2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
184 sağlık bakanlığı hattı var ama inan ki ciddiye alacaklarını sanmıyorum bende. 2. Ayında aşı için gitmiştim sağlık ocağına neyse bizim hemşire grevde imiş yoktu diğer hemşire vardı siz mi ilgileneceksiniz dedim tersledi direkt dedim sana aşı yaptırmam ben çocuğumu da emanet etmem burnundan soluyosan bu işi yapma dedim net pat pat yüzüne dedim kaldı öyle bakıyor yaptırmadım aşıyı geç oldu olsun

Ağzına sağlık cnm vala çok iyi yapmışın malesef bu huyumu hiç sevmiyorum ben kimseye laf söyleyemiyorum o anda biliyorum çok yanlış birşey ama. Kenndi kendime söz verdim bir daha susmuycam hele de çocuğum söz konusu olduğunda.
Neyse o da Allahından bulsun bir daha ki aşıları asla ona yaptırmam zaten

Olsun canım iyi yapmışın geç olsun içine sinmesi önemli bebişlerimize şifa olsun inşAllah aşılar

Olsun canım iyi yapmışın geç olsun içine sinmesi önemli bebişlerimize şifa olsun inşAllah aşılar
Amin inşallah canım. Yüklenme kendine sen de insan bazen Bi an böyle napıcanı bilemiyor. Bebek aşı napıcam ben derken bişi diyemiyor insan. Ben dayanmıyorum ya her şeye böyleyim mesleğini sevmiyorsan yapma kardeşim ne tersliyosun ki.

Kesinlikle haklısın böyle insanlara ben de gıcık oluyorum sanki silah zoruyla yapıyor alıyorsun maaşını.
El mahkum gibi oldum biraz ben de aşı için.diğer iyi olan hemşiremiz gittiğimde yoktu yavrumun şansızlığı oldu tam ben çıkarken o geldi malesef keşke bekleseymişim onun geleceğini bilmiyordum ama neyse kısmet.
Bebeğimin aşı yerleri iyi durumda neyse çok şükür ki.sizin verem aşısı kolda kızarma kabul bağlama vs yaptı mı olabilir dedi bana doktor ama bir iz görünmüyor şşmdilik

Yok canım iz olmadı hiç kızımda olmuştu oğlum da bişi yok

Kızlar ben doğum yapalım 4 ay oldu sezeryan oldum 4 ay adet görmedim ama şimdi aşuçırı kanama oluyor 2 gündür acaba normal mi böyle yaşayanlar var mı

şu an yok şükür . Seninkilerin nesi var
Bende hafif kanama ve ağrı var sürekli olarak. Ben de adet olacağım sanıyorum 40ım çıktığından beri olmadım hiç. Geçen gün birlikte oldum eşimle ama aşırı canım acıdı durmsk zorunda kaldık. Benim sanırım iç dikişler ya açıldı ya da tam tutmadı bence

Kırkınız çıkınca kontrole gitmiş miydiniz ? Ben ihmal edip gitmemiştim sonrasında ağrı olunca gittim sanırım iki ay olmuştu. Polip oluşmuş orada kendim bi bakayım demiştim o zaman farketmiştim. Böyle kırmızı bir şişlik gibi düşünün. Kanama da yapar dedi doktor ama yapmamıştı bende. Muayene edip Aldı sonra onu. Siz de bi bakın isterseniz kendinize bir değişiklik var mı diye, yoksa da yine de doktora görünün bence doğumdan sonra her şey yoluna girmiş mi diye bir bakılsın. Benim de hem derinde hem yüzeyde dikişlerim vardı

İnş bende öyle gaza gelirim zamanı gelince ikinci bebeğinizi ne kadar süre sonra dünyaya getirdiniz peki
Ben çalışmaya ara verdim peş peşe olsun büyüsünler mesleğime döneyim istedim bebeğim doğsun hemen bi tane daha yapayım derken bende korktum ama sonra hamileliğim 1 sene 3 ay sonra oldu hatta araları tam 2 yaş oldu kızım 24.10.22 oğlum 06.10.24 doğumlu ben 2 yeterli diye düşündüğüm için peş peşe yaptım sonra çalışmak seyahet etmek vs gibi planlarım var

İnş bende öyle gaza gelirim zamanı gelince ikinci bebeğinizi ne kadar süre sonra dünyaya getirdiniz peki
Gerçekten o sancı öyle kötü ki asla bi daha doğurmam bile dedim ama bi tane daha istiyorsanız şuna tutunuyor insan sonuçta ölmedim ve şu an o acı geçti değil mi sonuçta dedim kendi kendime yine çekicem ama elbet bitecek kurtulucam dedim ve şuan derler ya unumu eledim eleğimi astım o rahatlıktayum daha çocuk istemediğim için. Ama en büyük korkum da plansız sürpriz bir bebek

Özel hastanelerde aşıyı yapıyor sadece enjeksiyon parası veriyorsun hastaneye göre değişir 50-200 arası falandır en fazla bi sorarsın ona göre yaptırırsın. Bu aşılar devletin sağladığı aşılar olduğu için ücretsiz yapılıyoor her yerde

Başka bir tane daha hemşiremiz var o çok çok naif iyi biri.ona denk gelmezsem bir daha yaptırmam zaten.teşekkür ederim bilgi için

Hamileyken bir gece 39a çıkmıştı ateşim kadın doğum acil bölümüne başvurmuştuk, orada doktor kan falan almadan bebeğe bakmadan direkt şu an ateşin yok demişti ve resmen azarlayıp göndermişti. Halbuki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 27. Haftada bu sebeple erken doğum riskim oldu. Acilden çıkar çıkmaz cimere yazdım, 1 ay içerisinde sonuçlandı. Doktorun savunması vs. İstendi. Sonucunda bir şey oldu mu derseniz olmadı ancak o korku, savunmalarının istenmesi de yeter bence. Kesinlikle peşini bırakmayın ne münasebet yani nasıl öyle davranabilir

ilk birliktelikte benimde dikişlerim acıdı ancak kanama vb olmadı. Doktora gidin isterseniz ya ne olur ne olmaz . Birde emziriyorsak adet biraz daha geç oluyormuş sanırım öyle duymuştum. Tabi istisnalar vardır

Bende peş peşe olsun ikisi birden büyüsün isterim tabi Rabbim nasip ederse. Birde rahim ağzı sarkması beni çok rahatsız ediyor. İkinciyi doğum yaparsam hiç düzelmez diye de korkuyorum açıkçası

Bence hepimizin korkusu o . Umarım başımıza hiç gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…