2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ya kızlar bı şey diycem ben doymuyorum 😂 Bu gidişle Kapadokya balonu gibi olucam. Hürrem Sultan a döndüm sürekli açım ben diye geziyorum ortada 🥲
Bende hiç doymuyorum ya sabah açımm diye uyanıyorum. Ve pantolonlarım artk bana olmuyor. Göbeğim vardı zaten şimdi daha da şişti🥲

Kızlar benim idrarda yanmam başladı hamilelik öncesi evliligimin basından beri cok müsaitim zaten idrar yolu enfeksiyonuna. Muhtemelen şuan öyleyim. Devlet hastanesinde asla randevu yok özelde kendi doktorumun randevusuna daha 6 gün var. Acile gitsem ilac yazsa korkumdan icemiycem doktoruma sormadigim için. Tlf falan da yok. Hamile olup evde idrar yolu enfeksiyonunu hafifleten bildiginiz bisey var mi? (Maydonoz kekik tüketmiyorum)
En güzel yolu çok su içmek canım

Kızlar merhaba aşırı bulantım olduğu için Prilam dr kullanıyorum sabah akşam başka kullanan var mı acaba bi yan etkisi olabilir mi endişeliyim 😕
Ben gece yatarken iki sabah aç karnına bir tane içiyorum gebeler için üretilmiş hap bı zararı yok 4 taneye kadar icilebiliyor önceki gebeligimde kullandim

Hanımlar bebişlerinize bişeyler almaya başladınız mı e bebekte indirim varmış baya ama ben almaya cesaret edemedim henüz
Bende korkuyorum ilk hamileligimde 4 aylikken arabasını bi kaç kıyafet almıştım bir ay sonra kaybettik çok zor eşyalarına bakmak. Ben 8. Aya kadar hiç bisey almayacağım kızlar travma oldu bende sağlıklı olsunlarda gerisini 2 günde de hallederiz ..

Bende korkuyorum ilk hamileligimde 4 aylikken arabasını bi kaç kıyafet almıştım bir ay sonra kaybettik çok zor eşyalarına bakmak. Ben 8. Aya kadar hiç bisey almayacağım kızlar travma oldu bende sağlıklı olsunlarda gerisini 2 günde de hallederiz ..
Of ne zor burada ne aci hikayeler duydum bende almam acikcasi korkuyorum esimle sahsen haual kuramiyoruz bir kayip bizdede var oyuzden 7 8 aydan olmasdan almayiz

Ben de öyle düşünüyorum.

İyi akşamlar kızlar 8 haftalik olduk çok şükür ama şey dicem size folik asit beni mahvedio ya acayip yan etki yapio bulantı halsizlik ilaci almadan önce gayet iyiyim aldiktan sonra cok fena oluyorum yani geçen gün Bi dozunu almayı unuttum o gün okadar mükemmel geçti ki yani yan etkilerini azaltmak için bise yapılabilir mi yemek arasında almak gibi felan? Benim gibi olan var mı yoksa birtek ben mi böyle hissediyorum

Dün çok kötü grip gibiydip sürekli hapşırık burnum aktı Bi türlü ısınamadım falan bide bir bucuk yaşındaki yeğenime baktım arada kucaklamak zorunda kaldım sabah kahve leke gelmişti az öncede pebe çok hafif peçeteye geldi bende oturdum ağladım bisey olacak diye yataktan çıkmıyorum 6+3 deyim daha böyle olan var mı
8+4 üm geçen akşam boşalırcasına kanamam oldu acile gittim kistim vardı o patlamış aklımı yitirdim bian kaybettim diye ama kalp atısı vardı ertesi gün kendi doktoruma gittim yine vardı 8 ve 10 hafta arası cok kanama oluyormuş biraz hassas haftalarmış o yüzden bundan sonra daha da dikkat edeceğim kendime size de geçmiş olsun korkmayın ama bi doktora gidin içiniz rahatlasın benden akan kan kan değildi içim boşaldı öylesine kanamam vardı bir sey olmadı şükür ama herkesin bünyesi sorunu ayrı inşallah bir şeyiniz yoktur 🤲🏻

X