2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Of kıyamam ya sancı gerçekten çok fena bir şeymiş bebekler kendileri nasıl istiyorlarsa öyle geliyorlar valla önemli olan sağlıkla kucağımıza almış olmak
Neyse ki geçti gitti çok şükür o günlerden böyle bahsetmek de güzel. İnsan her şeye alışıyor çok tuhaf yaşarken ne kadar zordu

Dereotu da mı süt alerjisinde dokunuyor

Merhaba
Aşıları yaptırdınız mi nasil geçti?
Benim bebeğimde de süt alerjisi var
Ben de ortadan korkuyorum siz hiç doktora sordunuz mu?

Bu sancıları düşündükçe nasıl kardeş yapacağım diye düşünüyorum. Çok korkuyorum
Dün eşimle konuşurken 2. Çocuk falan direk sezaryen olsun dedim sanki o daha kolaymış gibi ama sancılar ve o ıkınma anı bende gerçekten travma kaldı galiba hala iç dikişlerim sanki acıyor
Dereotu da mı süt alerjisinde dokunuyor
Hayır en başta neye alerjisi olacağını bilemediğimiz için bütün alerjen olabilecek şeyleri yasaklayıp sonra tek tek açmaya başlıyoruz süt alerjisi olan birisinin dereotuna da alerjisi olacak diye bir şey yok
Merhaba
Aşıları yaptırdınız mi nasil geçti?
Benim bebeğimde de süt alerjisi var
Ben de ortadan korkuyorum siz hiç doktora sordunuz mu?
Ben 2. Ay aşılarını yaptırdım bir sıkıntı olmadı rotayı olmadık henüz

Ne zam
Şikayet et hiç kimse kusura bakmasın sağlık çalışanı da olsa kimse benm yavruma öyle davranamaz. Ben çoktan onun burnunu daha beter yapmıştım

O acıyı unutuyorsun diyorlardı doğruymuş aslında unutmuyorsun da böyle cahil cesareti gibi bişey mi geliyor diyeyim eninde sonunda bitecek sanki ne var diyerek gaza geldim ben mesela buto

Ben saat tutmuyorum ilk aylar her ağladığında verdim gak dedi meme verdim böyle böyle sütüm de çoğaldı 106 günlük bebeğim hala 2 saati geçirmem emmek istemediğinde ağzını kitliyo açmıyor zaten gece de en fazla 3 saat beklerim uyuyorsa uyandırırım. Ben doktorun dediğini değil de bebeğimi dinliyorum. Emzik almıyor mesela oğlum emzikte benim her seferinde mememde rahatlıyor çok hoşuma gidiyor

Benim neredeyse doğum sürem 30 saat sürdü. Bu da bende büyük korku yarattı. Unutulur diyorlar bakalım unutacak mıyız hala hatırladıkça kusasım geliyor

O acıyı unutuyorsun diyorlardı doğruymuş aslında unutmuyorsun da böyle cahil cesareti gibi bişey mi geliyor diyeyim eninde sonunda bitecek sanki ne var diyerek gaza geldim ben mesela buto
İnş bende öyle gaza gelirim zamanı gelince ikinci bebeğinizi ne kadar süre sonra dünyaya getirdiniz peki

4-5 saat uyumaya asagi yukari ne zaman basladi?

Ne zam

Şikayet et hiç kimse kusura bakmasın sağlık çalışanı da olsa kimse benm yavruma öyle davranamaz. Ben çoktan onun burnunu daha beter yapmıştım
Ya sorma içim içimi yedi niye yavruma yapmasına izin verdim kendim uyandırırım deseydim keşke diye kendimi yiyip bitirdim.uyurken aşı daha kolay olur gibi düşündüm bilemedim yoksa girmezdim bile yanına uyurken.ama doktora şikayet ettiğim de bebek öyle uyandırılır burnu sıkılır dedi çıktı
Nereye şikayet edebilirim ki başka sabim cimer vs. Böyle basit olayları kaale almıyor diyorlar??

bebekleriniz aşı olurken nasıl duruyorlar kolay yolu var mı tavsiye edeceğiniz??? benim ki hep uyuyor sabah saatlerinde ya dalgın uyuduğu saatler saat 9-11 de gel diyor hemşire de hep. Uyanık olunca da çok hareketli durmuyor

Benim neredeyse doğum sürem 30 saat sürdü. Bu da bende büyük korku yarattı. Unutulur diyorlar bakalım unutacak mıyız hala hatırladıkça kusasım geliyor
Ya normal doğum mu oldu peki bir şey soracağım dikiş oldu mu normal doğumsa

Kızlar ben normal doğum yaptım silik böyle kan geliyor ara sıra. Galiba iç dikişlerimde hafif açılma oldu. Başına gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…