2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Günaydın arkadaşlar bugün kontrol günümdu ama az önce lekelenme oldu bordo rengi sonra kahve leke geldi kesin bişey var diye içim içimi yiyor 7+0 bugün 😕 randevu saati gelmek bilmiyor
Korkma canim doktorum olur dedi bu zamanlarda kanama alani vardir yada yerlesme kanamasi olabiliyormus korkma sakin hayirlisiyla git kalbini duy gel canim

Kaynanam uğursuzluk getirir 5aydan önce bı şey alma diyor ama bu fiyatlarda can yakıyor muhtemelen doğurana kadar 2katı olacak. Bı de açıkçası deprem bölgesindeyiz ev tepemize mi çöker eşyalar kurtulur mu diye düşüncelerden de kurtulamıyorum. Şu an eve ne alsak tereddüt ediyoruz.
Bende almiyorum korkuyorum ilk 3 ay riskli diye canim kalp atislarida durdugu haftalarmis ben cok korkuyorum yuregim benim pit pit

Merhaba.. Bende 21 şubatta evde yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğrendim. İlk kan testinde de değerim 805 çıktı. kadın doğum uzmanı geçen cuma keseyi gördü ve 10 gün sonra görüşeceğiz dedi. son adet tarihim 25 ocak. Sizce ekimde mi doğuracağım yoksa kasımda mı? internetten baktığımda 31 ekim görüyorum bazı siteler 1 kasım olarak görüntülüyor.
En geç 1 Kasım gibi düşünebilirsiniz.

Günaydın arkadaşlar bugün kontrol günümdu ama az önce lekelenme oldu bordo rengi sonra kahve leke geldi kesin bişey var diye içim içimi yiyor 7+0 bugün 😕 randevu saati gelmek bilmiyor
6-7 haftalarda bende de oldu canım şimdi kesildi çok şükür. Plasental shift denilen bir hikaye var. Plasenta progesteron üretmeye başlıyormuş bu haftalarda o yüzden kanamalar oluyormuş. Çok dert edilecek birşey değil, çok yoğun değilse 🌺

6-7 haftalarda bende de oldu canım şimdi kesildi çok şükür. Plasental shift denilen bir hikaye var. Plasenta progesteron üretmeye başlıyormuş bu haftalarda o yüzden kanamalar oluyormuş. Çok dert edilecek birşey değil, çok yoğun değilse 🌺
Ağrın olmuş muydu peki azıcık geldi ama korktum 😕hafifte sancı var bende

Doğru söylüyorsun canım peki neden kaybetmiştiniz öncekini 🥹 baya büyümüş çünkü ben de 2 aylıkken kaybetmiştim
Enfeksiyon sebepli kaybettik biz. Suyum geldi sonrası kabus ama 3 haftaya yakın kanamam vardı bunlar hep belirtiymiş. Evet 5. Ayda kaybettik çok zor bi süreçti benim için ..

Bende almiyorum korkuyorum ilk 3 ay riskli diye canim kalp atislarida durdugu haftalarmis ben cok korkuyorum yuregim benim pit pit
Ya işte geçen sefer benimkinin 9. Haftada kalbi durdu. Bu korkuyu içimden atamıyorum. Mart ortası randevuma bı gideyim her şey yolunda mı bir göreyim. Bı de ağır salgın geçirdim ondan da korkuyorum.

Ya işte geçen sefer benimkinin 9. Haftada kalbi durdu. Bu korkuyu içimden atamıyorum. Mart ortası randevuma bı gideyim her şey yolunda mı bir göreyim. Bı de ağır salgın geçirdim ondan da korkuyorum.
ay ne zor ya cok uzuldum genetige gittin mi ,annelik duygusu filmlerdeki gibi olsa hemen cocuk doguyor vallahi bu surec cok eziyet surekli bedenimde isaret ariyorum korkuyorum 8 ile 10 hafta arasi bebek kayiplari cok oluyormus

ay ne zor ya cok uzuldum genetige gittin mi ,annelik duygusu filmlerdeki gibi olsa hemen cocuk doguyor vallahi bu surec cok eziyet surekli bedenimde isaret ariyorum korkuyorum 8 ile 10 hafta arasi bebek kayiplari cok oluyormus
Benim de kaybım vardı :KK43: hiç gebeliğin tadını çıkaramıyorum hep bi kaygı içimde :KK43: eşimle doğru dürüst sevinemiyoruz bile. Hayal kurmaya bile korkuyorum.. ben hamile kalınıp doğuruluyor sanırdım hep 😂 bu çileleri hiç tahmin etmemiştim

Kaynanam uğursuzluk getirir 5aydan önce bı şey alma diyor ama bu fiyatlarda can yakıyor muhtemelen doğurana kadar 2katı olacak. Bı de açıkçası deprem bölgesindeyiz ev tepemize mi çöker eşyalar kurtulur mu diye düşüncelerden de kurtulamıyorum. Şu an eve ne alsak tereddüt ediyoruz.
Diğer düşüncenize saygı duyuyorum kesinlikle Allah bir daha yaşatmasın deprem gibi felaketleri ama kayınvalidelerin hurafelerini bir kenara bırakmak lazım ben pek karıştırmıyorum açıkçası çok sinirimi bozuyor çünkü 🥲

Benim de kaybım vardı :KK43: hiç gebeliğin tadını çıkaramıyorum hep bi kaygı içimde :KK43: eşimle doğru dürüst sevinemiyoruz bile. Hayal kurmaya bile korkuyorum.. ben hamile kalınıp doğuruluyor sanırdım hep 😂 bu çileleri hiç tahmin etmemiştim
Bizimde kayibimiz var vallahi korkuyoruz cok ,ayni sizdeniz hayal kuramiyoruz hic vallahi esim hic kurmuyor ben ara ara dusunuyorumda doktorumda bana kan sulandirici vermedi bende ona taktim kafayi herkesde pihtilasma sorunu varmis hep bebeklerini ondan kaybetmis ondan cekiniyorum tedbir almadik diye kizmaktan korkuyorum

X