşmaktan en çok gerildiğim durumKızlar benim kontrolüm vardı az önce gittim doktor çok değişik davrandı sürekli kontrole gitmek iyi değil ışın tutuyoruz falan dedi ne alaka anlamadım özel hastanede azar yemediğim kalmıştı
Allah daha hayırlı zamanda , en güzel şekilde yeniden anne olabilmeyi nasip etsin inşAllahDün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Eşiniz negatifse sizin pozitif olmanızın bir anlamı olmuyor. Önce erkekten alıyorlar o yüzdenSiz vermediniz mi bizde ikimizden aldılar inşallah herkes güzel haberler alır
Özel hastaneler artık doymuş testleri bile gerek yok deyip istemiyor 50 gün sonraya gel diyor süreci ticari yönetiyolarKızlar benim kontrolüm vardı az önce gittim doktor çok değişik davrandı sürekli kontrole gitmek iyi değil ışın tutuyoruz falan dedi ne alaka anlamadım özel hastanede azar yemediğim kalmıştı