• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hamileyken bir gece 39a çıkmıştı ateşim kadın doğum acil bölümüne başvurmuştuk, orada doktor kan falan almadan bebeğe bakmadan direkt şu an ateşin yok demişti ve resmen azarlayıp göndermişti. Halbuki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 27. Haftada bu sebeple erken doğum riskim oldu. Acilden çıkar çıkmaz cimere yazdım, 1 ay içerisinde sonuçlandı. Doktorun savunması vs. İstendi. Sonucunda bir şey oldu mu derseniz olmadı ancak o korku, savunmalarının istenmesi de yeter bence. Kesinlikle peşini bırakmayın ne münasebet yani nasıl öyle davranabilir
Evet ya çoğu doktor da hemşire de saygı yok malesef öyleler. Cimere yazınca nasıl ilerliyor süreç isminizle mi ona şikayet gidiyor.yüzyüze mi geliniyor vs.. sürecten bahsedebilir misiniz

Evet ya çoğu doktor da hemşire de saygı yok malesef öyleler. Cimere yazınca nasıl ilerliyor süreç isminizle mi ona şikayet gidiyor.yüzyüze mi geliniyor vs.. sürecten bahsedebilir misiniz
Ben özellikle benim şikayet ettiğimi bilmesi, yaptığının yanlış olduğunu bunu kabullenmeyeceğimi anlaması için ismimin gizlenmesini istemedim ama sanırım isminizi gizleyebiliyorsunuz. Cimere giriş yapıp direkt olayı anlatan bir yazı ile sağlık bakanlığını seçip şikayet kaydı oluşturabilirsiniz. Şikayet sürecinizi edevletten takip ediyorsunuz, şikayet sonuçlanınca size cimerden ayrıntılı bir yazı geliyor. Benim durumumda doktordan savunma vs. istemişler o şekilde yazmışlardı. Ancak isminizi de gizleseniz o olayı sadece size yaşattıysa anlayacaktır sizin şikayet ettiğinizi

Ben özellikle benim şikayet ettiğimi bilmesi, yaptığının yanlış olduğunu bunu kabullenmeyeceğimi anlaması için ismimin gizlenmesini istemedim ama sanırım isminizi gizleyebiliyorsunuz. Cimere giriş yapıp direkt olayı anlatan bir yazı ile sağlık bakanlığını seçip şikayet kaydı oluşturabilirsiniz. Şikayet sürecinizi edevletten takip ediyorsunuz, şikayet sonuçlanınca size cimerden ayrıntılı bir yazı geliyor. Benim durumumda doktordan savunma vs. istemişler o şekilde yazmışlardı. Ancak isminizi de gizleseniz o olayı sadece size yaşattıysa anlayacaktır sizin şikayet ettiğinizi
Ayrıntılı bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.orada ağzının payını vermedim çocuğuma zarar veemesine müdahale etmedim diye kendimi yiyip bitirsem de onun davranışı gözümden gitmiyor sindiremedim ben de şikayet edeceğim

Kızlar merhaba oğlum 3.5 aylık oldu gazı çok olunca çıkaralım diye kucağımiza aldıkça alıştı şimdi sırtı yer görür görmez basıyor çığlığı nasi yapcam bilmiyorum yemek iş hiç bişey yapamıyorum doğru düzgün ... Taşıdıkca ağır da geliyor ... Boyle olan var mi

Kızlar merhaba oğlum 3.5 aylık oldu gazı çok olunca çıkaralım diye kucağımiza aldıkça alıştı şimdi sırtı yer görür görmez basıyor çığlığı nasi yapcam bilmiyorum yemek iş hiç bişey yapamıyorum doğru düzgün ... Taşıdıkca ağır da geliyor ... Boyle olan var mi
Benimki de öyle. Sürekli kucakta ya da onunla ilgileneceğim konuşacağım. Hiç durmuyor

Bende peş peşe olsun ikisi birden büyüsün isterim tabi Rabbim nasip ederse. Birde rahim ağzı sarkması beni çok rahatsız ediyor. İkinciyi doğum yaparsam hiç düzelmez diye de korkuyorum açıkçası
Sarkma olacaksa ileri yaştaki bi doğumla oran daha da artıyor . Onun dışında sarkma dediğiniz dış dudaklar sanırım onun için küçültme ameliyatları var anne estetiği deniyordu sanırım

Kırkınız çıkınca kontrole gitmiş miydiniz ? Ben ihmal edip gitmemiştim sonrasında ağrı olunca gittim sanırım iki ay olmuştu. Polip oluşmuş orada kendim bi bakayım demiştim o zaman farketmiştim. Böyle kırmızı bir şişlik gibi düşünün. Kanama da yapar dedi doktor ama yapmamıştı bende. Muayene edip Aldı sonra onu. Siz de bi bakın isterseniz kendinize bir değişiklik var mı diye, yoksa da yine de doktora görünün bence doğumdan sonra her şey yoluna girmiş mi diye bir bakılsın. Benim de hem derinde hem yüzeyde dikişlerim vardı
Bende de kırmızı bi şey var girişe yakın içeride, bakıncs görünüyor. Ama dikiş devamı gibi geldi bana. İç dikişler öyle kızarık mı olur bilmem ki? 40 . Günümde doktora gitmiştim muayene etmişti sonra smear testi falan da yapıldı temiz çıktı hepsi. Benim bazen pubik bölgeye bile vuruyor bi ağrı kalkarken yürürken… neyle alakalı anlamadım bi dikiş bu kadar ağrı yapar mı.. doktora yazdım ben açılma olabilşr mi diye zannetmiyorum devam ederse gel bakalım dedi. Tekrar kan görürsem gideceğim

ilk birliktelikte benimde dikişlerim acıdı ancak kanama vb olmadı. Doktora gidin isterseniz ya ne olur ne olmaz . Birde emziriyorsak adet biraz daha geç oluyormuş sanırım öyle duymuştum. Tabi istisnalar vardır
Aslında direkt kanama şeklinde değil. Nasıl söylesem adet olacağımız zaman vajinal akıntıya kan bulaşır gibi olur ya öyle bir şey

Bazı günler öyle benim de ben slinge alıyorum sakinleşiyor orada varsa deneyin bazen bazı günler böyle oluyor atak haftaları falan sanırım

Back